Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia uitati aici ce frumos ninge la Bucuresti A inceput sa se puna. Desi nu ma innebunesc dupa iarna, parca imi era dor de putina zapada.

Tamar, felicitari pentru cetatenie! Dam o bere virtuala

Ia uitati-l pe Andrei ce hlizit e de la o vreme E tare ghidus si daca nu ma scalamb eu la el sa-l fac sa rida striga el la mine si ma provoaca la joaca.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

New Mami, pai nu exista pampersi speciali de apa? Ca pe-aici gasesti in supermarketurile mari...
Auzi ce cadouri super le faci la prieteni, pai ia ofera-mi si mie... Ia-uite!

Gabitzam, chiar ca ninge super! La noi inca este vreme faina, acum da sa iasa soarele... Nici urma ca ar ninge...

Tamar, felcitari pentru cetatenie!

La multi ani Pisik! . Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix - e sigur ca se aplica de la 1 ian 2006 stimulentul ca doar scrie clar
Ceea ce spuneam eu, ca nu e f clar stimulentul pentru cele intoarse in 2005 la lucru- daca si in acest caz se vor da sau nu

Se asteapta normele - unii zic da altii

Am scapat de febra, ieri n a mai facut deloc
Cred ca pana la urma a facut si enterocolita ( ii dadusem danonino dar nu era de prima data si bineinteles nu era expirata).Asa ca la viroza nasoala probabil s-a adaugat si asta si iesitul dintilor

Pediatra mi a zis ca s-ar putea sa fi fost si asta

Ah si inca ceva doamne ferste sa vi se intample dar e bine de stiut
micuta mea avea extremitatile reci- de fapt tot corpul mai putin capul care era foarte cald - asa se manifesta temperatura foarte ridicata in unele cazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Buna dimineata si o zi cat mai buna.
M-am trezit ca Patrick vroia putin laptic si m-a sunat si tati ca in sfarsit a ajuns la Detroit.

Mai m-am uitat la poza Gabitzei si s-a pus pe nins - nu gluma - si la voi. Chiar azi cand mama s-a dus la Bucuresti sa-si ia viza? Saracii de ei. Sper sa nu ramana pe acolo inzapeziti si sa nu intampine nici o problema.

Loreen, eu sunt genul care de obicei ma uit la jumatatea plina a paharului si ma gandesc ca se poate ca altora sa le fie si mai rau. Asa ca privesc partea buna lucrurilor si sa sti ca avem si noi problemele noastre caci nu exista viata perfecta nicaieri. Asa ca ia de aici un pahar de optimism si imediat totul o sa ti se para si mai frumos. Tie o sa-ti trimit cadou un aranjament cu ciocolata, caci florile le mananca pisica iar cu bautura nici ca te omori.

Ieri mi-au trimis acasa, dupa aproape 3 luni de zile scrisoare ca cica nu-i dau lui Patrick nici un ban ca avem destul sa-l crestem. Nenorocitii dupa cate taxe le platim in toate partile nici macar minimum minimorum nu vor sa-i dea . Ne sug de bani ca vampirii. Pai frumos le sade?

Pisik, sa cresti mare,sanatoasa si sa fi iubita.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Beatrice, habar n-am ca nu m-a dus mintea sa ma uit la pampersi daca au asa ceva poate si din cauza ca nu-mi aduc aminte sa fi vazut la bazin pe cineva in pampers. Adevarul ca n-am mai dat pe acolo de cand eram graviduta si mergeam la cursurile de aerobic in apa. Dar o sa ma uit cu siguranta. Merci frumos de idee .

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna sa va fie ziua!
CrisDun felicitari pt. memorie, acum ca ai dat tonul imi aduc si eu aminte parca de ziua lui Pisik, so LA MULTI ANI PISIK! sa ai parte de bucurii, noroc, fericire si sanatate multa si sa te bucuri de tot ce-i bun si frumos alaturi de familie si cei dragi tie. Petrecere (de pietoni ) frumoasa!
CrisDun si Carina vad ca e pletoasa si dulcica foc cu "bujori in obrajori"
NewMami pana la urma tot la Buc. a trebuit sa mearga mama? Nu s-a putut la Sibiu, nu? Frumoase aranjamentele, cizmulitele, mai spui ca you make yourself, din suflet le faci cu suflet le dai. A, felicitari pt. dintisori! Si eu astept sa vad rasaritul la Bianca in gurita, dar deocamdata pas, se freaca singura cu manuta, cred ca pana de Craciun vom avea si noi.
Cloreta bine ca ati scapat de vaccin, hai ca din zi in zi va fi mai bine.
Androix succes la vaccin, v-a chemat pt. cel de rujeola? Am senzatia ca tu il vei face pe cel de la stat, asa ca dupa ce il faceti da detalii pls! Eu sunt innebunita dupa dulciuri, dar ciocolata amaruie pot sta in fata ei nemancata de o sapt. si cu abstinenta la dulciuri si tot nu ma ating de ea, dar daca as fi pe o insula (gen "Laguna albastra) probabil ca mi-as reconsidera gusturile.
Ioana hai ca va fi bine cu bona, incet incet va veti acomoda si ea si voi, rabdare!
Beatrice iar te bat la cap n-am ce face, pana nu ma lamuresc: eu am trimis mail-ul cu yahoo.dk, eu asa l-am vazut si nu mi s-a intors inapoi.
Intru mai incolo

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Sunt la al 2-lea mejas, ca primul s-a sters. Tot uitandu-ma la David sa nu cada din balansoar, ca, mai nou, el sta cu fundul in sus si se misca pana ajunge jos, am apasat pe nu stiu ce si a aparut o pag noua, asa ca o iau de la capat.
Mai intai Elisor multumim pt dedicatie!
Androix mersi pt carte.
Loreen ninge frumos ce-i drept, dar nu se depune, asa ca mai avem pana sa ne bucuram de zapada. Sa nu-ti para rau...
Azi, am comis-o, i-am dat lui David biscuiti cu mar, biscuiti obisnuiti, Petit Beurre. La cereale tare se constipa, asa ca am trecut pe altceva. Nu a fost f incantat, dar cu putin lapte praf, a mers.
Si ieri i-am dat suc de portocale si i-a placut. Am introdus cam tarziu portocala, dar am crezut ca nu-i place, ca-o dadeam Vi-sol si acela are gust de portocala si ce se stramba, de ziceai ca in viata lui nu o manance portocala! Iaca, m-am inselat, cred ca altceva nu-i placea la acel sirop.
Ce parere aveti de scaunul de masa de la Primii Pasi? Cel cu jucarii muzicale? Pare in genul celor de la Chicco dar este mai ieftin.
Azi dimineata am facut salam de biscuiti. Nu este mare lucru, dar mie imi place. M-am laudat ca tim cura, dar dupa cum ati vazut, n-am mai pomenit nimic de ea, ca ma-m lasat din a 3-a zi. Beatrice, ma inscriu si eu pe listuta ta, dar dupa sarbatori, ca acum, vorba ta, pun in loc sa dau jos.
Cam atat acum ca ma duc sa bucataresc ceva.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

New mami, sunt pampersi speciali, gen chilot... Ii tragi pe el si poate face si mama lui pisu si kk ca aia absorb foarte bine... Sunt excelenti... E imposibil sa nu aibe pentru ca am snezatia ca am vazut la Cora, parca sau la Carrefour... Pe punga ar trebui sa scrie SWIMPANTS, au niste pestisori pe ei...

Mergi la inceput

Elisor, uite aici: beatrice_rotaru2005@yahoo.dk, dar n-am primit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza,

Back, de cand am asteptat momentul asta!
Nu am mai citit in ultima luna dar am reusit sa scap de examene si acum ma bucur ca va citesc , ca o sa merg sa cumpar cadouri si ca vin sarbatorile!

Abia astept sa fac bradutzul si sa vina mosneagu'!

Sper ca sunteti bine cu totzii, mamici si bebici ca nu am reusit sa citesc decat ultimele doua pagini...
Beatrice, ti-ai schimbat nick-ul?
Pisik, La multi ani !, sa fii sanatoasa si voioasa, sa te bucuri de bursuca ta!

Voi ce credeti de vaccinul antirujeolic? Unii zic ca nu e bine sa il faci , altzii ca da ...voi cum facetzi?

Altfel , eu sunt intr-un hal de oboseala ca pe Mariuca o tot chinuie dintzishorii care se tot lasa asteptati si nu prea am dormit in ultimul timp.

In rest e un bebe vesel si cuminte!

Lorren, felicitari pt casutza! Sa o locuiti sanatosi!

Va pupacim pana una alta ...

Mergi la inceput