mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Hei Ursulica si Denisa bine ati venit.

Moni, cat despre par si al meu a devenit asa o blegeala, si trebuie sa-l port tot timpul prins cu un clips ca altfel il am tot in gura. Si parul meu era asa de rebel si natural inainte, pa cand acum a devenit lins si nu-mi prea place. Sper sa-si revina.

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee pai la ora asta in capul meu nu mai facea nimeni cezariana dar acu pe bune ca nu imi aduc aminte sa fii citit de tine de chestia asta. Pai si cand te_a programat si de ce faci treaba asa aiurea dc tot faci cezariana?
Denisa ce pozitii scoti tu ? Sigur ai mancat mult . uite cum oboseste Denisa. Ei lasa ca te luam si pe tine acusica.
Monica mananca sarat ca ai sa te umfli ca balonul inainte de nastere.
Florinini solutia e sa faci ca mine: nimic sau dc faci _ faci putin.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Acuma vad ca ati vorbt si de mincaruri, mai ales de porc, noau pe 16 dec ne vine juma de purcel crescut la ferma de un taran si cu soric, deci ni-l da transat duap ce e parlit, abia astept sa maninc si eu un pic de soric adevarat si apoi Dragos sa fac carnatzi, sunca, slaninutza, carne afumata, poate niste toba si restul sa ramana de friptane si ciorba, ca dc vine mama ea va fi sefa in bucatarie
Eu acuma nu am pofet si nu-mi mai trebuei mincare mutladeloc, voi cum stati? Si mai ales dc maninc seara mai mult, cum a fost aseara niste lasagna si un pic de pui facut cordon bleu, nu numai ca am constip dar nu ma simt bine deloc, cred ca Emma isi ia din rezervele acumulate piana acuma!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Mai inainte eram OK cu saratul eram moderata, chiar uneori sotul mai punea ceva sare in completare, dar acum pur si simplu eu nu mai simt gustul de sare, si tot pun si pun pana fac din mancare Ocna Sibiului

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, eu te admir ca ai atata energie si pentru musafiri! La mine e simplu, eu ash avea musafiri, dar dupa ce vine bebitza n-am nici unde sa-i bag!
Irina, cezariana programata, nici gand! NU vrea nenea doctorul! TB sa ma "pogramez singura. Cand mi-o veni sorocul, atunci ma taie! Si cunosc un caz, la acelasi doctor ce a depasit termenul cu aproape 2 saptamani si abia a programat-o la fix 2 saptamani dupa termen (intr-o luni) si i s-a rupt femeii apa cu 2 zile inainte si i-a facut abia atunci cezariana.
Daca era sa nasc normal, era ok si de Srbatori. Cu o moasa buna, o femeie sanatoasa n-are de ce sa aiba probleme, dar asa.......El sigur va pleca din Buc, iar eu pe mana cui raman?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Monica ai dreptate cu Denisa acum citeam si ma gandeam ca ne tine bine in suspans ca mereu tre sa recitim ca sa intelegem. Nici nu vrea sa ma gandesc ce viteza baga la scris. Dar vb ei e "fun" asa.
Denisa bun ca ai rezolvat cu porcul numai sa aiba gust de porc si nu de cowboy.
Irina 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai m-a durut burta rau si nu puteam sta pe scaun. Se facea pietroi si simteam ca-mi explodeaza.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina -pai vorbeatzi de pzitiile bebeilor din burtik si tu ai zis ca iti place la orizontalasi m-am amuzat si eu de..
Florinini- eu nu mai gatesc sarat ca stiu c anue bien si nici nu mai imi palce prea sarat, dar gustul nu mi s-a "deformat" inca-stiu ca mai trebuie de ex. sa adaug sare, dar stii cum e, sa pui e simplu, sa mai iei nu mai poti
Monica- ai inceput sa ma taxezi, oricum dc vrei sa mergi la somnic, du-te, eu nu voi sta mult, ca vreau sa stau cu sotul la foc la semineu si sa vedem un film, in curand..

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Da mai Denisa si daca le facem noi in casa, ma refer la prelucratul porcului cumparat, tot nu are gustul ala care-l stiu eu de acasa din Ro, cred ca e de carnea (porcul crescut cu te miri ce chimicale), apoi ingredientele care le pui, pana ce si usturoiul nu are aroma care ar trebui sa o aiba. Am facut si noi carnati aici, cu carne cumparata (Cosco), i-am afumat, dar tot tanjeam dupa carnatii de acasa.

Mergi la inceput

Adevarul e Bee ca e mai bine sa fie apropiata de termen dar nici depasita prea mult ca euam vazut si depasite si ........ nu e prea ideal mereu. Insa faza e ca bebe se paote intoarce si cu o zi inainte si dc te apuca si nu mai are cand sa iti faca cezariana?
Ursulino ce faci?
Irina 38

Mergi la inceput