mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mamaaa acum vad de ce oi fi scris asa mare!!! Cand vreau nu-mi iese si uite acum!! Am ocupat toata pagina!! sper sa nu va suparati prea tare

Mira 30+ mami deDAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna ziua burtici,
Mai dar ce ati scris, vad ca ati inceput alt capitol, schimbul 2 e inca in verva ceea ce e bine!
O sa avd dc diseara gasesc si eu juam d eora sa intru, dc nu maien sunt prezenta ca voi fi acasa, si dc tot facem 34 de saptamini e posibil sa ma apuc si eu sa spal hainutzele sa vedem..
Acuma treb sa fug sa fac placinta cu brinza duap o retzeta mai deosebita ca in maxim 2 h vin nsite musafiri si cum ziceam Dragos e sef la bucatarie!
Irina- ieri am aspirat parterul si am dat cu mopul=swifer, ca ma obosesc prea rau dc fac toata casa deodata, si asa o impart, plus ca am spalat rufe, dare bine asa ca va fi mai usor cu curatenia de Craciun.
Monica- ce bine ca poti dormi atata,bravo tie!
FLORININI eu zic sa stai linistita ca mai ai pina nasti, va fi bine!
BEE se pare ca esti cam singura cu contractii "adevarate" si le cam ai de-o vreme!!! Dar mai stai si tuun pic, asa-i?Giovaa ...zici ca dansator latino ?!?
TANTI bine ca ai net acasa, deci en scrii mai des, asa-i?
Maraki- azi care e programul si meniul?
DANIELA ai terminat de citit?tot in luna de meire esti?
KIKI- cum mai e cu picorul?
Ana tu ce faci pe acolo?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, merci de raspuns . Am intrebat pentru ca de fiecare data cand fac dus ma gandesc ca daca mi se rupe apa chiar atunci nici n-o sa-mi dau seama, ca o sa zic ca este apa care curge din dus pe mine. Acum chiar ca o sa fiu stresata de chestia asta, daca zici ca este incolor lichidul care curge.
ANA, ma bucur ca ti-a iesit buna musacaua! Pofta buna!
CATA, bafta multa maine la echo, iti tin pumnii sa vii numai cu vesti bune ! Si poate ne zici si cand nasti, poate te programeaza!
DENISA, asa fac si eu treaba, cate putin. Pe mine nu ma mai lasa Gabi, ma suna se la servici si imi zice sa fac doar cate un lucru pe zi.
Vreau sa fac si eu niste poze zilele astea, sa vedem cand am chef sa ma imbrac cu ceva de-al meu, ca deocamdata umblu prin casa cu treningurile lui Gabi, iar de iesit din casa nu cred ca ies curand sa ma pozez.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticutelor...
Ieri nu am reusit sa intru..Am fost la facultate si apoi la Kidex..expozitia de bebe de la Romexpo...si am ajuns acasa frinta...Chiar am exagerat ieri...Iar azi am recuperat..Am dormit la greu..A fost o nabadaioasa bebelina..misca la greu...Asa o vrea mami...zbanghioasa..pe placintica ei..si sanatoasa....In rest....ne-am agitat si noi sa-i luam patutul..carucior si scaun de masina....Incerc sa las superstitiile....In rest...nu ne laudam cu altele...Azi...zi de leneveala...papa,somnik...
Va pe toate....TEOLINDA.....SA-TI TRAIASCA BEBELINUL...SI SA VA BUCURATI DE EL!!!!SA AI LAPTIC...SI SA NU AVETI PROBLEME!!!!!
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la cumparaturi.
In sf. m-am luyat camasa cu nasturi in fata, asa ca daca-mi ajuta D-zeu sa nasc normal, pot sa-mi pun bebele pe piept.
Am stricat o groaza de bani azi, dar ce conteaza, odata in an e Craciunul, e primul bebe, etc. Sanatosi sa fim!!!

Cata chiar ca arati foarte bine!!! Felicitari!!
Unde sunt kg alea multe cu care te tot lauzi?
Si noi mergem maine la eco, dar numai seara la 18.45.

Monica ma bucur ca nu am eu enormitatea de burtica. In poze si in vitrinele magazinelor o vad imensa.

Ana ma gandeam eu ca nu te superi, dar tot am tinut sa precizez, asa ca de siguranta.

Alina, Monica, Tanti, Mira, Denisa .

Fug sa termin fripturica, ca nu am papat la pranz.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare burtici ! In sfarsit am dormit si eu putin mai bine dupa 3 nopti ratate , cred ca a fost din cauza oboselii ca nici nu stiu cand a trecut noaptea ,am dormit de la 1:30 pana la 9 asa ca am mai recuperat putzin .Abia astept sa ajung maine la dr. sa vedem in ce stadiu ne aflam si sa programam cezariana ca deja parca nu mai am rabdare sa-mi vad bebelina
Bee draga de tine tu chiar vrei sa o iei inaintea tuturor? Sper sa fii ok si sa mai astepte putin bebelusa ta ....
Florini chiar ca la spartul targului ai aparut aseara dar las' ca recuperezi tu diseara sau cand ai timp ,oricum sper sa fii bine cu fibromul tau si poate ca nu se grabeste bebe asa tare .
Diana tu esti salvarea noastra la schimbul 2 cu noile capitole .
Ana si Cata frumoase poze , aratati foarte bine
Maraki sa nu te obosesti prea tare azi cu aranjatul , las-o mai usor daca si asa ai dureri de burtik .
Am facut si eu aseara niste poze cu burtika la 36+ daca vrea cineva sa le vada sunt in albumul "Burtica mea"
Pentru toate fetele ca m-a lasat neuronul si nu mai stiu ce voiam sa scriu

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina mi-ai amintit ca am si eu o pereche de pantaloni negri pt. gravi care imi erau cam mari in talie, sa-i probez sa vad dacā sant buni acum.Stai linistita ca daca se rupe apa iti dai seama daca esti la dus, in caz ca va fi picatura cu picatura vezi dupa ce termini dusul, pe parcusul zilei
Giova si Nicoleta sa va bucurati si voi si bebeii de tot ce ati cumparatGiova pofta buna!!!
Ana arati bine in pozeburtik e ok, mai bine asa decat mare si sa te chinuiesti dupa sa iti revii cat de cat la normal
Fetelor cred ca in top cu burtici mari santem asa: Bombonica, eu si Bee Mare lucru nu am facut azi dar vad ca tot am dureri de burta, uneori simt ca ma apasa jos,sper sa apuc 2 saptamani pana nasc
Denisa pregateste hainutele sa fie gata ca uite...nu se stieIa-o mai usor cu efortul ca poti sa nu ai simptome deloc si dintr-o data sa te pomenesti ca s-a rupt apa, contractiile vin dupa....Totusi consoleaza-te ca ai fetita si faza ca fetele sant mai grabite nu e adevarataDistractie placuta cu musafirii, sa te gandesti si la mine cand mananci din placinta
Mira sanatate fetitei

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai fetelor mi-a venit asa o pofta sa mananc perete dar nu pot sa fac gauri in pereti, ma gandesc ca poate gasesc vreun loc ascuns pe balcon

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MARAKI....ai fost bestiala..cu pofta asta....Pe bune...Eu zilele trecute...miroseam vopsea..pe un hol de scoala....proaspat vopsit..minunindu-ma ce fain miroase...asta in conditiile in care de la 2 luni nu mai suport sa ma dayu cu parfum..eu,care turnam tone pe mine in mod normal...De-ale sarcinii pofte...deh....
Tot noi..
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata...am venit...am mincat ceva porcarii dar am incercat sa nu intrec masura...mercic de aprecieri cu privire la poze, dar este si fotograful Dan bun!Undeva trebuie sa se fi pus si cele 17 kg, nu? Giova, deci si tu mergi maine la eco...eu merg la 16:00 si o sa intru cit pot de repede sa va dau vestile...Alina, desi am dubii ca fixam ziua, sunt tare curioasa ce va zice...iti zic eu maine...Bombonica, chiar ca ai o burtoca mare...asa va fi si a mea peste 3 sapt? Maraki si Nicoleta am auzit ca daca avem pofta de ceva este ca ducem lipsa, la var de ex..de calciu....si eu in I trim. vroiam sa pap peretii!Ana si eu vesnic cu dureri ca la ciclu...dar ce sa mai zic ca abia acum seara incepe greul pentru mine, cu durerile de sold! Alina mi se mai umfla si mie picioarele, daca stau mult in picioare, oricum nu ma mai risc sa plec la plimbari mai lungi de 1 ora, dar cum Dan este plecat sapt. viitoare, oricum 1 sapt. voi sta in casa...Tu chiar nu mai iesi din casa, ca te-as invita pe la mine in vizita????? Miraklucker asa-i ca-i misto numele de Bianca?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput