mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
Se calca stand pe scaun?
. Pt ca eu cand calc sau spal vase, stau la o distanta considerabila de chiuveta si de masa de calcat si putin aplecata ca sa nu ma lovesc cu burtica! SI muschii abdomenului si ai spatelui ma dor de mor. O fi ca sunt eu mai mica. Si nici mainile nu le am suficient de lungi!
.
MOnica, s-o fi lungit fata si-si intinde picioarele mai mult, de asta o simti tu sus.
Bee
si Fetitza
maraki spune:
Monica e normal sa simti bebeul peste tot, si sus spre coaste, poate ti se pare tie ca a urcat, poate vorba ta: din cauza contractiilor nu iti dadeai seama dar burta eu stiu ca in ultima luna coboara, nu urca.Sau te-ai gandit ca poate mananci mai mult in ultima perioada si pt. ca stomacul este sus ai impresia ca e sarcina ridicata![]()
Irina stau in picioare cand calc dar nu mi se pare nici mie ca este efort
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Mai sa stii ca e greu ca noi nu avem tot ce aveti voi acasa da rnu e bai . Tre sa vina pe 28 un prieten de a lui Marian la noi si ii da mama un bagaj de ar fi vrut sa se razganderasca dar luase deja biletul. Pana si sarmalele facute le trimite ( bine ca face trei ore pana aici ca altfel......) deci iti dai seama ce o sa care ala. Da lasa sa care poate eu am sa fiu in spital si cu alaptatul in cap sa imi zica vreuna din voi ca nu am voie sarmale ca stii ca ....... va apuca nasterea pe loc pe toate.
Irina 38
monica70 spune:
Sa nu-mi ziceti acum ca nici carnati nu-i voie 

Sper sa respecte DIANA DPN-UL 8 ian si sa ajunga la programarea la cezariana pe 11 ian. de ziua sotului.Asa mananc si carnati!!!
Dar chiar credeti ca o sa respectam toate astea? Vorba Irinei bebeii sant deja obisnuiti cu meniurile...asa-i BEEEEEEEEE ?
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Eu cand calc ( adica aproape niciodata
) fixez dracia de masa astfel incat sa stau eu bine pe fotoliu canapea sau scaun. Pai dc as mai sta in picioare nu as mai calca in vecii vecilor.
Irina 38
maraki spune:
Fetelor cand o sa vedeti bebelinii agitati si nu o sa stiti cum sa-i mai linistiti, o sa tineti sigur cont de ce nu trebuie sa manancati![]()
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Poate nu ma credeti, dar mie mi-e mai usor sa urc 8 etaje decat sa calc o camasa! Mult mai putin solicitant!
Irina, depinde si ce i-ai dat lui bb sa manance in sarcina. Anumite chestii cum ar fi : usturoi, ceapa, piper, condimente in general schimba gustul laptelui si e posibil sa nu-i placa copilului. Dar daca ai mancat de toate in sarcina, s-ar putea s anu fie probleme (eu asa ma consolez)
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
BEE da picioarele le simt in dreapta sub sani,dar v-am zis asta doar recent. Tot va auzeam pe voi (si unele in urma mea cu ceva) ca misca sus...la mine cel mult in dreptul buricului misca! Adevarul e ca si medicul s-a mirat luna trecuta ce jos e sarcina...luna asta n-a mai pomenit de asta...doar ca-i burta prea tare 
Si eu calc doar in picioare...acuma nu va ganditi la alte sensuri 
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Pai dc ati stii voi cat mujdei am bagat eu in mine sarcina asta pentru fiimiu tre sa fie cred parfum cand ii vine mirosul.
Maraki stiu ca ai dreptate dar am inteles ca intre alaptat totusi mai poti baga cate ceva interzis. Ca dc ar fi dupa ce am mancat noi si tu te apuci sa mananci peretii din casa ma intreb crezi ca al tau baiat o sa vrea si el vreo " caramida"
?
Irina 38
Florinini spune:
Bee ai dreptate ca suferim din cauza bunatatilor de sezon, dar uite ca Irina se rezolva, deci mai raman eu.
Aici si daca incerci sa la gatesti, nu au gustul ala pe care-l stim noi de acasa din Ro, sunt frumoase aratoase si lipseste exact ce excita papilele gustative, gustul ala...romanesc, de la tara de care mi-e asa de dor cateodata, mai ales acum in preajma sarbatorilor cand totul e asa de naspa oricat am incerca noi sa facem sa fie sarbatori, nu vor fi niciodata ca alea de acasa
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png