mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana_m spune:
Bee, fain meniu . Lasa ca azi e dminica, eu asa ma consolez cand fac din astea.
Meniul meu azi, arata si el cam ¨¨colorat¨¨ : musaca, tort, lapte, turta dulce cu ciocolata, cola, mandarine, iar musaca , cola. Dar si am fost la
de 3 ori.

Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Cine zicea de ruptul apei abia la 10 % din femei? Ca ma gandeam si eu, ca sa iasa bb din sacul lui, intr-un fel sau altul tot se rup si membranele acelea (deci apa). Asa ca 10% mi se pare un procent mititel, pt femeile care asteapta asta ca semn de nastere (am facut eu altele ce apar in procente muuult mai mici, asa ca acum astept sa Nu mi se rupa apa, ca vb aia).
Gata, prea tacute pe moment fetele!
, ca ma duc sa ma relaxez (scufund) in cada. sper sa nu ma ia somnul cand revin.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
IRINA am intrat acum si dupa ce am citit ce-ai scris,mi-a venit instantaneu cheful de cont la ora asta
Mai ales faza cu MERAKI,zidurile si greata 
Cat despre mesaj sper sa-l primesc in exclusivitate ![]()
Pana acum am in palmares anuntul cu primul bebe 
Pe tine nu vreau sa te ratez in nici un caz
...numai sa nu fiu in spital cumva 

BEE eu zic ca nu-i asa mare burta, doar ca tu fiind mai mica la inaltime asa pare! Las-o totusi pe IRINA prima...sant tare curioasa, daca printre scutece si alaptat mai are energie si de noi!!!
Bombo si zici ca maine mergi la medic....sper ca nu ai plecat inca de pe-acum
Sa intri cat mai iute cand te-ntorci si sa ne lamuresti si pe noi cu simptomele alea .
MARAKI ti-s buni nadragii? De perete nu te-ntreb ca mi-e frica de ce raspuns dai, cine stie ce-ai demolat pe-acolo...
GIOVA bine ca ai iar net!
ANA si URSOAICA pe unde bantuiti?
Ca DENISA iar e mondena azi
...
Restul fetelor
plec pana nu-mi piere cheful...
MONI 36+ si bebelina DIANA
Giova spune:
M-am ridicat si eu din pat sa vad ce ati mai scris.
Si eu am bagat azi in mine: mancarica, cioco, mandarine, praji, seminte si parca as tot manca ceva, dar gata caci in ritmul asta ajung la 20 kg.
Irina, Monica ma bucur ca sunteti ok.
Bee mare burtica, mare. Daca aia e lasata pai si a mea a inceput.
Nu mai zic nimic, pana vin de la dr., ca iar incep sa ma agit si nu e bine deloc.
Frumoasa mobila de bucatarie.
Mi-am luat camasa de noapte de la Metro, dar am luat M, ce bine ca am desfacut-o acolo sa vad. L era enorm, si M mi-e mare, daca mai intra la apa, va fi ok.
la toate!!!
Pe maine!!!
gio
si bb Marco 35+
monica70 spune:
BEE fain meniu! Genul meu...Imersare placuta! MISS BAUBAU era MISS WORLD - IRINA e cu botezul 
ANA si meniul tau e fain...da' parca fara caracatita si orangina eventual,n-are farmec...
monica70 spune:
GIOVA somn usor si camasa sper sa n-ajunga la -S ca asa patesti cu astea in general 
maraki spune:
Fetelor inca nu am mancat perete, Irina de perete e vorba nu de var
M-am simtit rau de tot, dureri de burta si era foarte intarita, am luat un scobutil, am stat putin intinsa pe partea stanga insa cand m-am ridicat tot la fel o simteam, tareeeee....plus ca parca ma doare si sus unde au ajuns intestinele
Cred ca mai i-au un scobutil inainte de culcare
Inca nu am pus pozele cu patutul, incerc maine pe lumina naturala sa fac altele ( poate ies culorile mai vii )Catalina si Giova bafta maine la eco
Maine ma duc si eu sa ma inscriu la spital iar marti am programare la dr. mea, atunci aflu si cum stau cu colul si cu situatia in general
Maine imping o vizita si la socrosenie pt. ca locuieste langa spital
ceea ce inseamna ca o sa fie nelipsita cat voi fi internata
Am ceva de calcat si revin
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Fetele v-ati retras la tv si somnic? Foarte bine faceti, stati mai relaxate
Ma duc si eu in dormitor, sper sa aveti toate o noapte linistita, sa nu mai nasca nimeni, bebelinii sa mai astepte
Va
noapte buna!
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
MARAKI SOMNIC USOR!
Cred ca numa' eu mai bantui...se vede ca m-am sculat la 12,30!
irinadum spune:
Bee dar ai mancat mama pentru un batalion si foarte "diversificat". Era un miss da nu mai stiam care ( ca acum sunt pentru toate categoriile) de asta i_am zis bau_ bau da pe bune ca am nimerit_o ca nu m_am mai uitat ca desteptii aia de protv dupa ce ca transmiteau concursul au aratat la stiri inainte castigatoarea
... si pe bune dc nu aducea cu bau_bau.
Ana nici cu tine nu imi e rusine cu ce ai mancat . Am zis eu odata ca dupa 35-36 de saptamani sa vedeti ce minuni mancati dar nu m_ati crezut. Si scoicile erau veo 2 kile in cochilii deci in stomac au intrat creca ciuciu.
Monica deci vrei exclusivitate? Ok.
Deci cum ma citesti pe mine iti vine cheful de conta?
Giova pai dc porti M jos palaria . Mie M imi vine doar pe o buca ( sorry).
Maraki tot nu prea sunt lamurita cu peretele . deci nu vrei var vrei peret deci bca, caramida ceva de genul asta. pai e ieftin mai . Cred ca mai ieftin ca varu ca ala esti obligata sa il iei la sac pe cand o caramida sau niste bca se mai gaseste si la bucata. Vai sa vezi ce fata a facut Marian cand i_am zis ca vrei niste perete
.
Irina 38