mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce liniste pe aici. Slabuta miscare.
se vede ca Monica e plecata in vizite, Irina pe unde o fi?

Doamne Maraki ce pofte ai? Ai gaurit peretii?
Cata, pozele facute de sotul tau sunt cu camera video sau aparat foto?
Am facut azi niste poze cu camera video si tot asa erau ca ale tale, inguste.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna burticutze.
Profit ca sunt singurica in casa, mandra si sotul fac un om de zapada in fata cladirii, ca sa va scriu cateva randuri. La noi iar a nins si tare frumos mai este. Parca nu ma mai satur sa privesc.

Giova, nu e rau daca il faci pe bebe dansator latino.
Tanti, eu vreau sa nasc cu epidurala, nici nu ma gandesc sa fie altfel. Doar sa am o bafta sa nu simt nimic si totusi bebe sa iasa sa nu aleg nici un fel de anestezie. Efecte negative pot fi si cu si fara anestezie si la nastere normala si la cezariana. Doctorii sunt obligati sa ne spuna ce ne asteapta si ce se poate intampla, sa fie acoperiti in caz ca se intampla ceva. Dar e adevarat ca la epidurala e bine sa existe un anestezist bun care stie ce face.
March, ai vazut ce se intampla daca lipsesti?
Florini, sper ca pana la urma ai reusit sa dormi bine.
Cata, arati tare bine. Esti cu adevarat o graviduta sexy si nu se vad alea 12 kile de care zici.
Bee si eu sper sa reusesc. Aici sunt multe mamici care au nascut prin czariana si la urmatoarea nastera aleg sa nasca vaginal si reusesc. Poate o sa am si eu bafta asta.
Monica, lasa ca o sa aveti si voi bebe si atunci sa vedeti ce in contratimp o sa fim. Sa ai parte de vizite placute.
Alina, stai linistita. Ai sa vezi ca o sa simti cand ti se rupe apa sau cand mai ai putin si nasti. Nu te stresa din cauza asta.
Maraki, pai vezi ca chestia aia cu mututal si apucatul ordinii face parte din punctele alea pe care le-a enumerat Monica ca ar fi semnele nasterii.Nu te obosi prea tare ca nu are cum sa vina bebe asa repede la tine. Si nu mai zice ca esti buhaita la fata ca arati super bine.
Mira, lasa ca e bine ca ai scris mai mare. Se citeste mai usor.
Sanatate multa micutei Daria.
Aici cica ar fi platite doua ecografii, dar daca doctorul nu are chef sa ti le faca, chiar daca vrei tu sa le faci nu ti le deconteaza asigurarea. Nu mai zic nimic, doar incerc sa am incredere in sistemul si metodele lor ca altfel ajung la nebuni.
Ana, cred ca saptamana viitoare fac si eu o musaca. Prea zici ca a iesit buna.
Denisa, spor la treaba si sa ai o zi frumoasa cu musafirii.
Nicoleta, bine ca ati lasat superstitiile la o parte si ati cumparat o parte din lucruri. Sa se bucure bebe de ele.
Bombonica, bine ca ai dat un semn. Cred ca daca acum ai lipsi o zi deja am face scenarii.
Gata, a venit mandra si barbate-miu de afara.Nu mai pot sta. Trec sa pregatesc masa. Nici nu mai recitesc ce am scris, asa ca scuze de greseli.
Pipici la toata lumea.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Catalina, Giova, bafta maine la eco si control!
Maraki, la burti ai uitat-o pe Deea care cred ca de ia pe toate. Iar eu am facut poze chiar in seara asta, ca tare ma vedeam mare. SI in poze sunt chiar decenta, spre marea mea surprindere. Nici chiar eu, care ma vad , nu prea ma lamuresc cum am putut lua in greutate atat de mult.
Mira, sper sa se faca bine Daria. Cred ca ea e prea micutza sa realizeze ca e un bb pe drum, iar David e asa un scump!

Tocmai am trimis un mail cu 2 poze facute azi, dar si cu pisicutele mele (ati auzit mamelor de pisici? Ursoaica si Anda? NUmai ca 3 din ele sunt surorile mele: motanul alb, pisicuta alba si cea tarcata. Cea gri e fetitza mea Izabella).

Ma duc sa fac un dush si mai stau cat de cat prin zona.

Bee 37
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai intru putin pe fuga, astept sa se culce David, sa fac o baie si sa ma bag in pat! Daria e mai bine azi a mancat cat de cat si nici asa multi muci parca nu mai are, doar ca acum mie nu mi-e bine. Ce mai m-am molipsit si eu de la fica-mea. sunt infundata la nas si tusesc, si-s asa de molesita... Azi am avut ajutor, a facut sotul meu mai toate prin casa dar maine...???
Catalina, da e frumos numele, si pe mine ma cheama asa dar nimeni nu m-a strigat niciodata de aia m-am gandit sa o cheme macar pe fiica-mea!! Dar David oscileaza intre bianca si Diana (asta dupa ce m-a auzit vorbind la telefon cu o prietena care are o fata diana). Dar e si sora-mea!
Bee, si David abia acum realizeaza, anul trecut cand eram gravida cu Daria nu stia prea multe, doar il intrebam cum o sa o cheme pe surioara. Zicea imediat DALIA de fapt si acum tot asa spune!!
pupici la toate
si noapte buna!!
acum mai stau putin de povesti cu ai mei parinti pe meseenger (unul in Franta altul in Ro)

Mira30+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA(20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee din fatza nu se vede dar din profil ai burta mareAi grija ca mie mi se pare ca ti-a si coboratEu am terminat treaba, am facut poze dar se vad cam nasol ca le-am facut cu mobilul si cum e seara se vede lumina cam aiurea.Stau sa ma linistesc putin ca ma doare burta si imi e cam rau dupa care intru sa fac si eu un dus ca sant transpirata A mai ramas sa fac bagajul de spital

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara !
De vreo ora am sosit acasa, dupa un cincinal,am reusit sa ajungem si noi la nasi...Acum mi-am mai luat o grija de pe cap!
De cand ma venit am apucat sa pap ceva sa ma uit la miss BauBau cum le zicea IRINA (apropo unde esti? In travaliu cumva?) si sa va citesc.
Se termina reclama , ma mai uit un pic pe-acolo si mai revin!
Dar aici, cand e ceva interesant, hop si PROTV ARAD peste

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata si eu am venit de la stadion asta dupa ce am umblat creanga toata ziua si am mai stat si in frig la stadion ( de imi venea numai sa beau vinul fiert care mirosea asa bine) si am stat si de pomana ca au luat bataie mamelucii. Mai aveam si eu o prima de craciun da de la anu.Bine cel putin ca am tras vreo 2 kile de scoici cat sa ma satur.
Bebe a fost cuminte cat sa nu il apuce azi ca stie mititelul ca e weekend si nu au astia anestezist.
Denisa bag de seama ca nu faci nimic deosebit faci mereu la fel treaba, baba, mancare , musafiri.Bun asa.
Bombon deci totul e ok am vazut pozele pai la burta care o ai ma si mir ca nu ai nascut pana acum. glumesc . Oricum nu mai ai mult.
Giova si Catalina bafta la eco maine si va asteptam numai cu vesti bune despre bebei grasani.
Bee am vazut pozele si e mare burta ta din profil si asa cum zicea Maraki parca e putin coborata( asta dupa capul meu). Deci ....start.
Alina si tu vad ca iti pui ca si mine o serie de intrebari de ne doare capul insa eu ma gandesc ca nu avem cum sa ratam momentul nasterii ca ne prinde de nu ne vedem ... ai sa vezi.
Mira sanatate fetitei si tie de asemeni dc te_a prins si pe tine.
Maraki pereti sau var? Pai cezi si tu are mai vrea sa scape de un zid poate o pui si de un ciubuc. Da chiar , la pereti nu ai greturi? Gandeste asa poate iti trece.
Diana si tu esti ca mine ai incredere in sistemul lor cum am eu incredere in Bin Laden.
Monica pai chiar asa credeai ca am plecat sa nasc fara sa te anunt? Pai iti trag un mesaj cand plec la nascare de nu o sa iti mai arda de conta o saptamana. Stai ca imi revin eu ca sunt cam ametita dupa o zi de luat aer.
Irina 38

Mergi la inceput

Monica, eu am ratat faza cu miss BauBau. Lamuriti-ma si pe mine ce e cu asta!
Irina, bine ca ti-ai bagat aer in cap si pt mine, ca eu........am bagat orice altceva decat aer (si nu neaparat in cap, cat mai degraba in stomac ): ciuperci, orez cu lapte, carnati, caltabos, halva, cocolata, inghetata, kiwi, portocale si cafea cu lapte!. Si inca traiesc!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina , 2 kg de scoici ? Si cum stai cu stomacul ?
Pe unde bantuiti fetelor ? Azi e pauza totala pe aici.
Maraki , ai gasit vreun perete ?

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Si ca sa fiu mai exacta, trebuie sa adaug in meniul meu: alune, sticksuri, bere fara alcool, varza murata si cartofi.. Maraki, eu cred ca peretii imi lipseau!
Alina, cum zicea si Irina si eu ma bazez pe faptul ca nu ratam noi tocmai momentul nasterii. Nu prea avem cum sa ne trezim cu bebeii langa noi fara nici un fel de dureri! Asa ca eu nu ma panichez de loc, cu tot cu contractii. Azi au fost mai putine ca ieri, dar mai dureroase si mai lungi. Eu ce sa mai zic de pierdutul apei?Ca eu fac baitze de relaxare, nu dush! Dar ma gandesc ca oi simti daca curge ceva din mine, indiferent de culoare, miros, etc!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput