Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
ralirali spune:
Giova, pai cu bonurile abia iti trece timpul mai usor pana ajungi la medic
. Abia astept si eu ziua de joi cand merg.
Moni, eu deja sunt expert in dat telefonul pe silent...ma enerveaz numai cand il aud... la mine e si defect prosesional
. pofta buna la cafea.
Acum chiar plec la pedichiura ca m-am tot lungit pe net
.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
monica70 spune:
GIOVA si BEE deci placenta e "imbatranita" adica are gradul de maturare 3?
Ca la mine era doar 2, deci daca stau bine cu colul am sanse sa ajung in ianuarie, nu? Bine la mine a fost tot timpul mai in urma (aveam grad o pe la mijlocul sarcinii, probabil de asta s-a si dezlipit un pic la 6 sapt. ca era imatura).
GIOVA ...bafta si cu masina 
RALU pedichira si gadalituri placute 
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
IRINA astept [url]cu nerabdare vesti despre cum a fost cu
si
la
!
Sper ca n-ai patit ca BEE...
Apropo de cezariana, pe tine BEE te-a programat inainte cu vreo saptamana de DPN, pe mine cu cateva zile dupa DPN...(daca ajung), deci se pare ca doctorii tin cont si de maturarea aia a placentei!
DENISA cum a fost cu fugareala prin fatza semineului ? 
URSULINA sper ca azi te simti mai bine!
Gata si cafeaua ,plec sa schimb lenjeria de pat si sa pun la spalat o tura! Si mai am si ceva vase abandonate ieri de sot...ca l-a apucat somnul!
Va pup! Mai intru cand m-apuc de acte!
MONI 36+ si bebelina DIANA
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Mai fetelor, da scrieti nu va incurcati, mai am de citit o gramada!
Si inca un bebelus, FELICITARI TEOLINDA, sa-ti fie baietelul sanatos si sa va bucurati de el!
Se vede treaba ca baietilor din ziua de azi nu prea le mai place in burtik la mamici!
Vad ca fetele au nascut la 36,37saptamani!
Despre noi va spunem ca ne miscam de zor, loveste in toate directiile si abia asteptam sa ajungem pe joi la o ecografie sa mai vedem ce si cum (poate nu s-a schimbat sexul si ramane tot fetita!
)
Maine imi mai fac o serie de analize de sange caci stam tare prost la nivelul trombocitelor, pana acum au tot scazut
, iar doctorul zice ca, in aceste conditii nu pot sa cer epidurala, pe de o parte,iar pe de alta parte ca exista riscul unei hemoragii!
Fug sa va mai citesc si revin
pupicei
Iulia
31+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
utocatalina spune:
Bee...super...deci vrei sa o nasti de ziua mea pe 22?
Fetita e mare asa ca este ok! Vad ca este cu capul in jos, asa ca mai trebuie cezariana? Imm?? Si apropo si eu am energie, dar nu mi-a coborit deloc burta, treaba este ca am dormit nitel si cind m-am trezit m-a intepat rau de tot colul, nu mai zic de durerile de burta, ca nu stiu ce sa mai cred
...Bia s-a agitat destul de tare si parca mai rau apasa pe toate cele!Monica si Giova si mie mi-a zis T acum 2 sapt. ca am placenta imbatrinita, dar nu mi-a zis ca ar fi gradul 3! Sa vad azi!Iulia succes la analize....mama ca ma arde stomacul acum!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Monica, da a mea placenta are gradul 3. Mai sunt si alte grade sau asta e ultimul?
Nu stiu ce sa cred, Ioana avea placenta grad 1 si uite ca dupa 3 sapt. a nascut. Il intreb pe dr. si chestia asta sa vedem ce zice.
Am scos hainele din masina, am mai completat niste bonuri si acum merg sa-mi spal vasele.
Revin pe urma, la voi si la bonuri.
Iulia, Adriana, Maria ma bucur sa aud ca sunteti bine. Mai dati un semn din cand in cand. 
gio
si bb Marco 35+
irinadum spune:
Gata am venit de la analiza fantoma si s_a rezolvat relativ repede adica nu a "capsat" decat o gaura si nu cu lingura sau mai stiu eu ce instrumente ci cu un tub ceva de zici ca era de inhalat pe nas . Cu ce a luat si cum nu am vazut ca nu mai vad de mult mai departe de buric , de fapt nici buricul nu il vad dc stau intinsa. Problema e ca rezultatul la asta e de abia miercuri dupa amiaza iar eu merg la doctor miercuri dimineata
. Asa ca iau numai rez la sange s urina deocamdata. Deci a fost ok .
Maria stai linistita ca nu era sigur dopul ca noi il cautam de am inebunit si nu l_am gasit si la tine mai are pana sa vina plus ca bebelina ta e fata desteapta si stie ea cand tre sa iasa.
Lacramioara bine ai revenit si ma bucur ca Stefan Gabriel e bine si cuminte in burta la mami( chiar dc doar noaptea). Dar nu e bai ca de Craciun iese la lumina si inca ce data aveti de nastere. Daca nu mai intri nastere usoara si recuperare rapida. Iti tinem pumnii.
Bee deci fata ta s_a intors cu capul in jos . Ce bine de tine ca stii o treaba acum. Deci joia vitoare va inmultiti. Si chiar ca ai mancat bine dc bebe e asa grasan.De ce nu e bine lichidul mult?
Giova bafta la completat bonuri si dc castigi masina sa ii dai numele "DC".Iar cu placenta nu iti bate capul ca isi bate doctorul dc e nevoie.
Monica ce activa esti . Inchide telefonul ala ca sa vezi ce bine o sa fie....... te trezesti numai cu musafiri agitati apoi. Vezi ca diseara aevm de lucru ca vad ca fetele noastre s_au pus pe nascut in decembrie si tre sa tinem conta la ele.
Iuliiuli pai vrei sa i se schimbe sexul de la eco la eco?
Irina 38+
marchplayer spune:
Bafta fetele la control astazi!! Sa va auzim mumai cu vesti bune!
Monica, as vrea eu sa mai intru seara dar al meu sot este mare gamer, asa ca-i tot trage la jocuri in retea si nu mai am loc de el! Plus ca eu la 10 adorm sau cel putin sunt in pat la orizontala!(lu` Irina)
Vad ca ati intrat in febra sarbatorilor, aveti numa pofte de sezon!
Bee, Ana, Bombon, v-am vazut pozicile, sunteti toate niste frumoase! Bombon, conduce detasat la marimea burticii, iar Ana zau asa unde ti-e burta??
Bee deja stii data nasterii? Nici nu cred ca te apuca mai devreme!
Irina tu chiar ca ai inrat in linie dreapta! Nici un semn nimic? Numai insomnie?
Lasa ca va tin eu locul pe forum noaptea cand m-o apuca pe mine insomniile si voi o sa foti moparte de somn cu bebici in brate!
Nicole, ai venit de la monitorizare?
daniela 31++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Monica, pe tine te-a programat mai tarziu la cezariana? Cred ca tine seama si de placenta, dar si de alte semne, de cat de mare e copilul. Vad ca fata mea a luat in greutate in ultimele 7 saptamani cam 300 g pe saptamana! SI dupa eco, e bine crescuta si matura (38 si 4 zile). A vazut doctorul nu stiu ce particule in suspensie in lichidul amniotic, care ii arata ca "se apropie" (n-oi fi avut eu degeaba contractii dureroase!). Si gradul 3, cred ca e ultimul Giova, dar la 37 de saptamani, la ce sa ma fi asteptat? A hranit-o pe bebitza cu varf si indesat vad eu!
Irina, bine ca ai scapat mai putin traumatizata decat mine! Cat despre lichid, daca e mult pate sa indice sau o problema a mea sau a copilului (iar eu sunt obsedata de triplul test prost si ma tot gandesc la aberatii
). De fapt cu toate stiti si voi: daca nu e copilul prea mare "de ce nu e mare", daca e prea mare: "de ce e atat de mare?". Ne facem probleme din orice!
Catalina, chiar pe 22 e ziua ta! Capricorn sau Sagetator? Dar nu e chiar fixa ziua respectiva! Nici n-a vrut sa auda de discutii pana nu a vazut singur ca ecografic DPN-ul e 22. Oricum Duminica tb sa merg iar la control, sa vedem: poate, poate coboara copilul si se scurteaza si colul. Ca eu cu contractii, intepaturi si dureri si tot sunt ok, sarcina sus si colul lung.
.
Bee
si Fetitza
utocatalina spune:
Mai fetelor, voi mai tineti minte la cite sapt. se vaita Ioana de col? Ca eu am vrut acum sa ma ridic de pe scaun si iar m-a sagetat de am crezut ca mor! Nu stiu ce este, dar a buna nu-i!Bee eu sunt capricorn si se vede
..dar colul te inteapa vreun pic???
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!