Mamici de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
madacristina spune:
olguttza elevitul costa in jur de 300 si ceva de mii,eu cam atat am dat pe el acum 2 sapt
pumpkin spune:
Burticutzelor, ati fost tare vrednice saptamana asta! Asa ca va invit din nou sa incepem impreuna un nou capitol, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64279" target="_blank">Partea a 8-a.
Mada, nu mai plange, scumpa. Noi te pupam si speram sa-ti stergem lacrimile. 
Irinuca, nu stiu cum de nu iei foc la "criticile" soacrei...ea chiar nu poate sa inteleaga ca iti e greu acum??? Uite pentru soacra :
.
Miky
11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
olguttza spune:
Scump, domn'e, scump! ![]()
Mai bine stau la coada la doctor...si-asa, analizele pe care le am de facut ma costa 4 milioane....
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Fabya spune:
Ce mult a-ti scris de ieri pina azi...
Chocho Imi pare rau stiu si eu din propie exeprienta ca e foarte greu sa treci prin asa ceva...si eu sunt de parere sa mergi si la el medic,eu tot asa am facut am fost la trei gineocologi....eu am spart telefonul cind am auzit vestea ca a scuazut hcg in singe,de fapt am ajuns la capatul puterilor....la mine nu sa vazut si la 11 saptamani abia atunci a inceput sa scada HCG ,am sperat enorm de mult dar ....asta a fost sa fie 
.
Dar totusi daca nu scazut singele mai asteapta ca poate e prea fin emvbrionul si nu se vede cel putin asa a spus med meu abia cind a scazut hcg a spus ca numai avem ce astepta.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png" ]Buburutza[ /url ]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
madacristina spune:
Irinuca cunosc sentimentul....eu mai si stau cu socrii...si am auzit chestii de genul ca atunci cand am fost in medical nu am fost in stare sa ma scol sa-i fac pachetul sotului,sau ca am spalat si nu am calcat rufele si sambata imi facuse program sa calc...iar ca sa fie tot tacamul azi dim cand m-am uitat in sifonier...hainele mele necalcate nu mai erau,ma rog,erau doar ale mele necalcate,restul le calcase ea.......AM LUAT FOCCCCCCCC
O sa-mi treaca suparare,am mici ( de fapt MARI) disc cu sotul...sper sa le rezolvam,eu una am cam obosit....cred ca se obisnuieste greu cu gandul,ca mom sunt mai rece pt ca mi-e rau si nu am chef de nimeni si nimic....nu stiu,sper sa rezolvam,oricum eu cam pun totul la suflet si stiu ca nu e bine...asta e.....o sa-mi treaca....
Va multumesc pt griji si pt pupici si va pup si eu si voi incerca sa nu mai plang,insa e cam greu,pt ca doare f tare