Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
vio_reurean spune:
multumesc mult de raspunsuri. Eu il alimentez la san pe bebe, exclusiv. Deci voi spuneti ca e normal sa faca kaka mai rar. e ok, m-am mai linistit. ca pana acum facea de 2-3 ori pe zi. Dar ma gandeam ca la 2 luni cat are sa nu fie ceva...si mai am o intrebare, ce le dati voi pentru colici ca am incercat tot ce era la farmacie si tot aia e. Mi-e tare mila de el ca atunci cand nu il doare nimic e foarte vesel si rade si scoate tot felul e sunete,iar cand are crampe e foarte suparat si urlator.
Vio
RalucaN spune:
Pup si eu fetele si piticii!
Aseara bursicutza mea mi-a facut o mare bucurie, parca m-a auzit ca m-am plans ca nu-si ridica caputul. Dupa baita, cand am intors-o pe burtik, s-a ridicat in coate si s-a uitat in fata cateva secunde bune. Cred ca ce si-a zis ea, ce mami te plangi de mine? Ia de aici, sa vezi ca pot si eu.
Dar azi am facut o nefacuta. Cand vine ora de morcov ma apuca toate alea. Ca primele doua lingurite le ia, dar dupa aceea e show de show, scuipa tot. Si scuipa cu bolta, nu asa... Daca ne vedeati, pline de morcov amandoua, eu plina de nervi, ea urland mai rau ca toti zmeii la un loc, eram de dat la TV. Spitalul 9 scria pe mine. M-am enervat atat de rau incat am urlat la ea. Dupa aceea m-am dus in camera cealalta si mi-anm dat pumni in cap, sa ma calmez. Nu stiu ce e cu mine de am reactionat asa, ca eu sunt o fire tare calma. Si tocmai pe copilul meu sa ma enervez asa..... Dupa aceea am bagat restul de morcov intr-o seringa si i-am dat asa. Si bineinteles ca am inecat fata. Am mai lasat-o o jumatate de ora, sa se calmeze (mai mult eu) Si am incercat iar cu seringa. De data asta, fara nervi si draci, am reusit. Dupa aceea, pe cuvantul meu, am inceput sa plang si m-am rugat la Dumnezeu sa imi dea putere si sa nu mai reactionez cum am facut-o azi.
Cred ca o sa ii pun sucul in biberon, dar deocamdata e prea putina cantitatea pe care tre sa i-o dau.
Acuma sracutza doarme de rupe. Dupa atata urlat a obosit de numa.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
poze
christina-m spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o mamica de sfarsit de octombrie care ar dori sa se alature grupului vostru. Matei Alexandru s-a nascut pe data de 29 octombrie la ora 16:20, si a avut 4600 gr si 56 cm. Acum avem deja 6500 gr si 63 cm.
Cristina si Matei
locca spune:
Codruta, nu merge nici asa. Il scot cand e mancat si cand ar trebui sa doarma.
Cred ca are o criza de personalitate, nici de mancat nu mai mananca asa bine. Jadi, tu ziceai de 8 minute? Cum iti suna 6? Si dupa aia nu-l mai pot pacali sub nici o forma sa manance. Se uita la mine si rade, hihi, ce gluma buna a facut, cum a enervat-o iar pe mami.
Ege, eu am luat niste galactogil cand mi se parea ca nu mai am asa mult lapte. Luam cu lingura direct, nu-l diluam in nimic. Si nu am luat 3 linguri pe zi, cum zic ei acolo, ci numai cate una sau doua pe zi.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Dandy spune:
Buna mamici si bb!
Mai dar rpd mai scrieti, nu reusesc nici macar sa citesc tot.
Bine ai venit Vio,cu kk este OK,in prima saptamana face kk f. des dar apoi incepe sa lucreze burtica si intestinele.Daca da partzuri e f. bine.
KRISTINUTZA ce le-ai dat nasilor si mosilor cadou de botez, am inteles ca asa trebuie?
Am si eu botezul Briannei pe 18, duminica..
Va pup,
Dandy spune:
Vio, eu i-am dat Sab Simplex in prima luna, apoi doctora mi-a dat Debridat ca este gratuit
mysweetest spune:
Ruxandra e posibil sa aiba in continuare colici baiatul tau..asa am patit si eu ..imi era groaza sa ies afara, plangea in carut cat il tinea gura si asta dupa masa apoi dupa ce ma plimbam 30 min-o ora ..dormea. Si eu am crezut ca are nervi dar nu era asa..acum nu mai are colici decat ocazional si adoarme in maxim 2-3 min cand il scot afara.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*
nanadana spune:
Am pus si noi poza de 2 luni in album
Locca al meu este mai jos suge doar 4 min fix ,dar am gasit cum sa fac il fac sa faca o ragitura mai vorbesc cu el si dupa accea il pun iarasi la san si mai sta 4 min, dar mai mult nici gind
poze
DanaAntoine
locca spune:
Asa m-am gandit si eu, Marlena, ca poate ieri a fost prea imediat dupa ce mancase, desi trecuse cam jumatate de ora. O sa mai incerc diverse combinatii si sper sa trecem si peste porcaria asta.
Dana, ce sa zic, m-ai luat
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
romana_74 spune:
CODRUTA- de unde ai cumparat salteluta ? As vrea si eu sa ii iau la Luca de Mos Craciun! Dar tare cred ca mai mult o sa se joace cu ea Matei!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)