Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu am simtit cutremurul; cica a avut 5,3 magnitudine; a fost destul de puternic....naspa!

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rali el de abia asteapta sa ramana singur cu bebelu, dar e convins ca nu-l voi lasa.
Ma bucur ca-ti place noul look!!!!!
Meritam din cand in cand cate o schimbare.
Anda eu pana acum am avut foarte rar e drept contractii nedureroase, daca or fi fost contractii, caci inca nu stiu exact daca sunt sau nu.
Monica apropo de interfon: a sunat azi dim. la 7.30, dar n-am fost sa vad cine e. Eu care de abia adormisem de o ora... . Si cred ca era instalatorul sa vada de robinetul de la buc., trimis de proprietari. Dar lasa sa-ti gaseasca o ora decenta sa vina, nu asa cand vrea si fara sa anunte.
Maraki nu ai venit?
Irina cred ca cumpara toate magazinele.

Eu am dormit 30 min, si pe urma m-am dus la piata din apropiere de mi-am luat mere si mandarine.

A fost cutremur?
Bine ca nu s-a simtit prea tare si nu v-ati speriat.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE pai eu zic ca ar fi o idee buna, dimpotriva, sa te opresti pe la Arad imi mai lasi mie kg alea de care te tot plangi, somnorila ce esti! Ca ciocolata precis nu mi-o lasi
Alina pofta buna si eu plec sa pap ca mor de foame!
PISOI,RALU etc.
Felicitari celor cu un nou look! Ar trebui si eu sa merg da' mi-e o lene...si in plus turbez,ca oriunde merg fumeaza ca turcii toate si cand ajung acasa imi pute parul ca trebuie sa-l spal! Ce freza...
Ma grabesc sa mananc si sa mai fac ceva pana nu incepe serialul!
Ca iar am primit cateva telefoane si de la birou...chiar ma gandeam cum de nu suna azi...
MARAKI,IRINA n-au aparut?
Ca vad ca a venit cutremurul mai iute! Bine ca a fost doar puiutz de cutremur...eu inainte le simtem super ca la mami stateam la etajul 9,acum stau doar la 3!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Ursoaica ai dreptate ,este vorba de data probabila nasterii ...si da ,am vazut-o abia acum ,scuze ...sunt de acord cu Monica sa fie trecuta undeva sa fie mai vizibila sa putem face diferenta
Eu am simtit cutremuru ,dar sa stiti ca m-am speriat ,ca eram singura si televizorul a inceput sa se zgaltaie ,si il am pus pe un suport din ala de fier ...si e exact deasupra biroului si chiar eram la calculator ,mi-a fost frica ca se darama si am fugit repejor in alta camera , daca spune-ti ca a fost de 5 si ceva a fost destul de puternic dar bine ca a fost de scurta durata .
Ralu ma bucur ca iti place ce ti-ai facut la par ,si pe mine ma bate gandul sa imi vopsesc parul negru ,nu stiu de ce ..dar asa mi-a venit mie sa fac o schimbare radicala ,sper sa nu imi sochez sotu prea tare ,ca de cand ma stie am fost ba blondina ,ba cu suvitze
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mersi Moni, Bee, de sfaturi!
Nu "scriu mai mult" in alta parte si nu sunt suparacioasa de felul meu. Da, imi place sa va urmaresc, sunt multe persoane care o fac si intra chiar mai rar decat mine. Daca nu am probleme reale, nu ma doare nimik si e ok totul, cu ce subiect sa intru? Prefer sa citesc ce scrieti voi si sa ma "pregatesc" pt momentele mai grele ce urmeaza.
Dar cred ca ma tragi de "coditze", pt ca sunt una din cele ce fumeaza, ca daca scriam la "sarcina si masajul" nu era nici o problema...Cu toate astea nu ma supar, fiecare cu opinia ei.
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARIA bine ca a fost cutremur cuminte, ca altfel nu trebuia sa mai mergi la coafor...iti schimba lookul urgent televizorul ala

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hai ca am mai apucat si eu calculatorul! In seara asta chiar este programat pentru "puricare" ii reinstaleaza Win-ul, cica am facut eu "mizerie".
Eu iau Materna din prima zi de cand am fost la doctor, adica de la 6 saptamani si nu mi s-a parut ca m-as fi ingrasat de la ele sau sa fi observat alte efecte adverse. Eu acum chiar iau materna si calciu cu magneziu, joi merg la dr. si cu analizele de trim III sper sa nu fie nimic in neregula cu ele.
Monica, eu nu ma mai uit la serialul ala ca iarasi adorm:)), tie iti urez vizionare placuta!
Brr, cutremur...la noi nu s-a simtit nimic...sau n-am simtit?!
Rali sa-ti fie de bine cu "tonsura" si "vopseala"! Ce a zis sotul?

daniela 31++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buan Burtici,
Vad ca ati scris ceva de aseara, si eu m-am trezit de 1h, am gustat ceva si sutn la cafea si am pus nsiet huse la masina, sper sa iasa ok, poate nu mai trebuie calcate.
MAraki- hai cu vestiel de la medic!
Moni- ce ai asa multe de facut azi?Tot hartii?Si eu mai am ceva dar astept de la banca 2 hartii..

Maria- dc simtzi ca vrei o schimbare la par fa-o si eu trebuie sa ma vopsesc, sa acopar firele albe, eu sunt bruneta oricum,dar cred ca o sa o fac in ianuarie nu de Craciun, ca sa tina apoi mai mult, pt ca in timp ce alaptezi nu e ecomandata sa te vopsesti, poate doar cu chestii naturale.
Ingrid- intra si scrie dupa cum simti si vrei, chair dc ai o sarcian model, te inteleg ca nici mei nu-mi place sa ma vait mereu, desi am probleme destule cu spatele de mai bine de o luna, adica mai acute, dar asta e, face parte din "pachetul sarcinii".
Bee-ma bucur ca esti bien duap cutremur!
Daniela- dupa discoetca, azi c eurmeaza, restaurant si hotel de 5 stele?
Giova-sunteti bine, deci ai computer acuma, cred ca mi-a scapat aspectul asta..
Astery- ce faci, esti bine cu piciorul?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Taratata! Mi-am tras o vopsea si eu (glow)! Ce tare sunt!

daniela 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Monica da sa stii ca ma facea bine de tot TV -ul ca e mare de cutremurul din 77' ce sa mai zic ,bine ca nu am prins vremuri din alea ,cum stam la ultimul etaj aici se plimba mobila prin casa la o adica ,asa am auzit de la vecini
Ca tot vorbiti de vitamine eu iau "Sana -Sol" si contin si Fe si Mg si mai multe ..scrie si pe cutie ,recomandat gravidelor ..si sunt potrivite pastilele asa ca le pot inchiti fara probleme ,cu materna nu m-am impacat si le-am dat
Denisa ,am sa o comit saptamana viitoare cred ,am mai fost vopsita asa dar demuuullltt ,nici nu mai imi aduc aminte cum imi statea
29+

Mergi la inceput