Mamici de ianuarie-februarie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, succes la dr.! Dar ce s-a intamplat, de ce te simti asa? Ai facut efort? Iti tin pumnii sa fie totul bine
!
CATA, GIOVA, NICOLETA, bafta azi la echo, sa veniti cu vesti bune
!
BEE, mai ai putin si o sa tii bebelina in brate! Ce ti-a zis dr., sigur nasti cu cezariana? Iti tinem pumnii de pe acum sa nasti usor! Si ce bebelina grasuna ai! Sa va traiasca
!
CATA, eu nu prea mai ies din casa, ma doare spatele si ma dor si picioarele toata ziua. Dar daca tu zici ca inca mai iesi la plimbarica te astept eu in vizita la mine, cand vrei tu
! Sper ca te simti bine cu colul! Si sa-ti fie de bine masa de ieri!
IULIA, ADRIANA, MARIA, bine ca ne mai dati si voi de veste ce faceti!
ACINA, sper sa ne scrii si tu in curand. Si sper ca te simti bine
.
LACRA, felicitari pentru fixarea datei de cezariana! Si la multi ani pentru Andreea!
IOANA, TATIANA, TEOLINDA, abia va steptam sa ne povestiti cum ati nascut!
RALIRALI, la mine Gabi e panicat sa nu nasc inainte de termen. Nu ma mai lasa sa fac treaba. Vad ca sotul tau nu mai are rabdare.
MONICA, si eu patesc la fel cu telefonul. In fiecare zi suna cineva si ma trezeste.
IRINA, iti doresc sa ai miercuri un rezultat bun la analize
!
DANA, ce faci?
JANINA, de ce mai cauti apartament? Nu ziceai ca ai caldura aici unde stai?
Fug sa spal niste rufe si sa calc.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Cum mai fetelor sa nu mai iesiti din casa?
Pai, miscarea face bine, mai ales in ultima luna, cica nastem mai usor.
Janina, stai linistita ca spal geamurile, dar numai pe dinauntru, pe dinafara le spala Clau.Nu ma voi obosi eu, caci vreau sa mai stea Marco in burtic.
De ce te muti? Ai caldura pana la urma?
Monica bafta la turul spitalului.Te asteptam cu vesti. sa nu cumva sa ramai pe acolo. ![]()
Referitor la calcat, si eu calc pe canapea. Las masa de calcat cat mai jos si pot calca foarte comod asa si nu ma obosesc.
gio
si bb Marco 35+
alina80 spune:
Fetelor, deci placenta trebuie sa aiba gradul de maturitate III inainte sa nastem? Eu la ultimul control aveam placenta de gradul I. Deci se pare ca mai am mult de asteptat pana nasc. As vrea si eu la 38 de saptamani sa nasc, vreau sa il tin in brate pe Ayan, vreau sa-l avem nascut inainte de Revelion.
Si pe mine ma apasa Ayan peste tot, ma dor coastele, ficatul, stomacul si ce mai e pe acolo, mai ales cand stau in pat simt tot felul de dureri.
GIOVA, spor la curatenie!
Acum chiar ca fug sa fac cate ceva treaba prin casa.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
MARAKI sper ca nu ramai la spital!
JANINA spor la gasit apartament si sa-ti iei si PC urgent,ca altfel nici nu stii ce pierzi 
ADRIANA dupa ce intri in concediu vi si tu la schimbul 2? Unele dintre noi vor trebui inlocuite curand 
PAULA tu ce mai zici? Asteptam amanunte!
ALINA cica nu te lasa sotul sa faci nimic, dar vad ca tot timpul faci cate ceva!
GIOVA vezi ce faci cu geamurile alea, mai usor! Cred ca-i destul cata plimbare faci, nu mai iti trebuie alte eforturi!
La mine a zis mami ca vine sa le spele, dar pana atunci poate am eu chef, ca si ea e extrem de ocupata acum in decembrie! Ma bucur ca azi a venit cu mancare, ,macar nu mai trebuie sa fac atata!
Ma pun pe treaba iar ca mai un pic si ... cine stie care mai apare prin zona. Sper sa inceapa totusi de maine cu vizitele...
Ce sa le fac, profita si ei ca-s acasa acum,in rest stiind ca-s si la serviciu si foarte ocupata , nu se inghesuiau...si nici nu ma suparam deloc!!!
MONI 36+ si bebelina DIANA
J G spune:
Alina, Giova, caloriferele sunt caldute dar nu fac fata. Am mai adus electrice dar chiar si cu acelea tot e frig in casa. E suportabil pentru noi dar in nici un caz pt un bebe.
Monica daca nu imi cumpar calculator sunt distrusa. Deci imi cumpar saptamana asta, asa ca nu ratez nimic. Si dupa aceea sa ne vezi noptile calare pe DC!
J 31+
paula2003 spune:
Bb e bine, este intors cu capul in jos, are aproape 3 kg sau mai mult, acum 2 saptamani avea 2.5kg. In rest e bine, merg saptamanl la control si sper sa nasc intre Craciun si Anul nou, asa spune dr. Acum depinde si de ce efort fac si cand ii vine ceasul sa vina.
Nu prea am noutati, imi e foarte greu, nu ma pot ridica din pat, nu ma pot apleca, imi e greata daca fac efort, nu-i place berea dar vinul...

Paula
cu Paul 37+
siAlexandra 
J G spune:
Paula ma bucur ca mai dai si pe la noi si ca totul e ok cu Paul (vad ca te-ai hotarat la Paul). Alexandra ce mai face?
J 31+
marchplayer spune:
Paula, mai ai si tu putin si-l tii pe bebe in brate! Vezi ca la noi fetele s-au pus pe nascut cam devreme.
Janina, sa-ti cumperi calculator si sa ne scrii si tu mai multe
, eu sunt mai mult cititoare, scriu mai mult ziua ca n-am deocamdata insomnii dar fetele zic ca o sa ne vina si noua randul la schimbul II cand ele deja vor fi la schimbul "pampers"
. Sper sa=ti gasesti un apartament calduros!
Placenta are trei grade de maturatie, nu stiu insa daca trebuie sa fie de grad III la nastere!
maraki sa nu ramai la spital ca este urat acolo si n-ai net!!
daniela 31++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Am aparut mai devreme...cu vesti super ... maine ma duc la dr si nu miercuri
.
Iar mi-e caaaald, cred ca daca prindeam aceasta perioada vara ...MUREAM...Ma miram de ce ma intreaba lumea daca suport bine caldurile (asta vara), pai nici nu stiam cum sunt alea.
Monica 
Irina esti pe aici?
Parca cu tine vorbeam de perscoane care nu cunosc anatomie dar dau sfaturi.
Bee zau daca le gasesc, le-am cautat si aseara dar nu vad decat 2 cu burtica. Unde sunt? Dami mura-ngura ca eu nu le vaz ... si ma oftic rau!
Fetele am descoperit dimineata pozitia in care ma simt cel mai bine: in patru labe (sau pe genunchi cu sprijin pe antebrat - ca sa ma dau rotunda ... de parca nu as fi
) cu
in sus. Este marfa ... daca as putea as sta numai asa ...dar dau idei
.
Ursoaica
36+
Ursoaica spune:
Mai fetelor dar este curent mare pe aici ... mai acoperiti din gauri.
Ma duc sa fac mancarica.
...M-a ginit matza ca beau lapte...
Ursoaica
36+