mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Neata fetele.
Aseara am picat ca o eroina la datorie. Intre 12 si 4 dimineata nici nu n-am trezit! Desi sotzul zice ca in drum spre toaleta (si nu la 4, ca la 4 era deja si el in pat langa mine), candva dupa miezul noptii l-am recuperat si pe el din sufragerie unde dorma la TV! Si eu nu mai tin minte nimic!.
IMportant e ca nu am nascut, desi Monica eu cand am citit listutza aia cu semne (pe care le stiam cat de cat) am zis ca asta noapte nasc! Pai pe mine asa ma doare la contractii: ma ia din spate, vine in fata, strange burta, doare din ce in ce mai rau, apoi la fel cum a venit trece treptat. Si ieri intrasem in panica putin, ca erau dese si destul de regulate. Ca sa nu mai zic de "indigestie", ca era sa lesin aiurea in magazin. Dar azi, a rasarit soarele si ma simt ok, momentan!
CAtalina, distractie placuta!
Tanti, daca ai PC acasa, te asteptam printe noi foarte des.
Irina, ultimul meci pe anul asta pt Marian? Bafta si distractie placuta.
Monica, te-ai varat intre chitante si facturi? .
Diana, sper sa-ti iasa nasterea naturala dupa cezariana! Eu una as fi foarte incantata daca ai reusi (ar mai fi o speranta si pt mine.....data viitoare).
La restul fetelor si .

Eu fug in vizite, dupa ce ca si azi am fost harnici si am schimbat niste pamant la flori (dupa activitatea de iori care m-a rupt).

Bee 37
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am terminat vasele de spalat- s-au cam strans de ieri. Am preparat micul dejun, am baut cafeluta si acum pe forum.
In sf. am terminat de citit tot ce s-a scris.

Ana am vazut pozele. Intrebare: unde iti este burta? Ai uitat-o acasa? glumeam- sper ca nu te superi.
Nu ai burta mare, eu ma sperii cand ma privesc in vitrinele magazinelor, caci acasa in oglinda nu ma uit.

Mi-am masurat burta: 43,5 cm si 103,5 cm.

Ma simt bine, fara dureri deocamdata. tre sa mai mergem la niste cumparaturi si cred ca azi va fi.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

TATIANA, FELICITARI MAMICO PENTRU PUIUTI!!! SA VA CREASCA MARI SI SA VA BUCURATI DE EI! TE ASTEPTAM CU POZICI SI POVESTIRI

DANIELA 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FELICITARI TEOLINDA, SA VA TRAIASCA ALEXANDRU! SA FITI SANATOSI SI SA VA CREASCA BAIATUL MARE!!

DANIELA 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata !
Am reusit si eu sa dorm iar pana pe la 12,30,desi tare greu am adormit azinoapte, cred ca trecuse bine de ora 3,00. Dar atunci a apucat-o cheful pe DIANA de dans...Si cum iar a fost o ceatza afara...m-au cam durut burta si oasele,dar acum a trecut. Am reusit sa ma trezesc doar pe la ora 6 pentru pp. In rest am dormit tun si am visat si niste tampenii...
DIANA deci stiam Irina si cu mine ceva, dar am confundat persoana .Vezi daca esti tot in contratimp cu noi?
FLORININI eu zic sa stai linistita ca mai ai...acum urmeaza cele cu litera B...
BEE se pare ca esti cam singura cu contractii ..."adevaraciuni" si le cam ai de-o vreme!!! Ai curajul sa i-o iei inainte IRINEI?
Cat despre...acte, acum m-apuc...ca daca le las tot in urma, o sa fiu asa de stresata de gandul la ele ca...mi-e frica sa nu raman fara laptic.Cica nu trebuie sa fi agitata ca sa ai lapte...Si doamne cate voi avea pe cap in ianuarie ... atunci e perioda cea mai nasoala in general ...
GIOVA ...zici ca dansator latino ?!?
TANTI bine ca ai net acasa, acum ai si timp, te asteptam mai des! Hai ca uite litera T si-a facut datoria...tu mai astepti putin, nu?
DANIELA ai terminat de citit?
CATA pofta buna la
O duminica placuta la toate!
Pana plecam la nasi, mai patrund eu pe-aici ...

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata fetelor..in album la "burtica" gasiti pozele facute azi la 34+ 1 zi! Plec! Revin pe seara!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Si eu ma asteptam sa mai fi nascut careva. Poate maine, ca vad ca se naste din trei in trei zile: pe 3, pe 6 si pe 9 Decembrie pana acum. Deci ar urma 12, adica maine.
Eu ma gandesc din ce in ce mai mult la nastere, mai ales seara cand merg la culcare. Imi e frica, mai ales de cezariana. As fi vrut sa stiu pana acum cum o sa nasc. A zis dr. ca pana la momentul nasterii nu imi poate spune, dar ca o sa ne chinuim sa fie natural totusi. pe de alta parte ma gandesc la mamicile care deja au nascut si vad ca totul a fost si este ok, au venit repede acasa, chiar si TEOLINDA care a nascut cu cezariana.
Fetelor, vreau si eu sa va intreb ceva ca nu stiu: ce culoare este lichidul care curge cand ti se rupe apa? Si cam ce cantitate curge? Sa stiu si eu la ce sa ma astept.
BEE, si eu iti doresc sa stea bebelina ta in burtica atat cat trebuie.
ACINA, mai spune-ne ce faci!
CATA, am vazut pozele si vreau sa iti spun ca are Bianca o mamica foarte frumoasa! Distractie placuta astazi!
MARAKI, sa poarte bebelinul sanatos ce i-ai luat!
ANA, musacaua poti sa o faci numai cu cartofi, nu trebuie neaparat si cu vinete.
Aseara m-am simtit mai bine, am papat si am dormit bine.
Aveti si voi picioarele umflate? Ca eu le am in continuu, mai ales gleznele.
Fug sa pap ceva dulce.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna burtici,

Alina cand se rupe apa ori curge ca de la robinet si nu se mai opreste, ori putin cate putin timp de mai multe zile. Nu are culoare si parca imi amintesc ca nici miros( nu sant sigura ) la mine a curs ca la robinet Sa iti facî provizii cu pachete mari de vata
Irina scutecele sant grosute, nu sant paturici, sant bleu cu ursuleti pe ele cred...le-am luat sa le pun pe masuta de infasat.
Fetelor am facut o pauza de cand am inceput mesajul si deja ne-am apucat de schimbari in casa si montat patut Eu nu pot sa fac mai nimic, m-a apucat deja durerea de burta doar ca am scos niste haine din sifonier.Vreau sa le am pe toate la locul lor ca nu se stie cand ma apuca nascarea daca am vazut fetele asa grabite parca simt ca si eu voi fi la felGiova sper sa nu mai lipsesti ca ai vazut ce se intampla in lipsa ta Catalina ce mananci de esti asa frumoasa??? Esti mai frumoasa decat inainte de sarcina, serios!!!Eu m-am buhait la fatza, sant toata un balonFetele ieri am fost la un rest. grecesc si m-a intrebat tipa care il are daca sant in ultima luna, a spus ca se cunoaste ca mai am putin si nascGiova nu ai burta mare, eu am circumferinta 117,5Intru mai tarziu sa va scriu, ma duc sa supraveghez treaba

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna gravidute!!!!!!!
Iaca ca mai apar si eu!
TATIANA, FELICITATI PENTRU FECIORI, sa va traiasca, sa fie sanatosi sa creasca mari si cuminti!!!
TEOLINDA, SA VA TRAISCA NICOLAS ALEXANDRU, SA CREASCA MARE SI SA VA BUCURATI DE EL!
Am si eu putin a liniste si hop repede la calculator sa vad ce mai scrieti!! Si scrieti.........
Ieri am reusit doar sa ma uit cate capitole s-au mai adunat, voi recupera mai tarziu cu cititul.
In sfarsit Daria e ceva mai bine, azi noapte a dormit fara sa se mai trezeasca, dar inca mai tuseste din cand in cand si are niste muci...... Nu mai vrea mai nimic sa manace, abia azi la pranz a bagat si ea ceva in gura, in afara de lapte. Dar de la atata lapte acum face diaree. si ca sa fie totul complet de ieri am inceput eu!!! Azi noapte abia ma intorceam in pat ma dureau toate, incepand de la cap pana la picioare (cu exceptia burtii, tot e bine).
Acum a luat-o sotul si au plecat la plimbare, David doarme, si eu respir.
Diana, , tu ziceai undeva ca la voi numai o eco e platita!!! Oaaau, de exemplu cum isi dau seama la o sarcina de cateva sapt daca nu e extrauterina, sau mai tarziu se pot doar atatea vedea la eco. Am vazut aici la televizor un reportaj cu copilasi cu malformatii la inima descoperite intrauterin dar toate dupa luna 7-a. La nastere era totul pregatit pentru operatia bebelul sau eu stiu ce mai ingrijiri speciale il trebuiau.
De fapt si aici casa de asigurari deconteaza 2 eco, dar in practica nu e asa. Un cntrol se face cam la 5-6 saptamani si de fiecare data cu eco. La prima sarcina am intrebat doctorul, stiam ca sunt doar 2 platite, mi-a spus ca doar tot sta aparatul degeaba!!!!!. cam toti fac la fel, la Daria am schimbat doctorul si la fel procedeaza!!
De control ginecologic nici vorba, sau de ascultat inima. Data trecuta, mi-a masurat pentru prima data colul, la a treia sarcina!!!!!!, si asta doar pentru ca m-am plans ca m-a durut burta, dar tot cu eco, pe jos. altceva nimic, nu tu secretie vaginala, nu analize, hemoglobina si atat, doar la inceputul sarcinii setul de analize.
Sa va spun eu semnele mele de nastere!!! Nici unul pana cand am nascut. La David mi s-a rupt apa dar curgea doar picatura cu picatura, nici nu stiam ca se paote si asa. Ma trezi-sem dimineata si tocmai ii spuneam mamei mele ca, mi s-a rupt dopul, dar cum curgea in continuare am plecat la spital. Si asa s-a scurs 2 1/2 zile pana am ajuns la cezariana. Iar la Daria nici macar atat, m-am culcat fara cea mai mica idee ca se poate intampla ceva, nu avusesem nici un fel de durere nici o zi in toata sarcina. In somn cand m-am intors de pe o parte pe alta mi s-a rupt apa, si asta a fost!!!! si am ajuns iara la cezariana.
Fiu-miu a decretat cum o va chema pe sora-sa!!! DIANA SAU BIANCA!!!!
intr-o zi stand la masa ii tot spuneam nume el a ales Diana, dar ziua urmatoare era Bianca. Dar e tare dulce, ma tot mangaie pe burta,spune ca-i face masaj la bebelina, intreaba daca doarme sau da din picioare. Ieri ma tot intreba cand iese si cum iese, si daca trebuie sa merg la spital la nenea doctoru!
gata fetelor acum va citesc ca nu mai stiu ce sa va mai scriu!!

Mira 30+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA[/red] (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Aseara m-am dus in pat pe la 12 ca ma cam durea tburta. Si azi am simptome ca si cum trebuie sa imi vina ciclul, in plus ma dor groaznic oasele de la`picioare, cred ca din cauza ca s-a mai racit pe aici.
Musacaua am facut-o a iesit delicioasa. Eu am adaptat-o putin, am facut-o fara vinete, doar carne si cartofi, si cartofii fierti in coaja. Am pus oua si smantana, dar imi lipsea gustul de smantana din Ro, care e asa de buna acrisoara. Aici smanatana e ca laptele : dulce si lichida. Per total a iesit foarte buna. Am sa mai fac si altadata.
Alinasi eu cred ca am piciaorele umflateca toate sosetele ma strang si ma dor mai ales gleznele poate din cauza greutatii in plus.
Giova, stai linistita ca nu ma supar asa usor . Acum am burta mai mare.
Diana
Irina e la meci, nu ?
Monica prin vizite .
Maraki, tu ? Nu te-am vazut azi ?
Catalina, Bee , Bombonica ?

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput