Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codruta, felicitari pentru salteluta, cum e? ii place? Tocmai vroiam sa te intreb daca s-a deschis un magazin Chicco in Dorobanti, apoi mi-am amintit ca esti in Cluj. In Buc. magazinul e pe langa Ateneu, langa La mama de la Romana. O sa ii iau si eu o saltelutza din aceea.

Sofia, ce ai vazut la Mothercare?

fata mea nu mai suge mai mult de 10 minute, dupa aia nu mai vrea desi lapte mai este. Mi se pare curios, din moment ce mai putin de 40 de minute nu sugea acum vreo 2 saptamani. In plus sapt asta nu a luat un gram in greutate, dar pun totul pe seama vaccinului, nu ma grabesc cu completarea...sper sa isi revina. Ea pare ok, plangareatza ca de obicei dar nu infometata.
Si Alex se trezeste din somn urland. Oare viseaza urat sau ii apuca vreo crampa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandy spune:

Doruletz, Brianna mea a facut 2 luni pe 6-dec,avem botezul duminica pe 18 si doctorita a spus ca mai bine facem vaccinul pe 20 sa nu fie probleme si fetita sa nu fie racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am pus-o pe Petra pe saltelutza....Foarte atenta se uita la ce are deasupra capului, ii place. Pot atarna tot felul de alte jucarii.
Acuma nu stiu, sa i-o las, sau sa o pun sub brad?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

O sa ii fac poza si va arat cum sta pe ea. Dar as vrea sa o spal intai.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Buna ziua din nou... Am inceput de curand sa scriu pe forum si, de aceea, mesajele apar cu intarziere... Daca are cineva bunavointa sa se uite in pagina 3, va vedea primul meu mesaj, precum si datele bebeului meu. Multumesc si sper sa intru si eu in timp real la un moment dat...

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Mai am un pic si scriu si cele 8 mesaje "initiatice"... Asta e! Daca nu am fost cuminte pana acum si nu am scris, desi am citit zilnic...

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

al meu suge fix 5 minute-n stanga, 5 in dreapta. da' fix! cred ca are un cronometru bagat pe undeva. se opreste, chiar daca ar mai avea ce manca, iar daca insist, urla ca din gura de sarpe. insa cateodata, cand ii mai dau bibe, culmea, nu mai urla, nu mai refuza, ba chiar se repede de zici ca l-am tinut nemancat!

galactogil, din lunga mea prietenie cu el... cand era dura situatia, am luat si cate 2 linguri de trei ori pe zi. dar nu-ti recomand. cand m-am mai desteptat, in functie si de cat simteam ca as avea nevoie, luam cate o juma' de lingura - o data, doua, trei ori pe zi... si luam direct, nu diluat, ca si-asa e gretos de dulce.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am facut vaccinul astazi.
suparare maxima. insa dupa vaccin nu a parut asa afectat. nu stiu... sper sa fie bine.

oh, si m-a pus asistenta sa-l tin cand ii baga ditamai acul in piciorus, de mi-era ca iese pe partea cealalta. am facut gratuitul si asa ca l-a intepat in amandoua piciorusele. dupa ce am vazut cat l-a durut prima intepatura si cat a durat (i-a bagat serul inceeet), chiar ca-mi venea sa-mi iau copilul si sa plec. ma gandeam, ce mama naibii, hai ca nu pateste nimic fix al meu...
eh, dar m-am conformat si l-am mai tinut o data strans de picior sa-i bage urata si reaua aia ditai acu'.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dorulet mersi pt adresa o sa_l comanda si eu ,dar am citit un pic pe forum si se intrebau fetele daca nu cumva este teapa !!tu l_ai cumaprat ? Cit despre vaccin nu l-am facut inca,joi la ora 13 sintem programati sa-l facem o sa iti spun joi seara reactile

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ma duc si eu cu copilul un pic pe afara ,chiar daca este rece ca este cam agitat seara

Cit despre lapte ,pediatra mie mi_a zis sa consum foarte multe lichide (apa,ceai ,lapte ....aproape3 litri)si este adevarat ca juta foarte mult

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput