Mamici de iulie - august 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
chocho spune:
Iaca am venit si eu. Multumesc celor care mi-au tinut pumnii, dar nu sunt ok. Tot nu s-a vazut nici un embrion, desi sacul a crescut la 24 mm, insa mi-a facut eco vaginala si trebuia sa se vada foarte bine. Doctora zice ca ea crede ca e oprita din evolutie, insa ar mai fi o mica mica sansa sa nu se fi vazut, sa fie mai mic... insa eu nu mai am nici o speranta. Ma mai duc o data saptamana viitoare, si daca tot nu se vede cica trebuie sa-mi faca chiuretaj. Sunt distrusa si nu stiu cum o sa trec peste asta. Cand ma gandesc ca eu in ajunul Craciunului ma duc la avort imi vine sa inebunesc. Incerc sa nu ma gandesc, si parca-mi revin la starea mea de graviduta fericita, dupa care o dau iar in plans.
O sa va citesc in continuare si o sa va mai salut din cand in cand.
Va doresc la toate sa ajungeti cu bine la capat si sa nu treceti prin ce trec eu.
Pupici!
madacristina spune:
Si Cristina dc intri pe http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html, postata de una din fete mai devreme,scuze ca nu mai stiu cine,o sa vezi ca bebele la 12 sapt,cum are al meu face astfel de salturi....se crede la trambulina,vrea sa stea in cap,un adevarat gimnast ![]()
madacristina spune:
Irinuca...ce e asta cu depresiile???Pai imi spuneti mie sa stau linistita si acum incepi tu??Sa ai grija de tine si nu mai sta suparat,ignora totul,serios,eu dupa ce l-am vazut pe asta mic am zis ca poate sa se prabuseasca lumea ca nu-mi mai pasa,tot ce vreau e sa fie el bine...ma rog seara m-a enervat sotul si am plans,dim am zis ca fac o criza de nervi din cauza lui si a parintilor lui,dar imediat mi-am adus aminte de bebe si am zis ca nu-mi mai pasa de nimeni.....asa ca te rog si pe tine sa faci la fel....sper sa nu fie grave supararile tale si te pup si vb cand te intorci 
mamaluidavid spune:
chocho offfffffff
cuvintele sunt de prisos.
Imi pare rau,dar poate totusi mai e speranta daca chiar si doctorul a spus asta.
Nu stiu ce sa spun,imi pare sincer rau
Stefania 7 fix
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
madacristina spune:
Chocho imi pare rau,dar nu se poate asa ceva....de ce nu incerci sa te duci si la alt medic,la alt ecograf,nu stiu.....tb sa fi tare si sa speri...ma gandesc ca dc era sarcina oprita din evolutie tot tb sa se vada ceva acolo...poate e un bebe mai mic si d-asta nu s-a vazut..te rog mult sa fi optimista si sa nu plangi.....imi pare tare rau.... ma
sa fiti bine si tu si bebele.......
m-ai lasat fara cuvinte...parca m-a lovit ceva...in astfel de situatii nici nu sti cum sa reactionezi,ce sa zici....eu sunt alaturi de tine...sa fi curajoasa
te pup tare tare si ai grija de tine 
a.cicel spune:
chocho imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla. dar cum ai zis si fetele, incearca si la un alt medic. Acum sunt si eu speriata. Pana acum simteam dureri foarte mici la burta, ca si cum ar fi ceva acolo care ma .. nici nu stiu ce imi face. oricum nu e durere in adevaratul sens al cuvantului. nu stiu daca voi aveti starea asta. Dar azi nu am mai simtit nimic. Sper ca totul e ok. Abia astept sa merg la eco.
POZE
madacristina spune:
a.cicel - Si eu am avut dureri de burta,cateodata erau dstul de puternice,alte dati doar ma jena ceva........insa din cate am inteles e din cauza ca se mareste uterul....asa ca,mai bine ca sa stai linistita sa te duci la doctor si vezi ce-ti zice.
Te pupacesc 
Cristina_Ioana spune:
Chocho, sunt marcata si dezolata..chiar ca sunt de prisos cuvintele...eu nu incetez sa sper si sa ma rog pentru tine,poate face Doamne-Doamne o minune...
Pup Irinuca, mai mai dar esti scumpa rau la vedere, ufff nu mai stai si cu noi deloc...glumesc ma, imi dau seama ca ai si tu destule pe cap...bine ca esti bine fizic, despresii si ganduri negre mai am si eu, dar culmea e ca trec ff repede de la o stare la alta...hormonasii, bata-i vina...
MadaCristina si Irinuca, ce tot ziceti voi acolo mai de Marimed? Are eco 3D sau 4D? E mai misto ca la Iosup? Sa imi duc si eu fizicul, ziceti? 
Eu nu mai am stare pana luni, sa stiu ca e ok bb...desi abia am fost acum 2 saptamani jumate, dar parca a trecut o vesnicie ...
Cristina + bb 10 sapt
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by madacristina
a.cicel - Si eu am avut dureri de burta,cateodata erau dstul de puternice,alte dati doar ma jena ceva........insa din cate am inteles e din cauza ca se mareste uterul....asa ca,mai bine ca sa stai linistita sa te duci la doctor si vezi ce-ti zice.
Te pupacesc
Mersi frumos de explicatie.
Chiar imi faceam griji acuma. oare imi vin uratii dupa ce testul a iesit pozitiv? Dar acum m-am linistit. Am vorbit cu iubi la telefon si mi-a spus sa nu merg la eco fara el. Asa ca trebuie sa il astept pana vineri seara cand vine. Doctorita e de garda si duminica la spital.POZE
olguttza spune:
Ziua buna, fetele!
Choco, imi pare tare rau....mi-a pierit tot elanul pe care-l aveam cand am inceput sa citesc ce s-a mai scris de ieri pana azi...Am avut o colega care a patit acelasi lucru acum cateva luni...dar cel mai relevant e BetaHCG facut din 3 in 3 zile....adica, il faci azi si-l mai faci o data vineri, de exemplu. Acolo se vede clar daca este sarcina oprita din evolutie sau nu (cantitatea de hormoni nu creste, ci este stagnata sau scade putin). Altceva...nu mai stiu ce sa-ti spun! 
In alta ordine de idei, am venit si io de la eco..Bine, am venit de cateva ore, da avusei ceva treaba. Am vazut samburelu (si io si ta'su, care se cam albise un pic
): e micutz, maine facem 7 saptamani. Are activitate cardiaca si asta m-a linistit! Tre' sa-mi mai fac o sumedenie de analize si sa iau elevit in loc de acid folic. Dilema mea e ca, dat fiind ca mereu se calculeaza nr. saptamanilor de la ultimu ciclu, io nu stiu (si vreau sa aflu) varsta reala a conceptiei! Sincera sa fiu, habar n-am daca, cum am calculat io, e bine...Adica, embrionu sa aiba acu 7 saptamani si 4 zile de viata...DPN-ul mi-a fost calculat tot in functie de ultimu ciclu (adica 3 august), da ala a fost peste sarcina. Dupa calculele mele insa, DPN ar trebui sa fie 29 iulie!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.