Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Nicoleta inseamna ca tu ne dai prima vestea cum stai dupa monitorizare...bafta multa si tie!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna dimineata fetelor !
Felicitari Teolinda si Tatiana ,sa va traiasca bebelusii sa fie mancaciosi si voi sa va refaceti repede ..asteptam cu nerabdare povestile
Eu revin cu vesti bune ,a mea bebelina misca intr-una ,mi-am facut si analizele care au iesit bine ,nu am de ce sa ma plang doar ca acum 2 zile era sa cred ca ma apuca si pe mine nascutul,am avut contractii din 5 in 5 min doar de 3 ori ,bine ca s-au oprit ca nici nu stiam ce sa mai fac ,era si noapte abia am adormit ,de atunci am o scurgere mai abundenta ,sper sa fie ceva normal si nu dopu... altceva nu stiu ce sa va mai spun ,va citesc mereu si ma minunez cand mai apare un bebelus pe lista .
De taiat unghiile am reusit sa mi le tai ieri ,dar m-am chinuit un pic ,dar daca nu am sa mai pot ma duc si eu la pedichiura ,Ralu sa ne spui cum a fost ,eu nu am mers niciodata ,ma gadil si mi-e frica sa las pe cineva sa mi le taie ,sa ne spui daca ai fost multumita
Nu mai pap sare deloc ,la degete se simte ,numai ca au inceput sa ma doara calcaiele ,abia ma misc ,parca sunt o babutza
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna dimineata mamici,
Nu-mi vine sa cred ca sunteti la cap.90.Felicitari proaspetelor mamici si sa aveti bb sanatosi si frumosi.Eu am venit azi pana la servici sa aduc concediul medical si nu puteam rata DC mai ales ca e posibil sa nu mai intru prea curand.Eu si bb suntem bine(sper din tot sufletul ca bb este bine) si am inceput sa am niste emotii de parca ma omoara cineva si nu ca ma pregatesc de nastere.Am terminat de facut si ultimele cumparaturi pt. spital,pofta de mancare nu am mai deloc,bb ma loveste cu piciorusele pe la ficat si simt ca mor,dar in schimb este un cumintel noaptea.Sper sa-l tina asa pana nasc.La ultimul control de acum 2 sapt.dr mi-a spus ca vom face cezariana pe 26 dec.Eu sper sa fie bine totul pana atunci si sa nu ma apuce mai devreme.
Dana sau Giova va rog mult daca puteti trece numele si la bb al meu Stefan Gabriel(este dorinta si decizia fetitei in totalitate).Multumesc.
Hai ca m-am lungit mai mult decat trebuia.Mamici eu va doresc tuturor Sarbatori Fericite,nastere usoara,bebici sanatosi si un sincer La Multi Ani.
Va pupa dulce Lacramioara,Andreea(maine face 5 ani),bb Stefan si taticul fericit.
Va iubesc,Lacra36 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna Lacra...super daca a-ti fixat si ziua cezarianei! Felicitari pentru numele ales, La multi ani Andreei si sa ne reauzim cu bine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele

Teolinda felicitari pentru Nicolas ALexandru!!! Sa va creasca mare si sanatos, si tie refacere rapida!

Adriana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele. Pana si eu care m-am culcat tarziu, am avut mult de citit!
Tocmai am venit de la analize (culturi din col si secretie vaginala. Irina si Florini nu stiu cum o fi la voi, dar eu m-am cam strambat de data asta!. Cam dureros) si de la ecografie.
Concluzia? Daca nu vrea bebitza pana pe 22, pe 22 Dec nastem oricum. Dupa cum arata si burta mea, suntem amandoua mari. Fata are 3650 g, cu eroarea de rigoare. E bine mersi sus de tot in burtica (deci nici gand de burta coborata, in ciuda aspectului), cu capul in jos, placenta cam matura, foarte groasa. Deci ar cam trebui sa nasc!. Si in ciuda a toate eforturile colul e lung si inchis!. DEci mai tb sa bag scari urcate. Lichid amniotic mult, asta iar nu e prea bine . Si de acum stau cu emotii!
CAtalina si Giova, bafta la eco. Irina sper sa nu te chinuie cu prelevarea secretiei.
Catalina, eu am pulsul in repaus 110. Si constant. Am luat propanolol o pastila o data si am renuntat (doctorul imi spusese 5 zile). Culmea e ca si la efort nu urca!
Lacramioara, nastere usoara si bebel sanatos, daca nu mai apuci sa intri!
Ursoaico, uita-te si tu la pisicile mele pe pozele din cont. Zi-mi ca-ti plac.
Fug sa ma bag in pat ca am dormit tare putin.
fetele si bebeii

Bee 37+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rali, puseurile astea de energie, ar cam fi semn ca se apropie!
March, 10 noaptea? Te invidiez! E clar ca nu esti suficient de aproape de "marele eveniment". Ca pe masura ce se apropie, cred ca ne vei tine noua locul noaptea!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Wow, Bee, ce misto de tine ca stii data . Si maaaaare e bebita. Ma bucur tare pentru tine si iti tin pumnii sa fie totul bine si mai departe. Dar tu de ce vrei sa nasi inainte de 22? Sa stii ca daca totul decurge bine, chiar si dupa cezariana te poti externa in 3 zile si veti fi acasa in ziua de Craciun. Dar poate totusi iti face bebe o surpriza si vine pe 20.
M-am gandit si eu ca energia e dubioasa, dar mie nu mi-a coborat deloc burta si in afara de scurgerile mai abundente si de presiunea pe acre o simt jos de tot parca nu simt inca nimic altceva. Ovi ma intreaba la fiecare icnitura de-a mea si la fiecare geamat: "Nasti?". Aseara chiar radeam pe tema asta pentru ca de obicei eu ii spun "nu" si el zice:" oare ce ma fac in momentul in care zici da? Observ ca el e mai nerabdator decat mine sa isi tina mandretea in brate.

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci: Bee pe 22 dec.
Lacramioara pe 26 dec.
Super!!! Nasteri usoare fetelor!!!

Vai ca ma ia cu palpitatii. Eu de acum 2 sapt. aveam placenta imbatranita, ma gandesc cum o fi acum.
Pana deseara la 18.45 imi pierd rabdarea.

Ieri am luat o camera video si in Mall e tombola de Craciun si ne-au dat 65 bonuri de completat pt. tombola.
Mor sa scriu atatea, am completat 20 numai, asa ca pana merg la dr. trebuie sa le termin. Poate castigam masina, daca tot am avut atatea ghinioane cu laptopul.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE super ! Deci bebelina-i mare si stii si data deja!
CATA si daca o sa ne cam pice parul, creste el la loc! Si eu cand merg sant intr-o stare de contractii permanente asta de vreo doua sapatamanai incoace. Bafta la doctor, asteptam vesti!
La fel si d la GIOVA , NICOLE si cine mai merge azi!
RALU cred ca in curand ma programez si eu la pedichiura!
MARIA si LACRIMIOARA ma bucur ca santeti ok sa ne dati vesti mai des!
ADRIANA tu ce mai faci?
DANIELA somnorila mai intra si tu seara!
Eu am dormit relativ bine m-am trezit la ...7 pentru pp si apoi, cand dormeam mai bine a sunat telefonul pe la 9,30 ...dela birou evident si era si-n camera cealata! N-am raspuns si m-am culcat la loc...La ora 11 iar telefonul, tot de la birou
Astia asa o sa-mi faca timp de patru luni!!!
Tot am zis ca-l inchid, dar de maine chiar o fac!
Merg sa beau o cafea si sa m-apuc de treaba daca tot mi-au dat desteptarea!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput