Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Si eu cu intarziere dar LA MULTI ANI CHOCHO sa ai parte numai de bucurii si implinirea tuturor dorintelor si un bebe voinic care sa-ti umple viata de fericire.

Te pup si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Fetelor, multumesc tare mult pentru urari. M-ati emotionat de-a dreptul!

Cornelia, acasa stau si mi-e si mie greu cateodata cu puiutul meu, cand mi-e rau nu stiu ce sa ma fac cu el ca acum are mare nevoie de mine, si cateoadata ma joc cu el stand in pat si el ma tot trage de mana sa ne-alergam prin casa. Asta e, n-avem ce face, doar sa ne rugam sa aiba rabdare puii nostri sa trecem cu bine de lunile astea mai grele. Cand am fost insarcinata cu el mi-a fost parca si mai rau, dimineatza era aporape regula sa vomit, insa zaceam pana la pranz, cand incepea sa ma lase si pe urma plecam la munca si ma simteam bine.

Scuze, m-am luat cu vorba si am uitat cine a intrebat de constipatie. Si eu sufar cronic de treaba asta, dar m-a ajuta foarte tare cand mananc cereale. Eu iau de la Dr Oetker - Vitalis se numesc, caci imi par naturale, nu cu tot felul de chimicale in ele. Cel mai bine intra la mine cu iaurt. Dar trebuie consumate destul de des, daca poti chiar zilnic, si cred ca te vor ajuta la digestie. Si cat mai multe cruditati. Nu e bine sa apelezi la medicamente ca iti cam dau dependenta. Constipatia apare frecvent in timpul sarcinii, si e bine sa o luati in serios, ca altfel ajungeti la hemoroizi, alta afectiune frecventa, dar pentru marea majoritate problemele aste incep mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna dimineata!
M-a uimit sa vad ca mai multe dintre voi au avut probleme cu somnul,pentru ca eu de vreo 3 nopti nu mai pot dormi,si nu imi explic de ce..eram asa bucuroasa ca ma odihneam,asa mandra de mine,si acum...nu mai pot dormi deloc...ma foiesc si ma invart in pat..azi noapte chiar ma gandeam sa intru pe site,,dar m-am gandit ca sunt nebuna,cine mai e treaza la ora aia...eh,uite ca nu as fi fost singura...
In rest,vad ca azi ma simt destul de bine,sper sa ma tina mai mult,ca vreau sa ies un pic la aer...va pup si sa aveti o zi buna!
P.S. Si eu sunt nascuta in ianuarie,pe 12,asa ca o sa tot petrecem de acum incolo,nu?La multi ani pentru toate sarbatoritele lunii decembrie!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna burticute,

mai dau si eu pe aici, dar sa stiti ca citesc aproape in fiecare zi

noi suntem bine, greturi cat cuprinde, ingrozitoare seara, vomit tot ce reusesc sa bag in gura. ideea e ca dupa ce vomit parca e mai bine
spalatul pe dinti e garantat vomitiv, eu tin un tratament homeopat si pasta de dinti e o chestie foarte spumanta

analizele cica sunt bune, doar listeria mai vreau sa o fac pt ca asta nu era la aia si nu am putut sa o fac si am un mic cui
altfel, cica ceva corpi cetonici pt ca nu mananc

astept saptamana viitoare sa-mi vad iar puiul la eco

era cineva care nu voia sa ia acid folic, sa stii, scumpa, ca cine ti-a spus ca asta se asimileaza mai bine din pastilute decat din legume avea perfecta dreptate, nu stiu de ce dar asa stau lucrurile. fii tu fata draguta si inghite cate o pastiluta pe zi, eu o fac din mai anul trecut

aaa si sa stiti ca nici eu nu pot sa dorm! cred insa ca luna plina are ceva rol in asta. poate spre sfarsitul saptamanii scapam!

mai spunea cineva ca se mira de cate fete iau utrogestan (chiar, sper ca nu este nimeni care il mai ia pe gura). eu cred ca in romania se da mult preventiv, rau nu face si ajuta in anumite cazuri, in altele e total inutil dar rau nu face, e doar putin neplacut

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Stefania, acum am vazut ca esti Capricorn ca si mine si nascuta cu o zi inaintea mea.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna burticutzele!!!
Nu am mai scris de multisor dar am urmarit tot ce ati scris. Mi-e frica sa mai scriu ptr ca nu stiu daca totul va fi bine si va fi bb sau nu. Ptr moment fac tratamentul ala cu pregnyl, utrogestan (pe care l-am luat pe gura pana ieri ca asa am inteles io si mi-a fost rau de nu stiam ce-i cu mine), magne si acid folic. Ma simt destul de rau si am greturi la greu, voma nu prea, dar am o ameteala de simt ca zboara totul in jurul meu..cam asa . In rest somnolenta de dorm pe mine la servici non-stop.
Mai avea cineva aceeasi problema ca a mea adica sac alveolar aplatizat. A mai fost la dr? s-a schimbat ceva? oare sunt sanse cu tratamentul asta?
Va pup si sper sa mai intru aici tot ca mamica de iulie august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Eu mai iau Utrogestan si oral, seara, parca m-am obisnuit cu el, nu mai are efectele acelea urite. Da eu sunt un caz aparte pentru ca nici greturi n-am in general, poate am eu o probl cu simturile hahahaha.Cind incepe bebele sa danseze, sa-l simtim si noi? Dar sexul cind se poate preciza? Am citit undeva ca la 8 luni are cam 1.6 cm si 1 gram greutate, fantastic cit de mititel e! Dar parerea mea este ca simte tot! Mai ales cind te stresezi, asa ca, ar trebui sa ridem mai des!Cine stie vre-un site de unde as putea descarca muzica? Dar depre exercitiile Kegel cind vorbim? Fetele care doresc sa nasca natural, am si eu o intrebare...Ce se intimpla cu bijuteria mea dupa ce va trece un capusor cit o minge de fotbal prin ea? In cit timp imi revin? Iar sinii acestia superbi care ii am acuma ce mi-as dori sa ramina asa....Eu ma simt foarte sexi insarcinata,e minunat nu? Am iesit ieri prin oras si am observat , nu am pofte culinare, am pofta de bijuuri de argint! Il ruinez pe sotul meu in 9 luni cu asta, vindem masina! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Stefania, acum am vazut ca esti Capricorn ca si mine si nascuta cu o zi inaintea mea.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Ce coincidenta misto!
Ei si acum rezultatul dee la doctor!!!!!
M-am dus bou si m-am intors vaca ca de altfel de fiecare data cand merg la ASTIA la spital.
Fetele de la mamici aspirante vi se pare cunoscuta reactia mea?
Dar de data asta nu ma mai stresez,ce-o fi o fi.
Sa si povestesc,nu?
Facem eco transvaginala,se vede un ditamai saculoi,inuntru un bb mic mic mic de tot(cam 5 mm a zis doctorul) dar caruia ii bate inimioara
Boooooooooooooooooon
Aveam monitorul in fata mea asa ca ce vedea doctorul vedeam si eu.
Imi arunc ochii peste toata imaginea si ce vad???????
In stanga de tot,sus,ceva ce pare a fi un sac(gaura cum ii spunem eu si sotul) in care insa nu se vedea nimic,era cam pe jumatatea sacului cu bb inauntru.
In secunda aia am mutit.
Merg in camera cealalta in care astepta sotul(el nu a vazut eco),doctorul zice ca bb e mic tare si ca mai vrea sa ma duc pe 4 ian sa vada cum evolueaza.
Eu tac ca proasta
Cand sa iesim il intreaba sotul pe doctor daca sunt gemeni la care doctorul cica:Nu.Dar poate sa fie si sa nu se vada inca.
Nici nu mi-a dat poza asa ca nu va arata dar va jur ca erau doua gauri acolo!
Data trecuta si toata sarcina cu David eu nu am vazut asa ceva la eco!
Dar mi-am impus sa nu ma mai stresez,oricum nu schimb sau ajut cu nimic situatia,cati or fi sanatosi sa fie,nu?
Acum mi-e doar ciuda de ce nu l-am intrebat pe doctor ce-i cu gaura aia acolo dar credeti-ma am mutit,nu am putut scoate nici un cuvant!

Stefania 6+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

mamaluidavid, poate ai vazut placenta. Stiu si eu ce sa zic? Daca erai 2 in 2 saci trebuia sa fi fost cam de aceeasi marime sacii.

Angelli, stai linistita ca bijuteria ta va fi ca inainte, ca se face o mica taietura (cu anestezie, desigur) ca sa aiba loc capsorul, dupa care se coase, dar se reface repede. Doctorul o sa-ti dea unda verde la in 6 sptamani, insa o sa ai un pic de teama inca vreo 2 saptamani. Dupa ce treci de primul bam bam si vezi ca e absolut ca inainte si nu te doare o sa fi super ok. Cu exercitiile kegel ar fi cazul sa incepem sa ne obisnuim. Bebele se simte cam in saptamanile 17-20 (mai devreme cele care sunt mamici a doua oara), iar sexul cel mai sigur prin a 28-a. Se poate si mai devreme dar depinde de eco, si sunt sanse sa se insele fiind mici. Sanii mai suporta niste modificari cand alaptezi, e posibil sa se lase dupa, dar cu un pic de sport cred ca poti sa-ti revii. Depinde de constitutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

neata la fete!
Chocho, la multi ani iubita, sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!
Cornelia, si eu stau acasa si mi-e greu, recunosc, ca sunt o femeie activa si intoarsa cu cheitza, dar am stabilit ca prioritatea este acest bb si trebuie sa am grija de mine mai mult de data asta...
Stefania, am citit cu sufletul la gura ce ai scris si iti dai seama ca asta va fi prima intrebare pe care o voi adresa dr luni la eco...daca pot fi doi...oricum, cred ca la noi lucreaza psihicul f mult...
Ia ai tu grija cu scaunelele si pe unde te cocotzi acasa, sa nu faci vreo nefacuta...misto de voi ca o tineti numai in petreceri in dec, la multi ani va urez si sa fiti sanatosi!
Sarilla, si mie mi-e mai rau seara decat in cursul zilei, sunt ca o leguma, mi-e greata, parca sunt ametita, ma inteapa toate alea si am o stare jalnica...de asemenea stau foarte prost cu somnul...azi-noapte parca parca am dormit mai multe ore, dar tot agitata...
Cristina_Ana, asa am zis si eu cu sportul, ca n-o sa mor daca nu fac, chiar mi-e teama sa risc, o sa ma chinui dupa sa dau jos...eu oricum am o constitutie atletica, am facut mult sport si sper din tot sufletul sa nu ma fac cat casa...adica in limite normale.
MadaCristina, mai ia-ti mai iubita si tu o bucata de medical, ce naiba, sa lesini pe la birou?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput