Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina869/Ina869.jpg)
Ina869 spune:
Mona pupicei si voua, fetitze dulci si cumintzele!
Cred ca boala cu cumparaturile o cam au toate femeile /fetele. Daca nu m-am avertiza George sa ma mai opresc, am fi falimentari de mult.
Zici ca plinge pisica…pai, de, ea saraca vrea sa te tina activa, nu care cumva sa-ti iesi din ritm…cum e’ vremea pe la voi? Noi avem zapada de vreo 15 cm.
Anamari, da’ chiar asa, tu cind te mai odihnesti daca unul doarme si altul plinge si apoi fac cu rindul?
O sa incerc sa tin cont cu diferenta aia de varsta, ca parca mi-e frica sa ma arunc si pe-urma sa nu mai stiu pe unde sa scot camasa…ca deja mai am momente din astea uneori.
La noi este ora 2 am si fata mea s-a trezit o data sa manince. Eu stau la o portie de prajituri si apoi voi fugi repede in pat , nu prea ma intilnesc des cu odihna d-asta.
Mai, vad cum trec zilele si asa de rau imi pare ca nu am timp sa-i fac mai multe poze, sa o trag pe video ( aseara am facut asta prima data) sa imortalizez toate momentele cu ea,fiindca vremea trece cu repeziciune si ca maine o vad la scoala, la liceu, studenta, sotie, mamica ...macar sa ramin cu pozele si filmele, sa le savurez la batrinete ( vedeti ce griji am eu acum...).
Hait! se aud miscari de trupa...bine ca mi-am terminat prajiturile, ca sa am combustibil/energie pentru ce ma asteapta...
Lavi02 esti bine? mai ai vreun semn de la Anda?
Pupicei,
Ina dolofana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabitaco spune:
Buna mamici si burtici !
Am intrat putin sa va salut si sa felicit noile mamici in randul carora am intrat si eu in ziua de 7 decemmbrie cand s-a nascut fetita noastra Mateea Ioana.
Am nascut la Maternitatea Bacau, miercuri 7 dec, la ora 15.35, natural, o fetita superba de 3300gr. si 52 de cm.Ne simtim foarte bine amandoua si cand o sa avem putin timp o sa punem poze si o sa va scriu povestea nasteii fetitei mele.multe la toate.
gabita
gabitaco spune:
Am uitat sa va spun ca am nascut cu d-ra dr. Cruceanu Carmen, o scumpete de doctorita . Rog fetele cu listuta sa completeze si datele mele. Va multumesc din suflet.
gabita Mateea Ioana
Siminaf spune:
Ina, eu faceam pozele, ca nu gaseam acumulatorii incarcati, cei din camera erau descarcati, iar sotul meu fugise intre timp cu ea la baie, ca era apa calda asa cum ii place ei (adica f. calda), si a zis sa nu inghete fatuca in camera, dezbracata! Vroiam sa-i fac mai multe poze, dar uneori isi pierde rabdarea mai repede si chiar nu vroiam s-o fac sa plinga...
Tu, ceva pozici noi cu Rachelina? tuturor pe burtici (cite mai sint) si pe poponele de bebici!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
gabitaco, felicitari!!!! si
mami!!
ela, eram sigura ca ai prins-o pe mariana, dupa cum descriai. si eu tot pe ea am avut-o peste zi... si-mi era asa ciuda la 7 ca iese din tura si nu nasc cu ea. bine ca am nascut imediat si n-am avut nevoie de cealalta, iar la nastere chiar ca nu am avut nevoie de ea... dar peste zi, mariana a fost o comoara, macar mai tinea cineva si cu mine si-mi ridica moralul.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
bic, si a mea e mai grosuta crema. cred ca asa e ea. daca o tii un pic pe piele se incalzeste si se intinde usor.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lavinus spune:
Buna fetelor!
Vad ca majoritatea sunte-ti deja mamici!
FELICITARI la toata lumea!!!!!!!!
Eu mai am putin si tb sa nasc - cezariana pe 21 dec. Doar ca sunt putin necajita. La ultimul control, de ieri, mi-a spus ca bb-lina mea nu prea a mai crescut. Acum 2 saptamani avea 2550gr, acum la 37 sapt are 2650.Si dupa spusele doctoritei nu crede sa mai ia in greutate. A mai patit cineva asa ceva? Sunt tare suparata.
Pana acum era marisoara pt varsta ei, acum deodata e un copil mic.
Va rog, un sfat!
Lavinus 37s+
lordra spune:
Lavinus, e foarte relativa treaba cu masuratu' greutatii lu' bebe. Daca te uitzi atenta pe forum ai sa vezi ca s-au nascut bebi cu greutati foarte diferite de cele pronosticate de medici. Chiar si fetitza mea s-a nascut cu 3,250 gr. deshi inainte cu o saptamana mi se spusese ca are vreo 2,800 gr. Mare diferentza, nu?
leea_cv spune:
Fetelor HELP ME.De azi noapte m-am simtit f f f prost.Ma dor toate oasele,asa ca la un inceput de gripa,dar nu e gripa,am diaree,ma doare capul si am si febra 37,8.Nu stiu ce sa fac.Il afecteaza oe bb? el e atit de agitat si da intr-una din l;abute.Am imresia ca va iesi cu vreo mina prin colul meu. Dr de fam zice ca e enterocolita si sa beau ceai de menta cu extract de afin si argila.Am facut asta,dar febra creste.Am luat si paracetamol-nimic.Ce sa mai fac?Ce-o fi oare?A mai patit cineva?Contractii nu am.
Multumesc anticipat.
38+4
leea