Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Buna ziua, fetelor! Spre marea mea rusine, desi va citesc (constant) de la "Odiseea..." de prin luna aprilie incoace, abia astazi mi-am facut curaj sa va scriu... Adica, numai eu sa profit de experientele voastre? Mi-am facut autocritica si... iata-ma!

Pe scurt (ca sa vedeti ca am temele facute): Razvan, 31 octombrie 2005, 1:45, cezariana, 3,500 kg, 51 cm. Alimentatie la san, cu completare lapte praf(maaare fomist). Poze sunt la photos.yahoo.com/balcescu.

Mi-am activat PM, daca cineva este foarte dragut si are incredere sa imi trimita si mie user&pass.

In rest, scriu repede cele 8 mesaje de rigoare si sper sa semnez condica des...

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nanadana, in Fr aspiratorul nazal nu exista in farmacii, il gasesti numai pe internet, uite site-ul care il vinde, e pe undeva prin sud. Am aflat si eu de curand despre el (tot de pe forum) si m-am documentat putin (mai bine zis am remarcat lipsa documentatiei ca se pare ca aici nu e prea cunoscut). uite aici se discuta putin despre el. Am si io o intrebare acuma: Antoine a facut vaccinurile de 2 luni (Infanrix Quinta si Prevenar)? cum a fost?

Dealtfel, as vrea sa aflu daca bbeii ce au facut vaccinurile astea (Prevenar e vaccin anti-pneumococic, poate in alte parti are alt nume) au avut ceva reactii secundare? ca noi ar trebui sa le facem pe 20 dec. si pe 21 dec. dimineata luam avionul sa mergem la socrii. Acuma am citit cate ceva despre bbei care au avut febra si alte neplaceri in urma vaccinului si mi s-a facut teama, ma intreb daca n-ar trebui sa le amanam un pic?! merci de raspunsuri!

La multi ani bbeilor ce se aniverseaza astazi!!

Alexandra - 13 oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Raluca, da' de ce ii dai suc de morcov? Nu e prea mica? Si mie imi vine uneori sa tip dar imi musc limba si ies din camera un minut macar pana ma calmez.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Romana, am luat-o de la magazinul Chicco, de pe Dorobantilor.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandy spune:

Nu stiu de ce nu imi apar mesajele moderate, poate nu le scriu cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ruxandra, pt. ca o alimentez exclusiv artificial, pediatra a hotarat sa incepem deja diversificarea de la doua luni. Am inceput cu o lingurita de suc de morcov, a doua zi doua lg. si tot asa pana ajungem la 50-60 ml pe zi. Si mie mi s-a parut cam devreme, dar am mai intrebat si eu in stanga si-n dreapta si am mai auzit mamici care au inceput de la doua luni diversificarea. (dar numai pt. copii care nu sunt hraniti la san)

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Fetele, eu va citesc dar scriu mai rar. Spuneti-mi si mie ce jucarii le-ati luat la bebei, (care au avut rezultate), adica sa le observe cumva, daca nu sa se si joace cu ele. La noi nu a mers decat o zornaitoare de plastic, pe care o poate tzine in manuta, in rest nimic. Si i-am luat o gramada de prostii. Ma tenteaza si pe mine saltelutza de la Chicco. Dar cred ca numai pe net o gasesc.

Si inca o intrebare... 4-5 mese de cate 150 ml la aproape 3 luni jumate e putin, nu? Doarme toata noaptea si n-as vrea sa o trezec sa-i dau inca o masa, ca poate o invat asa si nu mai imi doarme. Iar ziua, daca ii dau din 4 in 4 ore se fac doar 5 mese (rareori 4). Daca insist mananca si 170, dar da putin afara, asa ca o las cu cat poate ea.

De adaugat la listutza: ora 4:00 greutate 3.350, 50cm. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Andrina, daca ia bine in greutate ar trebui sa fie ok. La cantarire saptamanala iti poti da seama.
Orice jucarii i-am dat, toate le trage spre gurita. Asa ca sunt tare atenta ce ii dau. I-am dat si punga care fosneste tare, dar stau langa ea. Se bucura tare de ea.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ruxandra la 30 min dupa masa incep colicile iar pe baiatul meu il tineau(dupa urlete) si cate o ora.
Andradanatalia nu mi se pare ca mananca putin...exact acelasi cantitati sunt trecute si pe cutia de lapte praf lactana..depinde ce papa..san sau formula.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Andrina baiatului meu ii plac jucariile viu colorate..are un ratoi de cauciuc care ii atrage atentia ..in general le duce la gurita pe toate daca le poate apuca.
Jucariile zornatoare le folosesc pentru a-l opri din plans de obicei.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput