Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA darling, nu-mi mai aminti de musafiri, ca saptamana asta-i super incarcata!!! Sper sa ma lase sa ajung la zi cu lucrul ,la cati s-au anuntat! Ar trebui sa lucrez dimineata, ca atunci nu prea pot veni,dar atunci recuperez.Mai ramane noaptea asa ca va tin companie sper, inca cel putin 3 saptamani!
GIOVA eu stiu ca 3 e ultimul grad asa ca...vezi poate iese flacaul tau mai iute! Dar o fi relativa treaba...nu uita sa-l intrebi pe doctor! Ca pe mine nici nu m-am mai chemat la alt control...S-a multumnit sa-mi dea nr. de telefon
CATA intreaba-l si tu pe T cum e cu placenta aia ,din doua surse poate ne lamurim...
DANIELA deci totusi trebuie sa fiu fericita ca sotul e habarnist cu PC-ul...Da' ca te faci cand vin insomniile? Va bateti pe el?
MARAKI esti la socrosenie?
IULI gata cu lectura?
In general nu-i prea educativa, mai ales cea de noapte

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica o sa-l intreb cite grade sunt si care este ultimul...sa vad ce zice si de placenta mea!Ma duc in pat ca m-au trecut si apele din cauza colului!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vai ce de greseli am tras in msg anterior..scuze!
Bee, eu acum am vazut ca zici ca bebelina ta s-a intors, suuuper! pai acum poate nasti natural, nu mai ajungi la cezariana! Vai si ce grasanica este...pai o faci de 4000gr pana pe 22!
Irina, bine ca ai scapar de analiza "fantastica" mai ciudat este ca-ti dau rezultatul abia dupa ce ajungi la control! Poate si nasti intre timp, abia atept sa ti-l vad pe Mario!
Giova, bafta, poate castigi masina! Si eu m-am inscris la concursul ala de la knor, poate cine stie?
Cata, bafta diseara la doctor! Esti foarte draguta in pozele de la hotel si chir nu se vede ca ai adaugat 17 kg!
Iuli, lasa ca o sa-ti iasa bine analizele, sau chiar si asa o sa fie totul bine pana nasti!
Rali tu esti la pedichiura...have fun!
Denisa eu abia acum am ajuns sa vad pozele de la baby shower, foarte draguti colegii tai! Cum este in concediu?

daniela 31++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE cred ca la mine a tinut cont mai ales ca...nu-i in tara intre 1 si 7 ianuarie... si pana isi revine din sosire...numa bine e 11 ianuarie! Dar la el DPN-ul nu-i 8 ,cum stiu eu ci intre 12 si 16...asta dupa dimensiuni, ca tot timpul mi-au zis cam cu o sapatamana in urma! De aia sper sa iasa capricoarna de ianuarie!
CATA deci esti capricoarna! Cum se vede? Daca iese si capricoarna mea asa frumoasa te pun nasa prin corespondenta!!!
Pe mine colul mai rar ma inteapa,iar in dreapta sus te poate durea ficatul cand il boxeaza bb.(parca ziceai ca si acolo te doare)
Si stai blanda ca urmeaza litera B nu C !!!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Utocatalina: durerea asa ca o sageata acolo jos imi suna tare cunoscuta . I-am spus si lui Maraki vineri, ca se speriase si ea: e foarte probabil sa fie bebe . La mine sigur e bebe, mi-a confirmat doctoritza. Cica durerile acelea ca niste cutzite (iatagane frate....), neinsotite de alte alea care sa duca gandul la chestii inalte gen nascut , sunt pur si simplu de la miscarile lui bebe care atinge cu drag si spor terminatii nervoase. Pe mine ma tine in reprize prelungite, de nu mai stiu de mine, da' m-am obisnuit.

Monica70: lucru de zor, ultima suta de metri , nu apuc nici sa rasuflu... Dar de luni domnie, concediuuuuuu

Giova:

Adriana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Stati linistite ca-l intreb ce e cu placenta
Mi-a zis ca e calcifiata si cu bucati de sange, asa si-a dat seama ca e imbatranita.
Cata si tu ai intepaturi? eu de 3 zile, simt ca ma sageteaza ceva pe acolo, pe jos, oare e colul?
Doamne fetelor abia astept sa treaca orele sa vedem ce zice.
Al meu tre sa mai stea acolo in burtic, ca nu e asa grasut ca altii si n-am chef sa-l tina la incubator, vrem sa iesim cat mai repede din spital sa nu luam stafilococul ala.

Ei ma plangeam ca vine soacra la curatenie. Uite ca nu mai vine. Vine socrul cu sotia a 2-a weekendul asta sa ne aduca de-ale porcului si soacra a zis ca nu mai vine. Asa ca, daca totul e ok cu burtica mea, de maine ma apuc sa spal geamuri.

Trec la completarea bonurilor. Doamne ajuta sa iau masina, e si rosie si frumoasa rau.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata fetele,

Abea astept sa ajung azi la spital, poate imi face un control ca prea ma simt rau! Daca prin casa merg greu, afara sant vai de capul meuO sa le zic ca am avut dureri mari de burta, contractii la greu si simteam cutite jos, macar sa imi faca o eco ceva...Monica inca nu am plecat, de la spital ajungem si la socrosenie,asta in cazul in care nu ma interneaza Nici nu vreau sa ma gandesc la internare de pe acuma pt. ca la starile mele de rau cu sarcina, nu cred ca m-as descurca asa ca acasa!
Bee gata, mai ai foarte putin si tii bebelina in brate
Irina, Giova, Catalina si toate fetele care ati scris: v-am citit dar am o ceata totala in cap

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu daca as sta la bloc si n-as avea chef de musafiri nu as deschide usa pur si simplu! Dar aici nici o sansa! Mai ales cand sunt la calculator ma vad din strada, asa ca zilnic am musafiri, dar nu asa ca la Denisa cu mese puse si alte cele, eu i-am invatat sa-si faca singuri cafeaua (am expresor), eventual sa-mi faca si mie... Deci: Moni, telefonul scos din priza si gata! Somn de voie cat mai poti
maraki, succes pe toate fronturile azi la spital!!
Deja vrea Robert la calculator....poate mai intru ...

daniela 31++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

Teolinda si Tatiana, felicitari pentru bebelusi, asteptam detalii cand va mai linistiti!
Catalina abia astept sa-mi povestesti ce iti spune T in seara asta, eventual ma suni si pe mine sa vorbim live?
Maraki succes azi la spital, sa intri sa ne povestesti ce zice docorul, la fel Giova!
Eu m-am programat luni pe 19 la T, sunt curioasa daca s-a intors bebelina si cat mai cantareste!
In rest ma simt destul de ok, daca nu pun la socoteala ca nu mai dorm bine (ma scol de foarte multe ori ca sa fac 3 picaturi de pipi sau sa beau apa sau sa mananc, iar in ultima vreme pe orice parte as incerca sa dorm bebelina ma bocane ca nu ii convine! chiar nu stiu in ce pozitie sa mai dorm!!) Alta faza nasoala e ca nu mai pot sa merg nici macar 500 de metri fara sa ma apuce niste dureri groaznice de spate si de burta. Si nu prea pot sa stau numai in casa, simt nevoia sa ma plimb, sa ies la o cafea...
Bee ai spus ca bebelina e cu capul in jos? Deci nu mai e pe diagonala? In fine, tot e bine ca ai o data sigura a nasterii! Desi poate scapi mai devreme! Imi pare rau ca te-ai durut recoltarea secretiei.
Giova sa nu te apuci de curatenie prea dur, sa nu nasti prea repede. Multa bafta cu tombola!
Monica pai mai da-le si tu reject, zau asa, sa vina pe capul tau toti musafirii? Eu nu cred ca as suporta.
Este ultima saptamana la serviciu pentru mine asa ca trebuie sa-mi cumpar rapid calculator!
Inca sunt in cautarea unui apartament de inchiriat dar deocamdata nimic! Deja mi-e frica sa nu nasc si sa trebuiasca sa aduc copilul in benga asta in care stam acum.

As fi vrut sa raspund tuturor dar nu mai tin minte ce am citit, asa ca va pup pe toate!

J 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce de mamici pe aici.....am crezut ca nu au venit asa de repede bb dar m-am inselat.
Felicitari.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput