Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

da, iubitelor, bere normala cu alcool, ca nu mai puteam de pofta. chiar dupa ce terminasem cu beibi la tzitzi. o sticla de bere iese din sistem intr-o ora, n-o fi foc . auzi la mine, se vede ca-s bauta .........................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am si eu o intrebare pentru fetele din ro care au nascut cu epidurala:
voua nu v-a monitorizat doctorul ritmul cardiac la bebe?

paula-intr-adevar un procent foarte mici de maimici si bebei reactioneaza negativ la epidurala, chiar la o epidurala facuta corect. in cazul mamicilor se opresc contractiile, in cazul bebeilor se modifica ritmul cardiac-nu se mai oxigeneaza bine creierul si in state asta inseamna milioane de dolari intr-un proces de malpraxis. asa ca se monitorizeaza atent si contractiile, si ritmul cardiac la bebe si tensiunea mamei-ca si asta poate sa o ia razna-la mine e mica si scade si mai mult ...
o expulzie de 10 ore- asta e chiar aiurea. trebuiau sa-i scoata epidurala imediat ce vedeau ca nu mai simte nimic...nu vreau sa comentez la adresa doctorului.

dar epidurala e un beneficiu atunci cand e bine facuta sub monitorizare atenta. patania mea la Liam a fost o greseala a anestezistului, dar tot am dormit dusa vreo doua-trei ore pana sa o scot-altfel nu stiu cum nasteam dupa vreo 30 si de ore de nesomn...

monet-se zice ca berea face lap-lap. imi facui si mie pofta-are sotul una in frigider.

ancaloredana-daca are probleme cu gazele, mai ajuta sa o ti cu spatele lipit de tine si cu mana ta pe burtica...sau cu burtica pe burta ta...

hai ca fug, ca-mi plange feciorul-da' va rog sa-mi raspunde-ti si mie la intrebare.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ela, pe cine ai avut moasa??

fetele, lasati berea si alte delicatese interzise, ca mor aici citind!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Amu sa va si raspundª

Siminaf, asa am patit s io cu pofta de mincare! eu, care eram cm mare gurmanda, am ramas fara chef de papa! Pina cind am inceput sa beau ceai de chimen si anason pentru stimularea lapticului si treptat mi-a revenit pofta! Cind m-am uitat intr-o zi pe prospectul de la anason, zicea ca e pentru stimularea poftei de mincare! Asta era deci explicatia...Deci, da-i inainte cu anasonu si revine!

Poze cu mami si Sarah

Da, dar cum s-o numi aici? Ca stau f. prost la... geografie si nu stiu nici macar denumirile in latina, ca am vazut scrise in latina pe cutii...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

siminaf, da un search pe google... cu anason... gasesi denumirea latineasca si apoi cauti in engleza.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, sa va traiasca, fericitilor!
Ela Oana, felicitari si voua!

Iar am dat la ratze citind povestirile nasterilor............

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Merci fetelor de recomandarea cu Lasinoh. O aveam eu prin casa de la cineva si o mai foloseam din cind in cind. O fi a mea veche sau asa e consistenta ei, mai tare? Ca mie de-asta nu-mi place sa ma dau cu ea. Nu prea se intinde bine.

Cit despre alimentatie, aflu si eu lucruri noi. Ca eu maninc absolut de toate. Bine nu picant. Am mincat odata usor picant si a iesit cu urlete la BB. Dar altfe, fructe crude??? De ce Doamne iarta-ma nu avem voie fructe? Pai eu as muri fara ele...

Monet, si io am dat cu alcool... Cite un pahar de vin chiar dupa alaptare. Ce sa fac daca-i bun???

Revin

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Asa, sa continui... nici ciocolata?...Apai eu de cind am ramas a dat pasiunea pentru ciocolata in mine, eu care nu ma atingeam de ea inainte. Si pasiunea asta nu s-a stins de cind am nascut.

Sa mai scrieti ca sa mai aflu si eu ce nu-i voie si de ce. Stiam doar de ceapa, usturoi, unele legume (nu stiam de muraturi), cafea.

Azi am fos din nou la doctor ca sa o cintareasca pe Smaranda. Acum a luat ca la carte, 1 oz/zi, adica 28g pe zi. Cu masuratul, insa, astia tot prost stau. Din nou fata mea "a scazut" asa ca nici nu mai vreau sa mai discut despre problema asta, ca astia nu-s in stare sa o masoare calumea. Sper ca macar cintarul sa le merga bine!

Anamari, la mine au monitorizat ritmul cardiac al bebelusului.

Mai intreba cineva de epidurala.. Mie mi-a incetat contractiile de tot si de-aia mi-au dat oxitocina (pytocin), dar asta nu a avut nici un efect negavit nici asupra mea, nici asupra bebelicai.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina multumim ptr. info cu alimentatia.
Mara felicitati pentru Flavia Nicoleta – ce frumos nume!
Alina si a mea are colici, eu asta seara am baut ceai de sunatoare si ceai de musetel, sa vedem cum va fi la noapte.Superbe pozele cu Amalia !!! –adica ea este superba ! este leita sotul tau.
Paula mai ai putin si tu si o sa-l tii in brate!
Mona,ce bine ca poti sa bei bericica; eu una n-as putea( nici nu prea imi place, dar asa, macar ptr.lap-lap) fiindca drojdia aia mi-ar umfla stomacul si am vazut ca absolut tot ce maninc/beau o afecteaza pe micuta.
Ela27oana felicitari si tie ptr. bebe!
Anamari o sa incerc si eu sa-i tin mainile pe burtica, eu o masam dar am vazut ca nu prea ii placea. Trebuie sa fie dezbracata ?
Simina mi-au placut pozele cu micuta ta! Sotul tau ii face baitza? Ii place cu dusul , ca as incerca si eu…
Bic asa este crema, mai viscoasa, trebuie sa iei putin pe buricele degetelor si sa-ti dai pe sani, este foarte eficienta.
Frumoasa Smarandutza ta si ce maricica a crescut!!Ai facut pozele la Wal-Mart?
Tu maninci fructe crude, am inteles ca sint interzise sau ai voie unul singur pe zi…
Tu ai capatat pasiunea ptr. ciocolata, eu pentru prajituri..maninc de nu ma mai opresc…
Asta-noapte nu a dormit mimoza mea, iar a avut colici. Pe la 3 am i-am dat niste picaturele anticolici si a adormit pina la ora 5 am , dar nu vreau sa o invat cu ele. La ora 7:30 cind s-a trezit eram atit de buimaca de nu mai stiam de mine…pina la urma m-am apucat de treaba si ea a adormit in bouncer, era extenuata saracuta. Pe la ora 12 am profitat de soarele de afara ( dimineata au fost – 17 C) si am plecat cu masina la cumparaturi, a dormit fata mea 4 ore neintoarsa
Ii place d-le sa colinde – si-i face si bine - ma intreb cu cine o semana asa?!?
Maine ne intilnim cu amicul ei mai mare cu o luna, prietena mea vine in vizita pe la noi si apoi iesim cu tot cu plozi sa cautam cadouri ptr. sotiori, ptr. Craciun.

Pupicei tuturor,
Ina

Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20051123/n/Rachel+Georgia+/k/44da/age.png"></a>

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ina! pupici multi unei mamici dulci! pai, eu m-am dat pe-a berii cam o data la saptamina, de pofta. iar vinul rosu - bic - il mai trag cind avem musafiri, imi placeeeeeeeeeeeee. ni, la mine, alco-holica .
spor la cumparaturi pentru sotiori! da' ce bine ca-i place rachelinei la shopping. ale mele, amindoua m-au mostenit - sint nebune dupa mers prin magazine - ce m-oi face mai incolo?! aiaiaiai...

bic, anamari intreba de fetele din ro, in legatura cu monitorizarea lu' bebe inauntru in timpul epiduralei. normal ca aici in america asta e rutina.
bravo lu' smaranda ca a luat in greutate ca la carte! cit are acuma? iar cu lungimea, nu-ti fa probleme. in primul rind, nu e vital si mai tirziu, cind sta fata pe picioarele ei, o s-o poti masura tu la perete :).

anamari, spor la dormit bine cu amindoi astia micii! si spor la de toate! e zapada faina si pe la voi? lia e innebunita s-o tragem cu saniuta. eh, ultima ei sansa:)....

eu acuma joi ma duc cu ambele fete la vizita medicala. liei, doar un control; mayei, masuratori si primul set de vaccinuri. sper sa mearga toate bine.

va pup. daca ma credeti, daca nu-mi pling copiii - si dorm, ca-i aproae miezul noptii -, imi plinge pisica. doamne-doamne-doamne.....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput