Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

chocho, mamico, inseamna ca iti urez si eu cu intarziere :
LA MULTI ANI! Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel ! Sa te bucuri de David si de intreaga familie!Si peste cateva luni sa ti in brate un copil sanatos si mancacios.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna,fetelor!
Si eu m-am simtit destul de rau zilele astea,si de obicei,paradoxal,seara imi e mai rau decat dimineata..dimineata,de fiecare data dupa ce ma trezesc,am stari de lesin,asa ca trebuie sa mai stau in pat un pic,nu ma pot ridica imediat...iar seara am niste stari de greata...mama-mama!
Ma bucur pentru toate fetele care si-au vazut bebeii la echo,eu abia saptamana viitoare o sa ajung, de abia astept...insa trebuie sa mai am putina rabdare pana vine si sotul meu in Romania,as vrea sa mergem impreuna.
Va pup si va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Pupici la burtici!!!

chocho, de unde ai luat CD-urile cu aerobic pentru burtici? Eu am tot cautat si n-am gasit... Eu fac cate un pic de sport prin casa, mai mult greutati si picioare.

Oare acid folic e obligatoriu sa iau? Sora mea nu a luat la 2 sarcini si puii sunt ok. Nu ma incanta sa iau vitamine de sinteza, mai bine pap frunze de spanac si portocale, ca au si ele acid folic (Ce nu face mami pentru bebe, papa si-un pui fript :D... )

O seara frumoasa la toata gasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Pumpkin, si eu as vrea sa ma apuc de sport. Deocamdata nu am dureri de burta sau contractii si sper sa nu am nici in continuare, pentru ca in acest caz sportul ar fi total contraindicat. Tu stii vreo sala de gimnastica pentru gravide?
Cristina_Ioana, tu nu cred ca ar trebui sa faci in nici un caz sport, avand in vedere antecedentele. Nu ca ar fi vreo problema si la sarcina asta, dar e bine sa ai grija de tine cat mai mult.
Sarrila, si mie imi este mult mai rau seara decat dimineata. Dar cred ca este si de la vitamine (Elevit), pe care le iau inainte de a ma culca. De renuntzat la ele nici nu se pune problema, pentru ca eu mancare normala (sanatoasa) nu pot inca manca si bebele trebuie sa se hraneasca si el cu ceva.
Galushca, eu stiu ca acidul folic, spre deosebire de alte vitamine, se asimileaza mult mai bine din medicamente, decit din legume/fructe. Acestea din urma ar trebui consumate intr-o canitate destul de mare in fiecare zi, pentru a asigura doza zilnica optima. Asa ca eu zic sa iei macar acid folic, daca vitaminele nu te incinta.
Va doresc la toate burticile noapte buna!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si eu va spun:"Noapte buna!"..dar in soapta deja...Sssttt

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Uite ca m-am tampit de tot! Dau vina pe hormoni! Azi noapte nu am dormit pentru ca aveam in cap gemeni care ma urmareau!
De dimineata mi-a promis sotul ca o sa incerce sa isi faca timp sa mergem azi la doctor,sper sa reuseasca sa imi scot prostiile din cap si sa revin la normal.
Sunt atat de terorizata de gandul ca ar putea sa fie gemeni,nici nu va dati seama.
In fine.
Va multumesc pentru urari,sa dea Dumnezeu la toti copilasii din lume sanatate.
Eu ieri n-am avut stare,am fost cocotata pe o scarita,bine ca nu am cazut. Sotul cand si-a dat seama ce am facut m-a certat rau de tot,dar stie ca vorbeste degeaba.
Am facut floricele din baloane pe pereti,am pus ghirlande,foarte frumos mi-a iesit,o sa pun si poze duminica sa vedeti si voi.
Am adus bunatati din Romania,o sa fie surpriza pentru prietenele romance,numai ca acum mie numai pofta nu imi fac,sper totusi ca vineri si sambata sa ma simt bine ca sa pot termina ultimele pregatiri.
Pika-Pika daca ti-am facut pofta,puteti sa veniti si voi,este destul pentru toata lumea,trimite-mi un PM
Daca o sa merg azi la doctor o sa intru mai traziu sa va spun ce si cum!
Doamne da sa fie doar UNUL!!!!!!!

Stefania 6+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine ma intreba,scuze,mi-e prea lene sa caut in urma;daca sotul e ,da este japonez.
Aaaaaaaaaa si daca tot va place sa urati La multi ani sa stiti ca pe 26 dec e ziua sotului iar pe 27 dec e ziua mea
O sa fim tot intr-o petrecere!
Suntem asa: David 24,sotul 26 ,eu 27. Ne desparte doar ziua de 25 care oricum e zi de sarbatoare ca e Craciunul,nu?
Mi-a spus sotul ca nu mai trebuie sa ii fac niciodata nimic cadou,anul trecut l-a primit pe David de ziua lui iar anul asta vestea ca o sa mai aveam o minune!

Stefania 6+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Uaaaaaaaaaaaaaa! Nu pot sa dorm de vreo 4 ore... Voi ce faceti cand aveti insomnii? Trec cu ceva (in afara de pastile...)?

Maine imi iau primele analize si ma duc la ecografie. Asta daca o sa reusesc sa ma trezesc, bineinteles...

Azi am reusit performanta de a nu niciodata, dar se pare ca insomniile compenseaza chestia asta... Sunt o nesuferita, ar trebui sa fiu recunoscatoare ca o sa avem BB si sa nu ma carcotesc pentru toate prostiile. Da uite asa is unii oameni... gata tac

Sa reiau - am rontait niste fulgi de porumb in pat inainte de a ma trezi, spre disperarea Galushcului, si uite asa nu am mai . Pentru dimineata am o punguta de sticksuri, sper sa fie eficiente...

Va pup, daca mai scriu pe forum inseamna ca nu mi-am tras cu o caramida in cap, asa cum planuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Cornelia, multumesc frumos pentru urari. M-ai impresionat sincer.

Sarilla, si eu ma simt mai rau seara, desi la carte scrie ca raul e mai puternic dimineata, si asa am avut prima sarcina, insa acum dimineata ma scol bine si odihnita si pe seara incepe greata. Fiecare sarcina e diferita in felul ei.

Galushca, DVD-urile le-am luat de pe site-ul http://aerobic.isportsdot.com Comanzi la adresa de e-mail de acolo, si e 15 lei bucata, ti le trimite pe posta cu plata ramburs. Eu sunt tare
incantata de ele, mai ales ca sunt programe special concepute pentru perioada sarcinii si dupa, deci nu e ceva solicitant care sa ne puna in pericol (sunt aprobate de colegiul american de obstetrica). La prenatal e si un program mai de dans care e pentru cele ce au facut sport inainte, dar restul nu sunt grele. Am inteles bine ca mai faci cu greutati? Nu prea e recomandat, mai bine lasa-le.
Acidul folic iti recomand sa-l iei primele 14 saptamani, nu ca bebe n-ar fi ok daca nu-l iei, dar scade foarte tare riscul de malformatii. Din pacate sunt mai putine legumele care il contin, deci nu prea cred sa reusesti sa papi zilnic doza recomandata, si oricum se asimileaza mai bine daca-l iei tablete.

Cristina ana, nu stiu daca ti-e rau de la vitamine, ca vad ca suntem deja 3 cu rau seara. Incearca sa le iei dimineata si vezi cum iti e.

Mamaluidavid, la multi si voua atunci, sa fiti sanatosi si fericiti. Nu stiu de ce te sperie gemenii atat de tare, daca asa o vrea D-zeu ai sa vezi ca o sa va ajute si sa va descurcati. Oricum ca sa te mai linistesti un pic burta mare poate fi si ptr ca esti mamica din nou, caci a doua oara uterul se dezvolta mult mai repede ca are experientza. :)

Va pup si astept vesti.

Mergi la inceput

Chocho iti urez si eu LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Iti multumesc de urari,si da probabil ca burta mai mare e din cauza ca e a doua oara,dar mai am o gramada de motive care m-au facut sa cred ca sunt gemeni.
O sa vedem.
Am ras adineauri de era sa fac pe mine,ma epilam in eventualitatea ca o sa mergem la doctor,si fiu-mio a venit langa mine si-a ridicat pantalonul si mi-a dat piciorul sa il epilez si pe el.A fost atat de mortal,inca nu m-am obisnuit cu el mare,tot bebelas care nu stie ce se intampla in jurul lui il vad.
Nu va mai zic ca de cate ori il vad ca apare in picioare de dupa colt imi sta inima,am impresia ca e altcineva;trebuie sa ma obisnuiesc cu el mergand.
O zi fara va doresc!

Mergi la inceput