Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Asa maricica esti, Mada?
Eu mai am 3 saptamani pana in trim.2 , uffff greu trece timpul...
Sa stiti ca io i-am pus lui bebe colinde acum si stam cuminti si ascultam...cred ca ii place cel putin cat ii place lu'mami...am luat-o razna rau?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

chocho, imi pare rau ca treci prin asta dar daca iti amintesti asa am patit si eu acum 13 zile. Mi-a zis dr de garda, cu eco transvaginal, ca nu exista embrion si mai mult sacul e turtit. Concluzia:sarcina oprita din evolutie. Asta era intr-o vineri si marti am fost Marimed ca nu mai aveam stare o saptamana si :embrion de 4 mm cu activitate cardiaca. Bine, mai departe nimeni nu-mi da garantii 100% ca va fi bine dar pentru moment m-am linistit, ca o luasem pe aratura. Asa ca neaparat mai du-te la un doctor. Pana la urma eco depinde mult de ochiul dr sau de aparat.
Nu te las pana nu te duci la altul, macar maine. Costa dar merita sa-ti asigri linistea.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mada, teoretic pentru un DPN de 2 iulie cum ai tu (UM 25 septembrie?) tu ai acum 11w3d si al doilea trimestru incepe pe 17 decembrie...

Miky 11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetele, aveti idee cat costa Elevitul??? nu de alta, da ca sa ma duc la medicu de familie sa-mi dea reteta gratuita, tre sa pierd vreo 3 ore...si chiar n-am dispozitie de facut anticamera p-acolo. Asa c-as vrea sa-l iau cu banii jos, ca sa zic asa . Asta numa daca, evident, imi si permit!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Da pumpkin,clinic mi-a zis ieri la eco ca e 11 sapt si o zi,insa dupa dim bebelui si cum aparea acolo - scrie clar sarcina 12sapt...deci...a zis ca dif e de 6 zile ( mi-a zis ca ar tb sa nasc pe 27 iunie - insa clinic pe 3 iulie), acum vom vedea cum va fi...

Ma scuzati dc nu voi mai scrie dar sunt intr-o stare f proasta...sper sa rez si sa-mi treaca...oricum imi vine sa plang si incerc sa ma abtin....vb mai tarziu sau maine dc nu mai scriu...

Va pup pe toate si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Cornelia are dreptate, Chocho, trebuie neaparat sa mai mergi in alte parti, sa te mai vada cineva....conteaza sa ai mai multe pareri si vad ca fetele tot vorbesc de Marimed, o sa ma duc si eu neaparat. Noi iti tinem pumnii si te batem la cap pana te duci, sa stii...sterge-ti lacrimile, aduna-te si fa-ti programare, noi ne rugam pentru tine...

Fetele care stiu, la cate saptamani se face 3d si la cate se face 4D ca sa se vada ceva acolo? ...adica ma gandesc ca daca e foarte mic nu se vede mare lucru la 3 si 4D , nu?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Of Chocho!!!Saracutza de tine.Imi pare rau, rau de tot dar hai sterge lacrimile, du-te la un alt ecograf si incearca sa zambesti.Gandeste-te ca daca nu mai e bb acolo asta inseamna ca era bolnavior si ca s-ar fi nascut cu probleme si asa e mai bine.Fii sigura ca undeva sus te asteapta puiul tau si ca va veni in bratele tale atunci cand va fi timpul.Nu dispera si nu te invinovati cu nimic.Asa era scris.Hai,da-mi un zambet,vrei?Macar in coltul gurii.Te rog.Te pup pe obrajorii cu lacrimi si-mi doresc ca Mos Craciun sa-ti aduca liniste in sufletel.

Eu am venit de pe drumuri si taaare rau imi mai e.Imi vine sa vars si mai nou...am o foame!!!
Depresiile mele nu-s grave si nici motivele nu-s importante.Ma enerveaza sotul meu ca e cam ciufut si antipatic si rau uneori (acu daca l-ati intreba pe el ar zice ca io's de vina ca e el asa)si soacramea care ma tzacane la cap ca de ce n-am mancare gatita in fiecare zi (numa cand ma gandesc sa fac mancare- asta dupa ce vin terminata de la serv si tre sa ma joc cu Radu)si ca ce fac eu in WE ca nu-s in stare sa-mi fac treburile....In mare..treburi uzuale dar pe fondul hormonilor mei nabadaiosi..ma apuca cate-un plans..d'ala cu hohote si ma victimizez si martirizez singura ( recunosc!).

Mai am un stres mare, mare ca n-am cand sa cumpar cadouri pt. Craciun si ma apuca disperarea cand vad ca mai sunt cateva zile si eu n-am luat nimic.Si nici curat in casa n-am facut, nici decoratiuni, nici brad....Si am concediu de pe 24.Pai ce sa faci mai intai pe 24?

Eeee....una peste alta, da-le in masa pe toate si sa traca starile astea nasoale si sa creasca puisorii nostrii mari si frumosi.

Eu seara imi calmez greturile cu inghetata de fructe de padure .Daca n-as avea frisoane si n-ar trebui sa-mi pun 7 pulovere pe mine cat timp mananc..ar fi si mai bine.

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Mada, ce ai patit, iubita?
Nu te mai supara si nu le mai pune la suflet, gandeste-te la poza pe care ai vazut-o, cum facea bebelu'tumbe si sa vezi tu cum vei zambi...
Sau daca te putem ajuta, nu tine in tine si spune-ne...sa nu mai plangi, da?

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chocho spune:

Burticutze, multumesc pentru incurajari. Am reusit sa ma odihnesc un pic cu davidutzu meu la piept strangandu-l cu foc, si m-am sculat hotarata sa nu mai sper, pentru ca un strop m-am obisnuit cu ideea, am intrat pe drumul refacerii. Daca sper in continuare saptamana viitoare o sa trec iar printr-un soc si nu mai vreau. Dar voi m-ati convins sa mai mentin un pic aprinsa flacaruia sperantei. Maine primesc rezultatele de la HCG, si o sa ma duc sa vorbesc cu medicul meu de familie sa vedem ce zice si el, daca sa le mai repet sau nu. Cornelia, mai degraba tu mi-ai redat speranta, dar parca tot nu pot sa cred. In ce saptamana ai fost tu cand ti-a zis ca nu-i embrion? Cred ca mai mica. Eu am deja 8 si 3 zile, si trebuia sa fie evidente si embrionul, si bataile. Si m-am dus la clinica cu cele mai bune aparate din Sibiu, nu stiu unde sa ma duc in alta parte, ca nici nu cred sa aiba altii transvaginala. Dar o sa ma interesez. Astept cu sufletul la gura raspunsul tau, desi banuiesc ca ai sa-mi zici ca ai fost in saptamana mai mica, caci atunci se intampla erori din astea la ecograf. Fetele, nu va speriati de povestea mea, mie de la inceput mi-au zis ca nu se vede embrion. Daca v-ati vazut puiutul stati linistite. Si multumesc tare tare mult pentru incurajari, m-ati insufletit un piculet, o sa ma despart tare greu de voi.
Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Irinuca, scumpa, te inteleg perfect cu starile si mai ales cu soacra...si la noi mai are tentative, mai suna seara si ma pune sa ii dau raportul si ma scoate din minti cu toate tampeniile ei, dar la cat imi e de rau o mai pun la punct si nu ii permit sa se amestece in ale noastre...din fericire il am pe sot alaturi si daca nu ma simt in stare sa o aud, i-o pasez lui...
Ca idee, in casa ta faci ce vrei si e treaba ta cand iti rezolvi toata cele si cum te imparti...
Iar cu cadourile, opreste-te si tu intr-un mall cand termini munca (sunt deschise pana la 22), intri frumusel la Sara Blu si au o mie si una de kestii frumusele si pt toate buzunarele...iar cu curatenia, ii rogi frumu pe sotul tau ciufut sa te ajute, il implici si pe el mai mult in alte tale, poate isi mai revine, ca s-o simti omul dat la o parte...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput