mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si uite asa am ramas 3...

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

3 negrii mititei........
De ce sa imi cada mai parul?
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Chiar mai Denisa, poate ca acolo la voi in CA, toate sunt mai naturale, hranite organic si zau ca o bucata de soric tare as manca, acum ca Irina a facut intermedierea, poate ca arunci si la mine o bucatica de sorici, traiectoria sa o tii west cat poti de tare si un pic, dar foarte un pic south... hai ca am glumit

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Pai am cumparat de la magazin doar inima...... si am avut 6 si au mai ramas 3 pt maine.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE noapte buna!
Florinini cum ai cobit cum a aparut

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Denisa sa tii cont si de directia si puterea vantului. Sper ca nu va suparati ca intervin.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CARE trei mai?
DENISA chiar ai plecat????

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Am gresit socoteala pe Denisa si pe Florini le-am uitat pe pagina cealalta.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Vai ca ma doare burta de ras. Sa vezi ca pe mine cand m_or lua contractiile or sa mai de la zgaltait burta de ras.
Ursoaico 6 inimi ai cumparatt? Nici "ursu" nu mananca atatea. Iti dai seama cate animale sacrificate ca sa papi tu o tocana? Dc aveam vreo vegetariana printre noi...........
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cu siguranta ca e un film interesant mai Moni si lasa oamenii si ei sa se mai bucure de intimitate ca acus vine bebelina si gata cu ...libertatea in doi... asta suna cam ptr. mare majoritate, cred ca ar trebui sa stam cat dse mult putem cu sotii nostrii c adfupa aia om vedea noi pe... uratul cu cornite

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput