Mamici de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Stefania si fetele care au luat in greutate mai mult la prima sarcina, cand ati pus mai mult, la sfarsit in ultimele luni sau ati pus inca de la inceput...?
Eu anul trecut am pus 4 kg pana la 6 luni jumate...
Cristina + bb 10 sapt
mamaluidavid spune:
a.cicel felicitari si Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos si mancacios iti doresc!
Cristina_Ioana nuuuuuuuuuuuuu nu pot manaca orice ci doar ce poftesc.Am observat ca asa imi trec greturile.Dar ce am mancat astazi maine sigur nu o sa mai imi trebuiasca.Din pacate nu poftesc prea mult.Inca![]()
De ex. sambata mi-a fost rau de am murit si dintr-o data mi s-a facut pofta de KFC si Mac IMPREUNA
Fuga sotul,vine cu comanda le mananc repet si ca prin minune imi trece raul desi sotul a zis ca o sa mi se faca si mai rau de la ele.
Dimineata nu pot baga in gura decat mandarine si... Coca -Cola
,cam pana pe la 2-3 cand incep sa imi revin.Dar daca nu am pofta de nimic,nu mananc nimic
Mai ce vorbareata am fost azi,se vede ca sotul intarzie,deh trebuie sa recupereze timpul petrecut la spital.
Dar m-a sunat acum ca vine asa ca eu imi iau ramas bun pe ziua de azi,ne mai "auzim" maine.
Va
pe toate!
Stefania 6+
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Cristina_Ioana spune:
Stefania, si eu cochetez cu KFC si tare nu imi place ideea sa ii dau lui bb fast-food, dar la fel, parca imi trece raul daca bag KFC...
De Cola si traznai d-astea am promis ca nu ma ating, dr imi spune la fiecare vizita sa nu cumva sa beau d-astea...nici inainte nu eram mare fun, dar acum incerc sa nu beau deloc...
Te pupam si noi si ne auzim maine.
Cristina + bb 10 sapt
madacristina spune:
Vai fetelor dar ati scris nu gluma....
super...
Legat de mancare...nici eu nu prea pot manca si niic pofte nu prea am...asa ca mananc doar dc simt nevoia,dc nu....asta e....oricum m-am cam saturat sa mananc si pe urma sa
.....e groaznic,cred ca de-asta nici nu prea mananc pt ca mi-e teama sa nu mi se faca rau pe urma...azi am mancat 2 portocale si niste saratele...atat....dulciuri - sa nu aud de ele...nici inainte nu prea eram cu dulciurile,la inceputul sarcinii mancarm ciocolata si mai orice dulce...acum sa nu mai aud ca imediat
.....
Dar fetelor sa fim curajoase ca vom depasi si asta....si dupa sa avem grija ce si cat mancam,ca vb aia chiar dc suntem 2 nu tb sa mancam pt 2 ci sanatos....
Va pup 
Cristina_Ioana spune:
Mada, fata mea, te sfatuiam cu bucata de medical, pai tu cazi de pe picioare ma, si stiu cum e ca asa am fost 3 saptamani, ma tineam de pereti prin casa, nu vreau sa imi imaginez cum ar fi fost sa fiu la birou...e bine ca poti manca portocale macar...
Cristina + bb 10 sapt
madacristina spune:
Da Cristina ai dreptate,de fapt eram la metrou...si m-am speriat groaznic,vb unei colege nu stiu de ce ma incapatanez sa tot vin la servici,ca nu-mi ridica nimeni statuie,ma rog....
Azi ma duc la ecografie,acolo la Marimed,parca asa se numeste,vreau sa vad si eu bebele mai bine,pt ca la Municipal atunci cand am fost cand pierdeam sange nu prea am inteles eu mare lucru,nu vedeam bine unde e bebe,etc....si abia astept sa-l vad....
Sper sa fie bine.......
Va pup si va multumesc ca existati si sunteti aici cu mine...eu sunt f speriata....si micuta....voi mai aveti experiente...
Mada
chocho spune:
Cristina, te inteleg. E trista tare povestea ta, dar poate totusi iti mai trece pana o fi sa nasti, ca intr-adevar nu se comapara avortul cu nasterea. Sa-ti dea D-zeu sa stea cu totul altfel lucrurile de data asta. Oricum cica a doua oara e mai usor de nascut. Cu greutatea, in general in ultimele luni e apetitul mare si se ia mai mult, dar sunt care nu au greturi si iau de la inceput mult. Cica ideal e sa iei cca 14 kg.
a.cicel te primim cu bucurie printre noi. Sarcina usoara si numai bine!
mamaluidavid, inseamna ca tu ai metabolism bun, si atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Eu la prima sarcina am scapt de 10 kg la nastere si-atat. Cu restul 5 am ramas pana acum, si ma gandesc cate vor mai urma...Dar acum sunt hotarata sa fac si aerobic. Si eu mi-am trimis sotul ieri dupa ceva (nu va zic ce sa nu va fie pofta), care se gasea numai undeva tare departe de noi. Si dupa ce am papat m-am simtit tare bine, desi sotu se uita cu indoiala la mine, credea ca imi va fi rau. Uite, m-am tot gandit la problema ta, si nici eu la eco cu david n-am vazut altceva decat sacul, dar probabil ca noi ne concentram atentia doar acolo. N-am nici o poza, insa o am pe a unei prietene, unde se vede ceva care-mi pare a fi cum zici tu ca ai vazut azi, ceea ce e clar placenta ca ea are doar un bebe. Daca-mi zici cum, ti-o trimit sa faci un pic comparatie. Eu zic totusi ca la tine un lucru e sigur: daca ai 2, atunci sunt in acelasi sac, cam la asta s-a referit medicul, ca altfel s-ar fi vazut 2 saci, si ti-ar fi zis cu siguranta, ca ei se uita prin tot uterul, nu numai ce e in saculet. Deci ceea ce ai vazut nu cred sa fie alt sac.
Mi-am amintit ca intreba cineva ieri de pozitia colului, scuze ca nu mai stiu cine si mi-e lene sa caut. Nu stiu cum ar trebui sa fie, dar cred ca nu e prea bine sa umbli pe acolo. Acum se formeaza acolo (sau e deja format) un dop gelatinos care izoleaza complet uterul de mediul exterior, asa incat in uter sa fie un mediu complet steril, sa nu ajunga vreun microbutz la bebe ca e periculos. Asa ca nu cred ca e indicat sa umbli tu acolo, ca odata deranjat dopul e un mare risc. Dopul se elimina de regula inainte de nastere, dar poate dura si 2 sapt de la eliminare pana la nastere, insa atunci nu mai e pericolul atat de mare ca bebe e maricel. Daca chiar te ingrijoreaza ceva du-te mai bine la control, ca se poate sa ai dreptate, dar medicul stie cum
sa umble sa nu faca rau si-ti va spune daca e ok sau nu.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Buna fetelor
Vin si eu la voi, daca ma primiti. Iari mi-a aparut a doua liniuta la test. Sunt atat de fericita...
Azi merg la medic si incep analizele. O sa va spun data aproximativa a nasterii (dar dupa calculele mele e 17 august). Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.
P.S. Iubi vrea gemeni, sa vada lumea cat a muncit el.
Bine-ai venit, miresica! Vezi cum te-ai stresat aiurea doua saptamani? Acu ia-le cu calm pe toate, incearca sa nu te ambalezi mai mult decat e cazu' cu nunta si sa dea Dumnezeu sa nu te simti cum mai simt io!
Greturi, ameteala, stare naspa, care nu mai conteneste. Ieri am mancat ca o vaca (am bagat in mine numa porc aproape
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
cornelia_laura spune:
madacristina, iti tin pumnii la eco, sa fie bine. Sunt convinsa ca o sa-ti placa de doctorita si nu ezita sa o intrebi orice, e ff amabila si iti explica foarte calm.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
madacristina spune:
Eu nu vreau sa mai aud de sorici...
inainte de sarcina eram disperata dupa sorici,iar acum o sapt am avut o pofta teribila si am mancat si pe urma am
f rau...si de atunci nu mai vreau sa aud....
sper sa pot manca totusi dupa ce voi naste...sa nu-mi fi trecut de tot...iar dc nu o sa mai pot...asta e...trecem la alte preparate ![]()
Pupici la toate