Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Cornelia tu i-ai dus ceva dnei doctor?

Mi-am dat seama ca e draguta pt ca am sunat-o sa ma programez,de fapt sa vad dc ma poate primi azi si am sunat pe mobil si a fost f draguta...vroiam sa stiu dc tu i-ai mai dat ceva,in afara de taxa care e pt eco... sa stiu si eu sa nu pic aiurea....oricum nu prea am f multi bani la mine azi...multe cheltuieli zilele astea si am cam ajuns rau cu banii...dar ne descurcam noi...

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

chocho, am fost si mi-am cumparat cereale Vitalis, iaurt si compot de prune. Trebuie sa rezolv cu ceva ca altfel explodez!
a.cicel, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara! Si nu-ti face tu probleme cu nunta ca ai sa fi de 2 ori mai fericita!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, a fost cutremur, ati simtit?
eu m-am speriat un pic ca ainceput sa se miste monitorul...noroc ca a fost scurt

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Salutare la toate burticile..28 ani, UM 6 noiembrie DPN 14 august, asta pt. pumpkin...Ha ce bucurie..Zilele trecute citeam pe la aspirante...noi aspiram de 1 luna si dupa 1 singura ca dup-aia ne-am nimerit pe la munte mai multi in camera (exact cand era ovulatia)....si cand mi-a iesit testul pozitiv...sa nu-mi creada ochilor...Trebuie mers la ginecolog si analize...
A propos de greutate. La prima sarcina am pus 17 kg (abia atunci a spus lumea ca arat a om, plecand de la 43 kg), dupa nastere la cantar mi-a aratat 50, iar in juma de an ajunsesem la 42...
Pe voi va dor ovarele? Din cand in cand mai am cate un junghi...Cica nidatia..dar nidatia a cam trecut..
lol...a fost cutremur in timp ce va scriu...eu si asa am pulsul 90-110, si mi-a facut teoria doctora cu privire la sarcina (dar daca e superdorit), acum cred c-a depasit 140...

Va pup, pofta mare, si cat mai putine greturi

Vi s-a recomandat si altceva in afara de acid folic? ma refer la vitamine-minerale..

Gen5+ si Robert 2 noiembrie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Da fetelor a fost cutremur. Eu una m-am cam speriat chiar daca a fost unul mic. a spus si la Tv ca a fost.
madacristina, nu i-am dat nimic in afara de taxa de 1 milion pt eco la care mi-a dat si CD.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Eu nu am simtit nimic....toata lumea prin firma vb de cutremur insa eu nu am simtit...doar eram la bucatarie...si stateam in picioare,poate d-asta........f ciudat....

Mergi la inceput

Mersi mult cornelia ...

Inca o data...eu nu am simtit nimic...si ma bucur pt ca altfel ma speriam f rau...si asa eu sunt mai panicoasa din fire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madacristina, este mai bine ca nu ai simtit cutremurul, eu am inlemnit de frica; sa ai o surpriza placuta la eco mai este cineva innebunita dupa cartofi prajiti? stiu ca nu sunt indicati, am rezistat eroic, dar am capitulat ieri; o sa ma fac

anasia

Mergi la inceput

a.cicel si mamica gen, bine ati venit...eu dupa ce am avut testul +, am sunat medicul si mi-a zis sa iau in afara de acid folic utrogestan, 4/zi, intravag, 2 dimi si 2 seara...atat...si sa ne vedem la 10 zile de intarziere pt eco

Eliza 5+ si Mara (24 ian 2002)

Mergi la inceput

cornelia, la mine efectul sarcinii e invers...adica eu de felul meu sunt mai constipataiar acum nu am probleme...si la prima sarcina a fost la fel.
si eu mananc cereale vitalis, si nu numai...cerealele integrale sunt cele mai bune...si cu lapte batut light...e f bun...este intr-o sticluta de 330 ml cu capac portocaliu

Eliza 5+ si Mara (24 ian 2002)

Mergi la inceput