Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
patriciaRO spune:
Mai noi suntem rupti de oboseala, ca ne-am plimabt vre-o 10 km si am ajuns acasa abia mergeam... Iar dl. Alex a dormit bustean si mai dormise si inainte de plimbare vre-o ora... Pai asa ceva nu se mai poate... Mergem la baita!
Noapte buna si pupici la fete!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Loreen, am inteles, sarumana!
Pai tocma ce-i spusei lui Mercedes ca nu se da retroactiv. Pentru ca se aplica legea incepand cu 01.ian.2006, deci nu retroactiv.
M-am spalat, miros bine si mi-am alicat o masca
o sa fiu o frumoasa!!! Dar si eu ca si tine mananc de nu ma pot opri
si cica sunt la dieta.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
andreea.a spune:
Bai, deci mi-ati facut pofta de usturoi si mie si acum 2 zile am mancat cu ficatei si cartofi prajiti. Si am uitat ca usturoiul imi omoara stomacul, mai ales vreo 5-6 catei cati am mancat eu... Asa ca de 2 zile sufar.. asta e deja a treia.
Da' a fost buuuunn!
Aproape m-ati convins si pe mine sa ma apuc de curatenie.. mai ales ca vine si ziua de nastere a lui sotzer. Si ar fi cam urat din partea mea sa las asa, mizerie si dezordine. Deci, azi aproape am terminat baia. Dar mai aaaaaaaaaamm o gramada. 
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
tamar spune:
Uite-ne si pe noi cind voi dormiti...
Ce-am mai facut noi - pai am facut 7 luni, 10 kg, 2 dinti si o raceala/gripa urita...cu febra, vomitat si acum tot nu se opreste nasucu din curs. Si a ramas cu niste urlete pe cind trebuie sa adoarma, si nu stiu de la ce...
In rest cu papica nu stam prea bine, adica maninca tare putin si nu-i plac decit sweet potatoes...restul de mincari le trateaza cu cih. si papa de la tzitzi in continuare cu spor. Oricum, aici teoria e ca pina la un an laptele e de baza, asa ca nu ma stresez (inca).
Mami si tati au facut si ei ceva bun, au luat cetatenia americana :)
Mai, am si eu o intrebare timpitica, asa e normal, ca dupa ce postezi un raspuns sa te trimita la lista de forumuri? se poate seta altfel, sa ramai pe forumul pe care erai?
Despre SIDS, sindromul mortii subite, eu stiam ca poate fi pina la un an, desi cel mai mare risc e pina la 6 luni. SI zice sa nu pui jucarii de plus in patut. Doamne fereste...
V-am admirat pozele, acum nici nu mai stiu la cine, dar sint asa scumpi toti bebeii! Loreen, felicitari pentru casa, cu intarziere, este foarte deosebita, sa fiti sanatosi si fericiti in ea! Ioana, Ana e o scumpa, success cu femeia, e greu sa-i lasi pe mana altora, dar ...asta e. Cit despre ideile ei, well, la noi a stat mama mea o vreme si desi era grozav in general, a fost greu din punctul asta de vedere ca ii era greu sa "cedeze" la anumite chestii, desi copiii erau am mei:)
si la noi a venit iarna si frigul, si a si nins acum citeva zile...brrr. Nici nu mai stiu cu ce sa infofolesc copilul cind ies afara. Voi cum ii imbracati cind sunt grade minus? Newmmami, super pozele cu sania, asta da idee sa pui carseat-ul pe saniuta! :) Eu n-am luat saniuta ca daca ninge in citeva ore trotoarele sunt curate, si nu pot sa ajung la parc cu saniuta...:) Dar nici carutul nu merge, ca nu curata ca lumea la trecerile de pietoni...asa ca ar trebui ceva care sa se schimbe intre roti si schiuri ;)
Hai ca am inceput sa bat cimpii, va las, multa sanatate la toti bebeii si parintii, si keep warm!
Mami de David (18 sept 2000) si Adina (11 mai 2005)
NewMami spune:
Hei, hei sa ne treceti si pe noi in randul "iepurasilor" ca ne cresc cei doi dintisori de jos intr-o veselie. Mama am pus manuta si se simt ca dintii unei razatori. Sper sa-i treaca durerea si sa se mai calmeze ca mi-e asa de mila de el. S-a trezit azi noapte din ora in ora saracutul, de fapt plangea in somn. Il dadeam cu gel sau ii dadeam putin laptic, se mai potolea dar il auzeam cum suspina in somn de durere.
La noi in noaptea asta si maine dimineata s-a anuntat furtuna de zapada ( ~20 cm). Asa ca cui ii e dor sa pofteasca pe la noi. Tati trebuia sa fie pana la ora asta acasa dar din pacate m-a sunat ca de abia acum pleaca avionul din Huston (cu o intarziere de 6 ore
). Iar maine dimineata se presupunea ca va fi in vacanta, dar din pacate la ora 7 trebuie sa fie la birou ca are o sedinta. Asa ca sper sa ajunga cu bine la Detroit si sa doarma acolo la hotel ca sa fie dimineata la serviciu si sper ca dupa ora 12 sa ajunga si acasa.
Maine imi vine si o parte din mobila din sufragerie, vreau sa fac si bradul. Vineri merg de dimineata la serviciu iar in weekend cred ca o taiem de acasa din nou.
Nu mai stiu cine intreba de Olga. Am vorbit cu ea acum doua zile si din pacate tot asa o duce cu Tony si e epuizata de tot. Pe langa asta au alergat sa vada locuinte si au reusit sa-si cumpere una. O sa intre si ea cand mai gaseste ceva putere si sa va dea mai multe detalii.
Gusta, multa, multa sanatate si sa auzim de bine. Ai grija ca vin sarbatorile si va trebui sa ai mare grija ce mananci.
Androix, da mama astia isi pun bradul sus la jumatatea lui noiembrie si il arunca deja pe 25. Sunt necitavi la cap. Eu o sa-l fac maine sau poimaine si il las pana dupa revelion. Sa nu-ti spun ca am intrat in magazine sa ma uit ce as putea sa-i mai iau lui Patrick si sunt rafturile goale. Sunt bolnavi de-a dreptul. Cumpara in prostie (inca din luna august) si daca le trebuie si daca nu si apoi nu sunt in stare sa-si plateasca cartile de credit in ianuarie si aduc lucrurile inapoi la magazin.
beatrice, multumesc de raspunsul in legatura cu bazinul. Sunt tare curioasa cum va reactiona Patrick ca in vana e innebunit de placere, de abia il scot afara. M-am uitat sa-i cumpar pantalonasi de baie (ca slip aici nu se poarta numai cica de catre cei care-s pe invers) dar fiind iarna n-am gasit nimic.
FlorentinaG, daca te-ar auzi al meu sot cum cobesti te-ar plati. Daca as sti ca iasa fetita, m-as mai gandi la al doilea bebe. Dar cum inca nu se poate garanta, ma abtin. Oricum ma duc la fetele din Constanta sa ma invete ce sa fac ca tare se mai prinde acolo samanata de fetita. De-ar citi al meu sotior pe forum m-as trezi de Craciun cu bilet de avion via Constanta.
Multa bafta in tot ceea ce v-ati propus sa realizati in tara. M-as bucura mult sa va iasa socotelile si sa puteti sa va descurcati bine ca oricum e altceva cand esti aproape de familie.
Corni,
multumesc de complimente. Cum sa ma supar, ca eu tare mi-am mai dorit sa iasa fetita. Dar n-a fost sa fie - cromozomul lui tati a fost mai tare
.Asa ca acum Patrick e comoara mea si ma bucur ca are trasaturi finute de fetita. Iar pe deasupra e asa de cuminte, cum nu sunt zeci de fetite. In plus imi place sa-l imbrac in culori cat mai vi (rosu, galben, vernil si mai putin albastru).
ChrisDun, Doamne ce scumpa e Carina asa rosie in obrajori. Imi venea sa ciupesc ecranul.
Tamar, felicitari ptr. cetatenia americana. Pai asta-i motiv de
. Pe unde locuiesti tu de a ajuns zapada si la voi?
Pai si la noi se curata trotuarele dar in parc este zapada, nu se atinge nimeni de ea. Asa ca eu pun saniuta in portbagaj si o dau jos numai in parc. ii place la piciul meu la nebunie cand il plimb cu saniuta.
Ieri la chef am comandat pizza si i-am dat si lui fiu-meu capatul de la o felie - adica aluat de pizza. Doamne ce fericit a fost ca a molfait si el. Doar ca l-a un moment dat si-o bagase pe toata in gura si s-a innecat. Nu va spun cum am sarit - am crezut ca fac atac de cord. Iar el dupa ce a tusit de doua ori se radea de mine.
Nu stiu cine adusese vorba de cadouri. Pai uite aici cam ce ofer eu prietenilor plus cate o sticla de vin. Niciodata nu mi-a placut sa-mi bat jos cand fac un cadou. Intotdeauna ma gandesc daca mie mi-ar place asa ceva dac as primi. Asa ca nu cred ca e cineva caruia sa nu-i faca placere un aranjament de flori si un vin bun. Aranjamentele le-a putea cumpara de-a gata dar imi place la nebunie sa le fac eu. Asa ca, chiar daca nu ma costa mai putin iau flori si le fac eu acasa. Iubesc florile la nebunie. Mi-ar place tare mult sa am floraria mea. Sotul imi spune ca n-as castiga nimic cu el ca n-as fi in stare sa le vand si cam asa e.
Va las acum ca e iar trecut de miezul noptii si m-a cam ajuns oboseala.
NewMami &
Patrick Ryan
Margott spune:
Neata mamici!
Mamaaa ce ninge afara!!!!!
Revim mai tarziu.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
loreen spune:
Buna dimineata...
Azi mi-am permis nesimtirea sa dorm pana la opt jumate si daca n-ar fi sunat telefonul sigur m-ai dormeam...ma cauta de la birou ca nu stiu cum sa faca ce faceam eu ...jigodiei din mine i-a crescut pipota de fericire asa ca acum savurez o cafea ..
Azi noapte la cinci jumate Delia si-a servit micul dejun si apoi o ora de gargara de ma busea rasul...Nici n-aveti idee cat regret ca virgula creste...
Tamar 
...
MArgott si la noi...asa ploua...am pluviala blocului exact in terasa unde beau cafeaua si ma joc la laptop...parca-s la munte si-mi susura izvoarele...
Newmami las ca vine si randul fetitelor...eu la Bianca mi-am dorit baiat pana la disperare ...cand mi-a zis la echo ca este fata am inlemnit ce sa fac eu cu o fata...dai cu plansu'...ei a durat o ora criza ca apoi am iubit-o instantaneu...La Delia nici nu am conceput sa nu fie fata...si asa a si fost...
Ce-mi place mult la tine ca sufli asa un aer vesel si optimist...sunt convinsa ca si voi aveti greutati si probleme,insa nu am sesizat niciodata din tonul tau...Bravo tine-o tot asa ...
Daca n-as avea o pisica idioata rau as vrea si eu un cadoul ca ala...
Andreea.a ia niste Omeran...este foarte eficient si mai dai si cu no-spa si apoi dupa ce te lasa durerea iti spun unde se papa bine la munte...ficatei si papanasi
Androix sincer mi se rupe mie de banii aia...ca mi-e sa nu patesc ca si cu indemnizatia...gasesc prostii astia de la noi niste artificii sa nu ni dea ...Sa sti ca si mancatul este o arta si ca sa-ti iasa trebuie sa fii relaxata si sa arati bine...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Neata. A nins si la Cluj, deja e topita zapada pe strada, deci nu sufar ca nu am saniuta cu spatar inca.
Thomas a plans azi-noapte de f. multe ori, acum stiu ca e de la dinte, ca e super umflata gingiuta pentru dintele nr.2. De i-ar iesi odata ca nu stiu ce ma fac daca pentru fiec are dinte urla asa.
Am gasit premergator la Graco, Clip Trade, cu reducere, cu 190 lei si cred ca-l iau. Nasa lui Thomas vrea sa-i ia premergator "ieftin cu cateva sute de mii" si i-am explicat ca nu exista asa ceva. Si chiar daca ar exista, nu am chef sa se rupa cu el... Asa m-am saturat de sarantoci... Sa nu ia nimic decat sa ia prostii. O sa-i propun sa contribuie la premergator daca vrea, daca nu, nu... asta sa nu o jignesc. De ce e obligatoriu sa ai nasi la nunta, mey? Ca sa mori de bgat cu ei toata viata??? Si dupa aia, ca sa nu se jigneasca, trebe sa naseasca si primul copil ...aiurea de tot.
Apropo de spalat pe maini inainte de a atinge copilul. Socru-meu pune botul de fiecare data cand il trimit sa se spele. Apoi, a venit la noi sik desi si eu si fiu-so urlam ca nu se intra incaltat la Thomas in camera, el da-i inainte a umblat peste tot.![]()
![]()
![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
ChrisDun spune:
La multi ani, PISIK !!! 
Sa fii fericita, iubita si implinita!
Ati vazut ce frumos ninge??
Multam' pentru raspunsuri si pentru aprecieri... Eu tot ma chinui sa va citesc, meyyy, dar scrieti enorm de mult!! Sper sa ajung "la zi" astazi ![]()