Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSOAICA nu mai poate sarbatori ca n-are voie
Asta inseamana ca noi nici atat Se multumeste sa-i priveasca pe

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina- felicitari pt FETITZA, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si mincacioasa!Deci am prezis bine pe mesenger, imi place si numele.

Monica uite am venit- sunt cu o cana de lapte dupa o ciocolata de 50gr, desi azi nu am mincat si baut mai nimika( pina acuma am avut asa; 2 pahare e bectar de prune , un castron de lapte cu cereale si o supica- si e ora 5 aproape)- nu mi-e foame si nu ma pling, nasol e ca nu ambaut decat 1,5l de apa, sper sa recperez.
Irina- nu am facut deloc curat azi- am fost al amagzine sa returnez nsite lcururi avute cam dublura pt 0-3 luni si sa ii iau caciual si fular lui Emma, un sutien mie de alaptat si ghete la sot de Carciun, si pozele cu pricina, la care am pierdut o groaza de timp.
A si ma imi trebui aun lipici puetrnic d epus o decratiuen de craciun pe usa de la intrate.
Nu am gasit fular pt Emma si niic ghete pt Dragos, si de 20 min m-am chinuit cu lipiciul ala si nu vrea sa ma asculte anul asta, ca doar anul trecut la fel am facut, acuam am luat pauza si mai incerc mai tarziu.

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ati plecat toate 3-Irina, Moni si Ursu, m-ati lasat singura?
Florinini- tu pe unde esti?
Bee si Bombonica?Maraki-serialele s-au terminat, asa-i?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa pai tu spusesei ca ai o presimtire ca e baiat. Apoi ai intrat pe messenger si i_ai zis fata? A treia optiune care era?
Ce decoratiune spui ca vrei sa lipesti ca presupun ca decoratiune ai vrut sa spui. Si cum de nu ai gasit fular si caciula sau nu ai gasit ce ai vrut. Apropo am vazut azi niste pooh de aia de ai tai de sigur ii luai pe toti.
Monica gata noiembrie?
Irina 38+

Mergi la inceput

Aici aunt ma strofoc cu stii tu ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele eu am cautat pe net despre diabet gestational, doamne cate fete se plangeau de glucoza sau ce au baut, si era vorba doar de 50 mlChiar asa scarbos sa fie ? Nu stiu cum o sa fac fatzaIn rest m-am uitat la seriale dupa care m-a luat somnul o juma de ora si acum mi-am amintit ca am o masina plina de rufe care asteapta sa fie intinse, de calcat o camasa si pregatit masa pt. Robert.Ce m-as fi dus direct in pat.....am o stare de greata si nu stiu ce pot sa mai fac...decat sa ma i-a somnul si sa uit

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

IRINA daca-mi aduce fratelo maine extrasele de la banca-s gata!
Dar cam bat pasul pe loc,cand zic ca-s gata iar mai apar ai mei cu un maldar de chitante uitate pe undeva....

Mai inainte am vrut sa-i raspund DENISEI dar m-am derutat cu alambicarile ei mai mult decat cu conta Am crezut ca lipeste decreteii de craciun pe usa...

Mergi la inceput

Maraki nu iti mai face atatea griji ca trebuie sa il faci si pe asta . Cum nu stiu dar de dat pe gat il dai . Da ce se intampla dc il vomiti apoi ai intrebat? Asta ar fi tare sa te chinui sa bei porcaria si apoi sa o vomiti. Bine ca ai zis ca eu uitam sa scot rufele din masina. Parca sunt tampita azi. Ei parca.
Monica pai tot e bine dc termini cu noiembrie ai avansat repede. Nu mai ai mult . In ianuarie o sa fie nasol cred.
Irina 38+

Mergi la inceput

Tot nu pricep de ce nu-i deajuns sa faci analiza din sange pentru glicemie? Stiu ca se repeta de vreo 2 ori si gata! Ar trebui sa se vada dca nu-i in regula...
Cat despre prelevarea de secretii din diverse gauri - subiectul zilei -presupun ca pe noi astea cu cezariana nu ne priveste, nu? Ca la mine in afara de stresatul ala de doctor de la spital, nu m-a controlat nici unul din medici pe masa, macar, dar sa-mi mai faca si analiza de secretie!!!

Mergi la inceput

Pai or fi vazut ei ceva pe analize sau undeva de le_a pus sa faca analiza asta.
Iar pe tine mai bine intreaba_l pe stresat poate asa afla si el ca se mai fac si altele . Dar dc o fi unu ca al meu care zice ca e sarcina normala si nu enevoie de nimic special ia_ti gandul. Uite pe celalalt continent ce " saritori " sunt aia te cauta si in fund doar doar sa nu ai nimic.
Irina 38+

Mergi la inceput