mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
BEE nu ti-a dat "un doctor de rezerva"? Daca e el plecat..cam asa se practica, cel putin pe-aici !
DENISA si zici ca vine purcelul cu taran sau taranul cu soric ...cred ca totusi o fi prcul cu soric....sa n-aiba gust de cowboy
?
MONI 36+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Denisa, fain cu porcul crescut la ferma! Al nostru "porc" era pe jumatate vita si l-am cules din Obor din piata de carne! Si era exclusiv programat pt carnati si caltabos (adica am luat carne de la unii).
Fetelor, eu cu parul sunt o norocoasa! Oricum des si mult nu era.Ondulat nici atat! Dar macar nu s-a rarit si nici nu se ingrasa prea repede! Ce sa mai, parca arata mai bine decat inainte (de-as arata si eu la fel
)
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Irina- sigur va avea gust de porc ca de aia luam de la taran, si roman, ca sa fie la fel, chiar si anul trecut cand cumapram de la un magazin carne de porc proaspata era ca a anostra, doar ca nu aveau sorici!-
Bee- multumesc de aprecieri, imi face bine asa,traiesc viatza intens (vorba unui coleg, nu stii ce se poate intampla maine) chiar dc fac si efort, abia ma mentin in rpiza cand o veni si bebe, poate dc nu stiam ca o am si pe mama ajutor, o luam mai usor, dar e fain ca e luna de petreceri, nu![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Hei Moni ai obosit sau pui de racituri? Ori iarasi balaurul te cotropeste?
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
DENISA si o fugareala ...ceva acolo...daca tot e semineul 
Ursoaica spune:
Irina astept sa mai nasca o burtica.
Si trancanesc cu al meu frate.
Si citesc si ce mai scrieti.
Eu am gatit astazi supita si tocanita de inima (am mancat inima lui porcu') cu garnitura cartofi natur.
Ursoaica
36+
Bee spune:
Denisa, vizionare placuta a focului din semineu si a filmului daca vretzi voi.
Monica, "doctorul de rezerva" e deja un maaare amanunt, pe care evident nu l-am discutat cu doctorul meu grabit.
Fetele, ma trage sotzul la culcare si eu sunt taaare ascultatoare, asa ca va
si va urez Noapte Buna!
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Pai Denisa dc tot porcul e de ala de al nostru trimite_i si lui Florinini o bucata de sorici poate cauta si ea la anul un taran. Uite eu dc as avea i_as triite lui Maraki niste sorici ca de cand tanjeste dupa sorici i s_a facut de pereti.
Bee porc cowboy mai inteleg dar porc pe jumate vita mai greu. Dar dc e in Romania e ok.
Irina 38+
monica70 spune:
BEE nu te bucura tu prea devreme ca sa vezi ce-o sa ne cada
parul dupa nastere de nu-i adevarat! 
irinadum spune:
Ursoaica esti sigura ca era inima de porc si nu de alt animal ? Pai cata inima avea si ala de ai facut o tocana? O fi fost inimos saracul si tu l_ai papat.
Bee noapte buna si somn usor.
Irina 38+