Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
patriciaRO spune:
Aseara l-am surprins pe Alex, uitati si voi ce facea!
ALEX RIDICANDU-SE IN PATUT
Beatrice, mami de
Alex pifos
Margott spune:
Pisik LA MULTI ANI!

Beatrice felicitari pentru Alex
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
NewMami spune:
beatrice, felicitari ptr. progresele lui Alex 

.
Nu ma prea ajuta ca se gaseau la Cora sau Carefour, ca la noi la Canada nu am reprezentanta. Dar o sa ma uit ce variante sunt pe aici ca va trebui sa existe ceva.
Mercedesma bucur mult ca bianca e mult mai bine.
micutei suferinde.
Fetele din Bucuresti poate ma puteti ajuta si pe mine intr-o dilema. Am auzit ca mai noi o singura firma de taximetrie mai are voie sa faca curse de la gara la aeroport (cica au castigat licitatia). Puteti sa-mi dati cumva numele acestei firme, please?
NewMami &
Patrick Ryan
Androix spune:
Helau de dimineata
Ce faceti? Cum ati dormit? Eu am dormit destul de bine desi fi-miu ma dispera in fiecare noapte. Nu stiu frate ce are de merge in somn, si nu-i convine deloc cand nu mai are loc sa mearga. SI incepe sa se tanguie si pana nu ma da jos din pat nu se lasa. Si uite asa il invart eu de 3-4 ori pe noapte 
Vreau sa va zic ca i-am pus tastatura aia stricata la dispozitie. L-am pus in scaunul de masa si pe tavita i-am pus tastatura. Au gasit-o toti dracii cati pumni si-a luat de la Filip.
Dar este incantat. Nu mult, vreo juma de ora ca pe urma se plictiseste de ea.
Tamar, felicitari pentru cetatenie, dar si pentru cele 10kg
Sanatate multa, sa va reveniti cat mai repede!
La noi in bucuresti n-au fost inca grade minus, dar cred ca o sa il bag in salopeta d-aia cu totul si cu ceva consistent si pe dedesubt. Ca asa noi am tot purtat si zilele astea salopeta dar avem una groasa groasa si pe dedesubt puneam un body, un dres si un pantalon ca era de ajuns. Si daca da frigul ala rau de tot, desi e de preferat sa stai in casa cu copilul daca sunt -10 grade, avem un sac de bebelusi, dar este destul de mare, care este imblanit si super blindat. Asa ca ii pun si salopeta si il bag si in sacul ala sa-l apere de vant si suntem asigurati! Sa vad ce sac pun eu pe mine!!! ![]()
New Mami 

bravo pentru dintisori!!!
Cum ma sa cumpere in august si in ianuarie sa aduca lucrurile inapoi la magazin??? Bai deci vreau si eu
Eu oricum sunt nebuna cu fazele astea. La noi inca sunt muuuuulte magazine unde si daca vii cu produsul expirat sau stricat se uita urit la tine, sau chiar mai misto nu ti-l schimba. Dar eu am inceput sa ma dezmeticesc si aduc inapoi tot ce nu e in regula. De exemplu acum vreo 4 luni am cuparat o pompa de san din cora, am mers cu ea acasa, am vazut ca nu-i buna de nimic (desi era vreo 700 de mii), am dus-o inapoi. Cand m-a intrebat aia de la relatii cu clientii ce s-a intamplat i-am zis ca nu e buna. ea: e stricata? eu: nu. pur si simplu este proasta! nu vreau alta, imi vreau banii inapoi! si mi i-a dat. Iar acum vreo luna am luat marele sampon pantene full & thick caruia ii face reclama raduleasca si m-am umplut de matreata. Sunt foarte revoltata
dar inca nu m-am hotarat daca merg la cora sa-mi cer banii inapoi sau scriu la pantene sa le zic ce sampon de rahat mi-au vandut...
Ma mai gandesc 
O florarieeeee... asta este si visul meu, hai sa ne deschidem impreuna ![]()
Vad ca faci niste aranjamente super! Bravo!
Olga, felicitari pentru casa! S-o stapaniti sanatosi, sa fiti fericiti in ea!
Loreen, normal ca tre sa arati bine! Cu abnutii nu cred ca mai au cum sa te sunteze. Din cate am priceput eu din lege banii aia nu mai trec pe la angajator. Te duci la primarie iti depui cererea ei verifica si apoi iti trimit banii. Deci nu mai au ei acces. Acum la voi sper sa nu fie altfel. Oricum sunt magari cu M mare!
Crisdun, spor la citit! Uite mai bag eu un mesaj d-ala kilometric.![]()
Mercedes, bine inteles ca se da si pentru cele intoarse din 2005. Eu inteleg ca se da la toate mamele cu copii sub 2 ani care realizeaza venituri supuse impozitarii pe venit. INDIFERENT ca s-au intors la munca in 2005 sau in 2006.
Elisor, da pentru antirujeola ne-au chemat. Pai pe asta TOATA lumea il face de la stat ca nu e de cumparat pe nicaieri.
Tzumpiloi, lume noua! Bine ca ai scapat de examene.
Beatrice, bravo pentru Alex! Puturosul meu mic abia s-a ridicat in patru labute de cateva ori.
Pisik, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
New mami, cred ca e vorba de FLY taxi care este a lui miron mintrea
iti dai seama ce licitatie stransa au
castigat?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Cornelia spune:
Buna fetelor!
La multi ani Pisik!
V-am citit cam din trei in trei mesaje
.
La noi a trecut o sapt. de la vaccin si toate bune si frumoase. Nici o reactie!
Se pare c aii ies iar ceva dintisori, ca ma termina cu plansul, manuta in gura, muscatul. Dar nu mi se pare a fi nimic pe gingia de sus. Mai repede, incisivii laterali de jos, dar eu stiu?
In privinta celor trei milioane si eu cred ca nu este foarte clar. Daca s-ar da doar celor care se intorc la serv. dupa 1 ianuarie 2006, exista o solutie f. simpla: se face cerere de concediu din nou si dupa cateva zile cerere de incetrare a cic. Cel putin teoretic, pare simplu
.
Au inceput sa planga amandoi. Pa!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Margott spune:
Androix, Mercedes lamuriti-ma si pe mine pliiiiz, ca neuronii nu ma ajuta, despre ce bani vorbiti?
Margott
Margott spune:
Androix, Mercedes lamuriti-ma si pe mine pliiiiz, ca neuronii nu ma ajuta, despre ce bani vorbiti?
Si eu stiam tot de Fly Taxi New Mami
Margott
Danelutza spune:
Pisik LA MULTZI ANI !
Loreen, cred ca ai dreptate ca am si dureri de cap, dar cu gretzurile stau mai prost.
Corni, fetitza mea nu suporta mincarea din borcanele, de la verdetzuri a facut diaree, iar de la cereale a facut alergie, niste pete mici pe corp, asha ca a mincat mama cerealele, mama-mama ce bune erau.
Florentina G, esti norocoasa ca doarme pina la 10 dimineatza, chiar daca adoarme tirziu. Isabella adoarme pe la 6.30-7.00 seara si se trezeste dimineatza la 6...

, asha ca itzi dai seama cam cum ma odihnesc eu.
Gabitzam ce frumos ninge in Bucuresti, sper sa nu se inzapezeasca sotzul meu care in acest moment e pe undeva pe la Tulcea si are avion sa vina acasuca pe la ora 17.
patriciaRo felicitari pentru ridicatul in picioare, e simpatic tare Alex.
Felicitari pentru totzi dintzisorii proaspat aparutzi
, noi inca sintem in asteptare.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
NewMami spune:
Androix
merci ptr. raspuns in legatura cu firma de taxiuri. Nu-mi faceam eu probleme ca licitatia ar fi fost asa cum scrie la carte, dar cica alte taxiuri nu te mai duc pana in aeroport si nu vroiam sa aiba mama surprize.
Florarie - gata, batem palma. Vi incoace? Ca aici stiu ca s-ar vinde in Ro nu bag mana in foc. Iar eu nu vreau sa ma las de serviciul meu ci sa ma ocup doar dupa amiaza. Asa ca te fac pe tine sefa plina iar eu vin ca second job. Iti convine?
O aducem si pe Elisor incoace ca ea vrea gradinita si ne-am scos si cu copii. Ce misto ar fi.
Eu ieri i-am ridicat grilajul la patutul lui Patrick ca mai nou se agata cu mana de el si se salta sau isi arunca un piciorus peste si mi-a fost frica ca intr-o noapte se va arunca cu totul.
Da e bine ca aici poti duce produsele inapoi la majoritatea magazinelor cel putin pe o perioada de 3 luni, iar altele au si 6 luni sau un an. Problema ca nesimtitii prea profita de system si isi cumpara in nestire iar apoi le returneaza. Sa nu-ti spun ce cozi sunt la customer service dupa sarbatori.
tzumpiloi, welcome back .
NewMami &
Patrick Ryan