Mamici de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
chocho spune:
Fetele, linistiti-va ca nu va face bine. A fost tare faza ca ne scria cineva chiar in timpul cutremurului. Ce bine ca la Sibiu nu se simt, decat alea zdravene un pic.
Mamica gen, bine ai venit. Stai linistita ca in urma analizelor o sa-ti zica dr ce sa iei. Daca esti sanatoasa n-o sa ai nevoie de nimic altceva, deocamdata.
Cristina_Ioana spune:
A FOST CUTREMUUUUURRRR !!!!!!!!!

5 pe scara Richter, la mine la etajul 6 s-a simtit nasol, mi se miscau toata ghivecele, m-am speriat rau!
Cristina + bb 10 sapt
chocho spune:
cornelia, sper sa te ajute cerealele. Are dreptate geliza, alea integrale sunt cele mai bune, dar daca iti plac la gust. Eu am preferat vitalis ca au multe sortimente si-mi plac ca le pap de pofta, nu de nevoie.
Cristina_Ioana spune:
Chocho, io mananc musli d-ala tropical de la Nestle, cu fructe, e tare bun cu iaurt si la fel, il mananc cu placere
Ai dreptate cu nasterea si sper sa imi mai treaca frica in lunile astea, sa gandesc pozitiv si sa am mai multa grija de mine, poate am noroc sa fie bine... 
Cristina + bb 10 sapt
cornelia_laura spune:
mamica gen, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara! Sa-ti traiasca baietelul (pe care il cheama ca pe sotul meu)!
chocho, am gustat cerealele si sunt ff bune!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
chocho spune:
cornelia ma bucur ca-ti plac. Sper sa aiba acelasi efect ca la mine. Si daca am facut pofta la toata lumea nu-i rau, ca e f sanatos sa consumati cereale, mai ales pe perioada sarcinii.
madacristina spune:
Nu merge nimeni cu mine la eco.... sunt tare necajita...ma duc singura.....asta e......
nu-mi place sa ma duc tot timpul singura....dar dc nu are cine sa mearga cu mine...parca e altceva cand sti ca te asteapta cineva....
geliza spune:
da chiar, hai sa ne facem pofta de mancaruri sanatoase...ca eu nu mereu am chef de cereale...si nici de lactate
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
hai sa va arat ceva...sau poate stiati deja:
http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html
Stefania, uite aici poti gasi multe ecografii...vezi daca seamana vreuna de gemeni cu ce ai vazut tu la tine:
http://preg.fertilityfriend.com/ug/
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
ingeras26a spune:
Buna dragele mele,
Am intrat sa va anunt ca surioara mea a aflat zilele acestea (confirmat prin eco astazi) ca este insarcinata in 6 saptamani...O sa ii spun sa intre direct la voi, aici.
Cu putin noroc, poate va voi insoti si eu...
Pupicei si sarcini usoare, Ingeras