Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Ziua buna, fetele!
Choco, imi pare tare rau....mi-a pierit tot elanul pe care-l aveam cand am inceput sa citesc ce s-a mai scris de ieri pana azi...Am avut o colega care a patit acelasi lucru acum cateva luni...dar cel mai relevant e BetaHCG facut din 3 in 3 zile....adica, il faci azi si-l mai faci o data vineri, de exemplu. Acolo se vede clar daca este sarcina oprita din evolutie sau nu (cantitatea de hormoni nu creste, ci este stagnata sau scade putin). Altceva...nu mai stiu ce sa-ti spun!
In alta ordine de idei, am venit si io de la eco..Bine, am venit de cateva ore, da avusei ceva treaba. Am vazut samburelu (si io si ta'su, care se cam albise un pic ): e micutz, maine facem 7 saptamani. Are activitate cardiaca si asta m-a linistit! Tre' sa-mi mai fac o sumedenie de analize si sa iau elevit in loc de acid folic. Dilema mea e ca, dat fiind ca mereu se calculeaza nr. saptamanilor de la ultimu ciclu, io nu stiu (si vreau sa aflu) varsta reala a conceptiei! Sincera sa fiu, habar n-am daca, cum am calculat io, e bine...Adica, embrionu sa aiba acu 7 saptamani si 4 zile de viata...DPN-ul mi-a fost calculat tot in functie de ultimu ciclu (adica 3 august), da ala a fost peste sarcina. Dupa calculele mele insa, DPN ar trebui sa fie 29 iulie!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Si al mine medicul de familie a calculat 2 (zdata ultimei menstruatii) + 14 (doua saptamani de la el putere, ca cxica atunci e perioada de ovulatie). A rezultat 16 noiembrie si eu i-am spus ca atunci nu are cum sa fie ca iubi a venit acasa abia pe 17 noiembrie. Doctorul a incercat, dar asa de frumos i-am raspuns ca a inceput sa rada si m-a aprobat, ca doar ma stie ca sunt fata cuminte (ca doar suntem vecini)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Cristina e si 2D si 3D si 4D...dar se vede f bine bebe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am inteles, Mada...si cand sun sa ma programez zic io ca vreau 2D sau 3D? Cat costa?
Imi dai si mie un nr de tel si o adresa, pls??

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Choco, suntem alaturi de tine. Curaj si nu-ti pierde sperantza...

Miky 11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

www.ecografie3d.ro. - intra pe acest site.....

fetelor o intrebare - de la cate sapt se considera ca ai intrat in trim 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Chocho, sincer imi pare tare rau, dar asa cum au spus si celelalte fete, incearca si mai mergi la lat medic sau fa-ti HCG-ul...si asa vezi si ce valoare are si carei sapt de sarcina ii corespunde

mi-as face si eu HCG-ul dar nu pot fiindca eu fac injectii cu pregnyl, care contin tocmai HCG...dci nerelevanta valoarea la mine....astept si eu cu nerabdare ziua de luni cand merg la eco

Eliza 5+ si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mada, vezi ca avem pe prima pagina un link care se numeste Calculator DPN si trimestre.

Miky 11+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda005 spune:

Buna burticoaselor !
Din nefericire eu abandonez "cursa" si ies din cercul vostru . Sambata am facut chiuretaj , din cauza ca aveam o sarcina fara embrion (ou clar). Am povestit cu lux de amanunte totul la subiectul "Lemnete sau la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" . Este o poveste cam lunga si trista , cine vrea sa stie mai multe s-o citeasca .
Cristina Ioana , tie in mod special vreau sa iti zic doar cateva cuvinte . Mai gandeste-te daca intr-adevar e bine sa fii pacienta lui Lemnete . Nu vreau sa te influentez , nici pe tine , nici pe altcineva, dar eu am inteles cu cine am avut de-a face . Si crede-ma ca am fost foarte obiectiva atunci cand am povestit totul , tocmai ca sa luati o decizie in cunostinta de cauza . Alegerea iti apartine , bineinteles . Dar mai sunt si alte pareri asemanatoare cu a mea pe internet . Din pacate , eu le-am ignorat .
Mult succes burticilor ! Va doresc din suflet sa aveti bebeii pe care i-ati dorit : sanatosi si frumosi !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060714/dt/8/k/fba8/preg.png

Mergi la inceput

Mersi mult pumpkin, deci inseamna ca eu sunt in trim 2...wow...ce frumos

Cristina ref la cat costa eco - pt trim 1 = 1mil

Eu am platit 1.500.000 - cred ca asta e taxa pt trim 2,dar mai bine intrebi si tu...oricum e k dna doctor si nu o sa-ti vina sa crezi ce vei vedea acolo....

Te pup si sa ne spui dc te-ai dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Saru'mana mult Mada, ma apuc acum de studiu!

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput