Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iaca ca m-am trezit si eu...nu am simtit cutremurul deloc...m-a sunat mama si m-a intrebat, i-am zis ca nimik nu am simtit, dupa care m-am culcat si am dormit vreo ora...Fetelor care v-ati bibilit sa va fie de bine...mai puneti si voi cite o poza cu noua coafura....eu as vrea de ziua mea sa-l pun pe bigudiuri mari dar nu cred ca am rabdare si la coaforul de linga mine nu au bigudiuri mari + ca-ti ia si pielea de pe tine, asa ca voi ramine cu aceiasi freza de sarbatori!Maraki bravo...ai vazut ca bb este super ok...si mie mi se pare bine crescut!Apropo ca vorbeai si de monitorizarea contractiilor...si mie ieri la monitorizare mi-au iesit 0 contractii!Banuiesc ca-ti face analiza de secretie, apropo de ce intrebi tu! O refac si eu vineri!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna burticutze.
Vad ca iar ati scris mult, dar ma bucur ca cele care ati foat la doctor ati primit numai vesti bune. Sper sa o tinem tot asa, chiar daca ne tot vaitam, macar cand mergem la doctor sa auzim numai de bine.
Azi merg si eu la doctor, un control de rutina, nimic special. Asa ca daca eu ma simt bine, ne vom zambi reciproc, mai pun o intrebare, el imi raspunde dupa care ne vom vedea peste doua saptamani. Misto asa, nu?
Chiar daca ii spun ca ma doare intre picioare, ca ma doare in fund, in nas sau oriunde toate sunt normale. Asa ca nu ii mai spun nimic, nu de alta dar deja stiu raspunsul.
Ingrid, nu iti face probleme ca ai burtica mica. Eu la prima sarcina am avut o burtica micutza, am luat si doar 7 kile jumate si cu cine ma intalneam pe strada imi zicea ca voi face un pisoi de copil, sa pun mana sa mananc, etc. La inceput m-am cam speriat, dar m-a linistit doctorul meu care mi-a zis ca lumea e invidioasa si ca o sa surprind multa lume la nastere. Si asa a fost, toata lumea a ramas masca, mai putin doctorul meu, cand am nascut o minune de fetitza de
3450g. Asa ca nu marimea burtii conteaza ci cat de bine a asimilat bebele in burtica.
Maraki, analiza care ti-a facut-o a fost pentru streptococ B. Cel putin asa cred eu.
Ursulina, daca apuci sa deschizi pagina, vezi ca ne ruga Lacramioara sa ii trecem in dreptul ei numele bebelui, Stefan Gabriel.
Fetele si eu vreau sa ma tund, dar nu gasesc o tunsoare care sa ma multumeasca. Vreau sa ma tund scurt, nu foarte si tot caut pe net intr-o disperare sa gasesc ceva. De vopsit ma vopsesc acasa, nu ma indur sa las o poala de bani si pentru vopsit.
Acum cateva minute am trimis si emailul catre Teolinda din contul nostru comun. Sper sa nu fi uitat pe nimeni sa trec la felicitari.
Tatianei nu i-am trimis ca nu i-am gasit adresa de email, dar am rugat-o pe Dana sa il trimita daca are adresa.
Pupicei la toata lumea si mai revin.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova si eu am papat ieri la MC...Mi-era pofta...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana, daca sunt eu prin preajma deschid eu cap., caci nu stiu unde e Ursulina.

Taci Cata ca-mi faci pofta cu Mc d.... acum.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina nu cred ca era pt. secretie pt. ca simteam cum ciupeste , ca si cum ar smulge cevaDiana analiza de care spui asa se face? Dar mai demult spuneau fetele de o analiza care se numea cultura de col...asta pt. ce este? Fetelor eu chiar nu stiu cum m-a gasit dr. bine pt. ca eu in continuare merg foarte greu si simt cum ma apasa bebe rau de tot jos.Cand mi-a facut azi monitorizarea am simtit o singura contractie insa pe hartie nu a fost inregistrata...ce sa mai cred?Astazi iar mi-a luat sange pt. analize,urina a iesit buna, tensiunea la fel.
Giova si mie imi place o chestie de la Mcdonalds insa dupa ce o mananc simt gustul toata ziua am renuntat si la Mc deocamdataAm uitat, pana cand ai laptopul?

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica am compu. pana in 19-20 dec. Pe urma 3 zile lipsa, si daca nu-l ia seful in Italia, iar il am.
Nici eu nu am auzit de analiza asta, de te ciupeste. Habar n-am, pe mine o singura data m-a cautat acolo jos si atunci mi-a descoperit candida, caci mi-a si recoltat.
Imi zicea ca ma mai cauta cu o sapt. inainte de nastere.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- bravo pt bebelinul bine dezvoltat si nu-ti fie frica de analiza de diabet, o sa o treci cu bine, doar nu te du cu stomacul gol!
Irina- sa-ti fie de bine cumparaturile si sa ai pofta la cola, nectar si ciocolata!
Diana-bafta la medic, deci stiam bien ca zi mergi si noi martea viitoare!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Monica, testul pentru streptococul B se face cum ai povestit tu, vorbeau si fetele acum doua zile despre el. Iar Irina, sper sa nu ma insel, zicea ca a durut-o putin cand l-a facut. La mine pe foaie scrie ca se ia o cultura din vagin si anus, iar rezultatul il vei avea in doua zile. Daca esti depistata cu acest streptococ vei primi antibiotic in timpul nasterii ca sa nu treaca acesta bacterie si la bebe. Nu am timp sa traduc si sa scriu mai mult despre acest test, dar sunt sigura ca gasesti pe internet mai multe depre el.
Giova, e ok. Poate reusesti sa muti si dpn-ul fetelor care au nascut in fata, banuiesc ca ar arata bine intr-o paranteza dupa data la care au nascut. Parca asa sugerase Maria.
Ma duc sa ma dusuiesc si mai revin.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticutelor...
Ce faceti voi?Citeam si eu despre acest streptococB...nu-i de gluma..Si apropo de recoltare..cik e corect sa se recolteze si rectal....http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=117
Cata..tie la Centrul Medical Unirea ti-a recoltat si rectal?Ca mie nu..doar vaginal...
In rest..azi nu am dormit deloc..am facut o supa de pui cu galuste....si acum fac o ciulama de pui..cu mamaliguta...ca ne-a anuntat tati ca vine spre casa..M-a cam speriat cutremurul de azi...eu stau la etajul 8..si s-a simtit binisor...Asa ca nu s-a mai lipit somnul de mine..Am frecat-o prin casa azi....
Apropo..mi s-a repetat si azi pe zi faza cu clantanitul dintilor..desi la mine e cald..tare..sunt cam 28 grade in casa....Chiar tin fereastra deschisa la bucatarie...Ce naiba o fi asta cu frigurile????
Acum ascultam muzicuta...de copii...si cintam...Cred ca-i place placinticai mele..ca e cumintica....
Hai ca ma duc sa fac si eu ciulamaua...Sunt pe aici..Las comp. deschis....
Va pupam pe toate burticutele....

Nicole si Daria
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, ma bucur ca si tu ai numai vesti bune si despre bebelin si despre tine ! Si eu ma gandeam aseara ca am citit undeva ca diareea este un semn ca se apropie nasterea, de-aia m-am si speriat, mai ales ca aveam si contractii. Azi m-am simtit mai bine, dar mi-a fost greata toata ziua. La echo merg pe 19 Decembrie, cand vine dr. in tara.
DENISA, merci ! Am papat totusi niste supa si niste chec. Sper sa-mi treaca greata!
Fetelor, ma bucur ca nici voi n-ati simtit cutremurul!
Sa le fie de bine celor care si-au facut cate ceva la par! Eu nu am chef deloc sa ma aranjez.
Fug sa pregatesc masa ca trebuie sa vina Gabi de la servici.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput