mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele, cand e vb de mancare eu sunt de acord cu toate! Sper sa fie bebelusii obisnuiti cu tot ce mancam noi! Dar eu diversific mult mancarea mea si sa apuc sa manac toate alea (in caz ca tb sa renunt la ele), dar si sa apuc sa obinuiesc bebelusha cu toate minunile (poate, poate n-o face figuri!)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si IRINA subscriu cu calcatul in totalitate !!!
MARAKI lasa ca si acum ma critica mami, ca de ce mananc atat ciocolata ca o sa fie bb nervoasa etc. Ce-o fi dup-aia ???

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Florinini de acord cu tine nimic nu e la fel . As prefera sa fie urate ca aspect dar cu gustul de acasa.
Bee cred ca nu prea conteaza ca tare imi e ca dc e sa aiba colici ii are si dc o tinem numai in gratre de pui.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai fetele cand va aud cu calcatul ma zbarlesc, este cel mai uart lucru pe care trebuie sa-l fac. Noroc ca aici astia umbla cam ...necalcati, asa ca suntem in pas cu moda. Numai cate o camasa din cand in cand si cu asta basta.

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLORININI...hai acasa!!! Acolo am auzit si eu ca-s cam fara gust carnurile, legumele si fructele....ce ramane...?

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Ei lasa pai cu ... calcatul pana aici ne_a fost. Pai pe bebe il scoatem "sifonat"? Nu cred.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica si bebelusha mea era foarte foarte jos, cat a stat in pozitie regulamentara! dar am senzatia ca pe la 28 de saptamani a gresit sensul de rotatie si s-a intors cu capul in sus. SI din momentul ala la fiecare control se minuna doctorul ce sus e sarcina! Dar de fapt.......burta tot jos, numai ca domnisoara are doar picioarele unde trebuia sa fie caputzul!
Hai ca parca s-a mai potolit.
Eu maine ma trezesc la 6, ca la 7.30 ma vede . L-am sunat in seara asta, mi-am spus numele actual (de casatorie) si si-a amintit numele de fata sub care am tot fost la control pana acum!. Asta m-a facut taaare fericita! Sper ca si-o aminti si ca am cotizat decent de fiecare data!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina inca nu am mancat perete deloc sarcina asta Giorgos cū greu bate un cui unde stam, propietara cand ne mutam o sa numere gaurile din pereti si ne pune sa platim Din cauza asta nu am stiut de unde sa incep
Florinini dar cum o sa poti framanta coca pt. cozonac??? Aici este un fel de cozonac cu multe stafide, martipan, oricum nu se compara cu al nostru, eu din ala de casa romanesc as vreaLa socrosenie o sa fac comanda la ceva dulce specific grecesc care se face doar de Craciun De obicei imi dadea acasa din ce facea ea, de data asta cumpar ce e nevoie si o rog sa imi faca o tava intreaga

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Bee chiar crezi ca madame nu e intoarsa cu capul in jos? Si eu ziceam la fel dar asa cum zice si Monica sub piept in dreapta al meu are copanele cu care impinge mai ales dc stau pe scaun sau sezand. E clar ca seamana cu mine vrea doar la orizontala.
Cred ca iti spunea dc nu era cu capul in jos.
Irina 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici!
M-am urnit si eu la PC. Ce senzatie .... de lene.
Monica aseara am zacut ... simtit naspa...nu aveam chef de nimic... am adormit si la 3 eram in picioare...si am stat ca un cuc ba la TV ba la baie.
Denisa le-am lasat bleu sunt marfa.
Irina nu-mi place K1 nici sa ma bati ... asa ca ... pat + somnic.
Irina daca exista vreun aparat care sa ne zica exact cand nastem nu mai era asa de palpitant si nu ne mai puneam atatea intrebari.
Cata si zici ca esti garasa ... unde? Esti super.
Maraki creta ai incercat-o? Vezi ca da stari febrile.
Bee sigur iti dai seama chiar daca esti in cada ... creste nivelul apei!
Ana

Da,da, am aparut si eu.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput