Mamici de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
chocho spune:
Multumesc frumos mamaluidavid, numai bine si tie si sa-ti dea D-zeu sa nu fie gemeni daca asta iti doresti. Si eu m-am obisnuit greu cu david mergamd, prima oara cand s-a dat jos singur din patut a venit peste mine la bucatarie, si m-am speriat de era sa lesin nu alta. hi, hi
chocho spune:
Fetele! Dar pe unde sunteti? Sper ca nu la...
Slabuta activitate pentru ora asta. Sau e prea devreme si n-am eu stare?! Eu sunt curioasa pana nastem la ce parte ajungem, ca vad ca suntem vorbaretze, nu gluma.
madacristina spune:
Buna dimineata.....
Am ajuns si eu la servici,ma simt mai bine ca ieri...ieri am zis ca mor,asa rau mi-a fost,vomitam din orice,am si lesinat,ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata...acum sunt k...sper sa ma tina asa toata ziua...
Ma simt doar obosita....insa ma voi odihni diseara,sper,pt ca nici eu nu pot dormi seara,adorm f greu,ma trezesc de nu stiu cate ori pe noapte...dar asta e...
Voua cum va mai e?
Va pup si va doresc o zi cat mai buna si mai linistita.....
Alexia27 spune:
Chocho, ia si de la mine un
si un maaareee La Multi Ani!!!
Mishi, abia astept sa ne vedem azi la echo, sunt terminata, am numai fluturi in stomac. Daca nu te grabesti, poate mergem la un suc dupa aceea.
Da Doamne sa fie bine!!! Al meu a inceput deja sa se laude, pe cine prinde, il si informeaza, cu toate ca eu as fi vrut sa fim mai discreti, macar pana la prima eco.
Fetelor care nasteti la Giulesti, cum e cu sala de nasteri acolo,ca eu am auzit ca e comuna (4-5 mese)? Noi vrem sa fie si tati la nastere, si in situatia asta, evident ca e imposibil.
Pup toate 
pika-pika spune:

Buna dimineata!
Azi a nins la mine...asa de frumos,dar pacat ca aici nu se pune zapada.Si tare rau imi pare ca anul asta nu putem merge nicaieri.![]()
Dar la anul o sa mergem cu bebe si o sa ma distrez si mai bine.
Vreau si eu sa fac bradul.
choco si David La multi ani!Sa-ti traiasca baietelul frumos!
Va pupic pe toate si fug la treaba.Fac si eu curat asa,incet,incet...![]()

10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
geliza spune:
buna dimineata burtici,
am trecut si eu sa va salut...eu tot acasa...cred ca maine merg la serviciu ca vad ca ma simt f bine...nu am mai avut sangerari...si abea astept si eu sapt viitoare sa merg la prima eco
si cadou pentru sarbatorile ce vor sa vina:
http://powerpres.com/xmascard03.html
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt pe DC de vreo ora dar pana acum doar am citit pe la diverse topicuri. Sa stiti ca pe mine abia acum au inceput sa ma doara sanii si mai ales sfarcurile. De marit se marisera ei dar fara alte senzatii. Am si eu o problema, ma lupt de cateva zile cu o constipatie tare neplacuta. Cred ca din cauza asta sunt si asa balonata toata ziua, parca as fi in 4-5 luni. Voi ce remedii stiti?
Am incercat cu zeama de varza, compot dar degeaba. Iar supozitoarele cu glicerina nu prea au nici ele efect.
madacristina, ma bucur sa aud ca azi esti mai bine.
Alexia 27 si Mishi, va tin pumnii azi la eco si astept vesti bune.
Stefania(mamaluidavid), abia astept sa vi cu rezultatul de la eco si sa te linisteti. Si apropo de David, ai un baietel pe cinste.
eliza, tu cum te simti? A mai aparut ceva? Esti cumintica?
valentina, pe unde esti?
chocho, cred ca noi suntem singurele care stam acasa, nu? Daca am inteles gresit iarta-ma. Dar sa sti ca mie una mi-a fost mai usor la prima sarcina chiar daca mergeam la servici. Daca mi-era rau luam medical si gata. Acum daca nu ma simt in forma nu-mi da nimeni "liber" de la crescut cupilu'.
Apropo, ar trebui sa ma apuc de curatenia generala, dar sincer nu prea am avant. Cred ca anul asta o sa fie mai de suprafata. Voi cum va descurcati cu asta?
Pup si restul burticilor fara exceptie.
PS: chris
, daca ne mai citesti sa sti ca ma gandesc mereu la tine. Hai da-ne un semn de viata. Cum te mai simti?
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
madacristina spune:
Fetelor sunt asa de nerabdatoare...vreau sa treaca timpul mai repede si sa-mi cunosc si eu bebele,sa-l tin in brate,abia astept.....
Cred ca si voi sunteti nerabdatoare....eu am si emotii,mi-e putin frica,dar stiu ca ma voi descurca...
Va pup....
madacristina spune:
Fetelor stiti ceva de Valentina?Vad ca nu a mai intrat de sambata sau duminica....sper sa fie bine....
Voi ce mai faceti?Cum va este?Ce bine de tine Cornelia ca stai acasa.....asa as sta si eu...dar parca ma simt mai binisor si acum cu sarbatorile....as mai veni la servici...dar cred ca o sa-mi bag concediu medical cat de curand....
Sper sa mai scrieti si voi si imi doresc sa fim toate bine...
anasia spune:
buna, fetelor
!geliza foarte frumos cadoul!va urmaresc in fiecare zi, dar pana ajung mesajele mele ne-moderate, se va deschide o alta pagina, m-am cam lasat pagubasa la scris(poate moderatorul le va procesa mai repede); mamaluiDavid foarte frumoase pozele, sa va traiasca puiul cel mare si cel mic!ca si voi, ma lupt cu greturile zilnic si astept nerabdatoare urmatoarea intalnire cu
La multi ani Choco, Madyn, Emilia Pop!sa fiti sanatoase si bb la fel!
anasia