Mamici de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Burtici, tocmai am citit in revista Mami, ca e bine sa evitam a consuma organe, in special ficat, care cica nu e bun in sarcina!
Dar sorici oare avem voie?

P.S. Si eu sufar de insomnii, cind incerc sa adorm parca nu-mi mai gasesc locul in pat. Uffff!!!

Pupici la burtici!

6+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Multumesc mult fetelor. Ma documentez si cer sefului libere, u toate ca el e un dragut si cand am nevoie sa plec mai repede de la munca ma lasa.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Valentina, saru'mana mult de info. Am notat. Si dupa ce fac cele 42 de zile intru in CIC direct sau e nevoie de o tona de acte? Cu cotizatul la stat 12 luni inainte sunt ok, am cotizat 7 ani jumate...Te rog mult mult daca afli noutati sa imi zici si mie, sa stiu ce am de facut...Pup si saru'mana in avans
Chocho, am stat cu pumnii stransi, iubita, ai venit de la eco?
Mamicagen- important e sa nu fii descoperita nici o zi. Eu am terminat contractul acolo pe 1 nov si am bagat cartea de munca dincolo tot din 1 nov...ca sa fie continuitate pe cartea de munca.
MadaCristina- ce ai facut la eco?
Madyn, si eu auzisem la fel despre organe, mai ales in primele 3 luni, desi eu sunt topita dupa ficatul de pui...dar am inteles ca dupa 3 luni ar fi chiar indicat sa mancam cand si cand....nu stiu ce sa zic..

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Fetelor buna dimineata sau ziua sau ce e....eu una sunt in al noualea cer...nu mai pot de fericire imi vine sa zbor si sa sar in sus....

Am vazut bebele ieri la eco,chiar dc am fost singura,sunt super super fericita....e un nazdravan asta mic...are 4,86cm...si sare tot timpul...eu nu-l simt inca,insa la eco nu statea o sec cuminte....abia a reusit sa-l masoare...cred ca va imaginati ce a fost in sufletul meu cand l-am vazut...nu mi-a venit sa cred,parca era la trambulina...la un moment dat se oprise cu fata spre noi si cu o manuta sus,parca ne facea cu mana...pe urma s-a linistit cred ca pt 3min,si-si sugea degetelul de la mana.....e ceva unic,ceva extraordinar...nici in vise nu-mi imaginam ca o sa vad asa ceva.....

Fetelor sunt fericita...ma sa fie bebe bine.......il iubesc mult....

Va pup si mai vb azi....sper sa pot pune clipul si poza sa le vedeti si voi

pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

madacristina ma bucur mult pentru tine. Cred ca e o senzatie unica. Abia astept sa merg si eu la eco. Pana acuma o tineam una si buna ca merg vineri, ca e doctorita de garda. Dar acum cred ca ma razgandesc si merg maine. Inca nu stiu. Dar va anunt cum a fost.

POZE

Mergi la inceput

Apropo fetelor am uitat sa va zic...clinic bebe azi are 11 sapt si 2 zile,insa dupa ecograf are 12 sapt si o zi.....

e maricel...si tot creste...de cand l-am vazut imi doresc un ecograf sa-l pot vedea tot timpul cum topaie el acolo.....

nu mai pot de fericire...ma simt f bine...sper sa fie asa tot timpul.

va pup si va doresc si voua numai bine si sa simtit ce simt si eu....sa avem bebei sanatosi si vioi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, ma bucur tare pentru tine, iubita.
Dar se vede deja cum tzopaie asa?
Ai facut eco 3D sau normala?
Abia astept sa ma duc si eu luni sa il vad...

Cristina + bb 10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madacristina, ma bucur foarte mult pentru tine, sa ai grija de tine si de voinicel!

anasia

Mergi la inceput

Cristina am facut eco 2D si 3 D,pe cea 3D nu prea o inteleg...dar sa sti ca da,se vede cum topaie si e f neastamparat...dc topaie asa si cand va mai creste si atunci il voi simti...vai de burta mea...e posibil ca atunci sa se fi trezit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Boooonaaa!!!

Mey ce ma bucur cand citesc de ecografii asa de reusite si impresionante.Imi dau lacrimile,zau!
Mada - ti-am spus eu ca-i super meserias la Marimed?Si ecografista..super fata!De ecograf nu mai vorbesc cat e de misto.Eu ma mai duc acolo abia pe la jumate lui ianuarie si mooor de nerabdare.

Altfel noi suntem bine.Eu am tot felul de depresii si prosteli in cap dar sper sa-mi treaca repede.
Fizic parca mi-e mai bine.Am inceput sa mai mananc si vad ca am dat-o pe iaurturi cu fructe.Bag dimineata fo 3.Lapte nu pot sa beau.Ma ia cu greata numai cand aud de el.
Mi-am masurat burtica aseara si am circumferinta de 87 (la sarcina trecuta am avut inainte de nastere 120 cm).Acum e mai mare burta.

Pt. fetele la prima sarcina.Scrieti-va intr-un caiet, agenda, orice rezultatele de la analize, ecografiile, kilogramele luate, poftele si raurile pt. ca la a doua nastere veti fi incantate sa comparati sarcinile.Eu mi-am scris data trecuta si asa-mi place sa compar ecografiile si sa vad cat ma ingrasasem pana acum data trecuta...

Asteptam rezultatul de la eco al lui Chocho.Eu tre sa plec sa duc niste hartii undeva in Pta Dorobanti si revin probabil in vreo 2 ore.
Va pup muuulttt!

Irinuca 9+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput