mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA ai vazut mai de ce vreau exclusivitate...uitate la ce ora ma scris amnadoua...la secunda ...23.11.55
Ti-am zis eu ca te miros cum apari!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

hai ma miroase o data si cand nasc. Te rog.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetele sunteti la somn? sau inca nu ati intrat in schimb, e inca devreme ptr. asta, insomniile nu apar decat ceva mai tarziu.
Eu m-am mai linistit un picut dar azi noapte cum am fost insomniaca incercam sa ma gandesc cat e greutatea bebeului meu, daca ar fi OK sa se nasca acum.

Irina, sunt o zapacita mai rar ca mine. Asa cum ai spus tu cu notatul pe calendar, mi-am luat si eu calendarul sa socotesc varsta lui bebe. SI sa sti ca am 35 saptamani incheiate si 2 zile. Sti ce s-a intamplat, am avut probleme cu computerul(al vechi a dat ortu popii) si in per. aia nu am mai tinut socoteala cum trebuie. Deci acum sunt in saptamana 36, iar sambata o sa intru in 37. , Ce bolunda sunt, si am ajuns sa ma contrazic si cu sotul ca e ca mine, iar el imi spunea ca am treminat 35 si acum sunt in 36. Cap patrat(de mexican), pana nu vad mu cred, asa ca mi-am luat calendarul si s-a dovedit ca sotul avea dreptate. No acum am intrat in ritm normal, si stiind ca sunt in sapt. 36 nu ma mai panichez asa tare daca bebe vrea sa vina.

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Ce naiba te grabesti asa! Lasa-le pe alea cu B inainte sa avem ocupatie...o vreme...de-acum cand ne dau anuntul trebuie sa ne dea si semnalmentele la "dop" sau "apa"...sa stim si noi o chestie!
Poate facem si-o lista cu astea,o statistica,ceva...mai stii ?

Mergi la inceput

Moni, da alea cu F cand le vine randul, si cred ca sunt numai eu cu F, daca bine mi-amintesc? Hai ca te declaram prezicatoarea grupului...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Florinini uitasem sa iti scriu : esti cu o saptamana inaintea mea, deci acum ai scris bine,ai 35+
Irina si Monica chiar ca v-ati nimerit la secunda
Fetelor tot asa calduri aveti si voi??? Eu nu mai pot, parca e vara

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Mai Monica azi ma gandeam ca voi ati facut o obsesie cu nasterea mea ca vreau sa nasc mai repede dar eu nu am zis niciodata ca vreau sa ansc inainte de termen ci din contra eu vreau sa stea bebe bine merci pana la termen( bine, nici nu prea mult dupa). Asa ca ma amuz tare cand cineva mi_o ia inainte ca de fapt eu mai am pana la termen vreo 2 saptamani deci................ luati_o nene inainte. Ca eu mai am mie chiar imi e sa nu vina prea repede. Si eu l eastept pe B.
fLORININI pai tu noaptea la asta te gandesti? La grame? Ma bucur ca ai reusit sa iti dai seama care si cum dupa calendar . ce crezi ca eu stiam ? Am scris de la inceput pe calendar saptamanile si asa e usor. Deci nu mai mult nici tu.Dar vezi ca pana la F mai e.
Irina 38

Mergi la inceput

Maraki si inca ce calduri mai am, acum in frigul asta eu noaptea deschid geamul ca simt ca ma sufoc, bietul sot e tot chircit de frig in pat si plus de asta astazi mi-a zis ca se simte ca raceste

Mergi la inceput

Maraki calduri de "fugareala" sau de sauna?
Irina 38

Mergi la inceput

MARAKI si eu am calduri, desi eram o friguroasa notorie.
FLORININI stai la coada! Uite,eu sant intrata in 37
Nu-mi vine sa cred !
IRINA las' ca tu osa fi vedeta o sa nasti la 42 saptamani ...odata cu mine ai vazut ce sincron am tras!!! Numai sa nu fie invers sincronu'

Mergi la inceput