Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA felicitari pentru albastrul marin
DENISA deci doar la cafea esti, inca n-ai trecut la zapada! Si eu bineinteles ca la hartii sunt, nu se termina niciodata dar daca ajung "la zi" cu ele mai rasuflu...Acuma inchid noiembrie si ma pun pe facut declaratiile si ordinele de plata...dupa serial si masaj!
Stii ca aici e birocratie din plin...

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata Denisa..yamy, cafea!
Daaa, sigur, hotel de cinci stele la noi acasa! Ma lasi, nu mai ies doua saptamani, poate doar la o pizza in We dar sa fie la ore rezonabile ca mie daca mi-e somn si nu merg la nani mi se face rau!
Maine implinim si noi 32 de saptamani!

daniela 31++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata stai ca apar si eu in vreo ora cam asa nu de alta da e meci .
Ceva am observat Bombon nu a intrat . O fi nascut?
Hai ca revin.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- sa-ti fie de bien GLOW-ul
Ralu- sa-ti fie de bien si tie coafor-ul si ce ai mai facut tu al salon
Alina- ia-o incet cu micnatul si cu paine prajita si brinzica si un ceai iti revii, eu asa cred, asta am observat ca functioneaza cel mai bine si o banana merge!
Ursulina- tu unde esti?
Diana tu cand mergi la doctor?
Bombonicaa- sper ca suntetzi bine si tu si bebe!
Mai stitzi ceva de MyBaby- nu a intrat de f. mult timp!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multam fetelor! In sfarsit facusem si eu un ban de-o "cumparatura".
Eu mai stau putin ca nu ma mai lasa Robert, poate mai intru dupa "curatenie".
Monica mai trimite-mi si mie niste acte din alea sa te ajut
Lasa zapada Denisa, mai bine trimite si pe aici ceva ca tere mi-e dor! La noi au fost azi vreo 9 grade(nu pe scara richter) si soare din belsug!
Maraki n-ai venit de la doctor?
Irina te-ai pus pe baut cola acum ca ai provizii?

daniela 31++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- masaj placut si vizionare palcuta!Si eu tot la noiembrie sunt, dar eu nu fac declaratzii, ca de nu sunt autorizata si nici nu vreau,e bataie mare de cap aici cu asta. Nu e azi zapada, cica joi- exact cand trebuie sa merg si eu la doctor, asta e..

Daniela
- la cat mai multe saptamini!
Irina sa ne spui rezultatul la meci!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa e tot laptopul sefilor.
Sper sa o mai duvc cu asta pana prin ian., sa caute Clau cu calm altul pt. noi. Celalalt ne costa enorm si nu merita, mai bine luam unul fix.
Irina ce ai cumparat?
Monica masaj cat mai placut si relaxant.
Daniela e misto efectul glow. Si eu am o groaza de puncte, dar schimb dupa ce apare bebele.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca e pauza si ca prin minune mai si conducem.
Nu am cumaprat mare lucru adica pentru bebe. Am luat niste scutece cica ca sunt tare urate asa ca o sa imi trimita mama, o perie si un pieptan ca cica trebuie ca pot avea nsite cojite pe cap, si cam ataat pentru bebe. Mi_am luat un sutien de ala care se deschide in fata special pentru alaptat ca aveam alta minune. Iar in rest am mancat la mac donalds si am facut cumapraturi pentru o saptamana. Deci am luat si cola dar doar o stical de 1.5 deci pana diseara se duce. Am luat isna nu stu ce dracie de nectar de piersici ca cica e ca ala din Romania ( ala vechi). Asa zice Marian . E drept ca e bun. A si am luat doua cutii de ciocolata care arata de mori acum sper sa fie si buen plus 3 ciocolate mari asa ca seara cand va mai apuca sa nu ma mai uit pe pereti.
Ce nu am luat? Pai m_am uitat pentru o perna de aia pentru bebe ca sa il pun sa doarma pe o paret cas a nu se inece prin somn ca am auzit ca se intampla des sa verse si dc sta cu capul pe spate.......... deci m_am uitat am vazut dar nu am luat dar cred ca am sa iau.
Hai ca incepe meciul si revin ca vad ca ati scris o tona.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici,

Irina ieri am fost sa ma inscriu la spital pt. nastere iar astazi aveam programare facut cu o luna in urma la dr. mea care imi urmareste sarcina.Fetele am ajuns la 89,1 kg de la 85,6 cat aveam in urma cu o luna. Intr-o luna am luat 3,5 kg, e mult? Bebelinul are la 34+ sapt. 2800 grameNu este nici mic, nici mare, de data asta a spus ca este bine cand i-a masurat capul( stiti ca data trecuta spunea ca are capul maricel dar e in grafic ) Alta veste buna este ca a coborat si este cu capul in jos, despre mine cica nu am nici un semn ca as naste mai devreme, col strong, monitorizare bebe foarte buna iar la monitorizare pe langa inima bebeului se inregistreaza si contractiile( care au fost zero in decurs de jumatate de ora)Nu am absolut nici un semn de nastere deocamdataDr. mea a spus ca peste 3 zile implinesc 35 sapt. pline iar de atunci incolo teoretic poate sa se nasca bebelusul fara problema ca nu e nici un risc.In schimb mi-a dat sa fac o analiza de care m-am ferit cat am putut Cea pt. diabet gestational Trebuie sa o fac sapt. asta iar urmatoarea pe miercuri am programare din nou la dr. pt ca intra in concediu pana in ianuarie si vrea sa ma mai vada o data.Am uitat sa scriu ca mi-a recoltat ceva de jos, simteam ca ma ciupeste si ma durea nasol,spuneti-mi voi pls ce analiza este asta si pt ce ?Stiu ca am facut-o la inceputul sarcinii o data.Analiza pt. diabet gestational mi-a recomandat-o pt. ca a vazut la ecografie ca are bebelinul cam multa fructoza (cred ca asa se traduce in romaneste )

Dana cand intri sa ne treci si pe noi la 34+ cu 2800 gr.
Fetelor am scris mai tarziu pt. ca in drum ne-am oprit la un rest. grecesc si am mancat, mi-am facut pofta la ceva ce doream de multa vreme
Astery cum a fost la party-ul ala cu pretentii? Cum te mai simti?
Ralu sa iti fie de bine cu noul look, esti bella
Maria nu mi te imaginez bruneta, imi place cum iti sta suvite
Giova, Denisa, Irina,Cata, Ingrid, toate fetele: va
Alina eu parca am citit ca printre semnele nasterii sant si indigestia si senzatia de Cand te mai duci la control?Sper sa te simti mai bine
March ce socrela pudica ai

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr.!!!
Irina ce fain era cand eram la birou...
Odata pe sapt. mancam la Mc Donald's. Stiu ca multi zic ca nu e buna, ca aia nu e mancare, dar noua ne place.

Eu sunt cu Kitkat-ul si sticla de cola langa mine.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput