mamici de ianuarie-februarie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE ...ciocolata nu-i voieeeeee?
IRINA ...ma lupt cu balaurul albastru R....

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cum revelion in spital!? Eu ma chinui sa nu fac nici Craciunul in spital! Mi-am propus 38+, trebuie sa respect termenul, deci saptamana asta ar fi cam devreme! Saptamana viitoare inainte de Craciun, vreau sa nasc!!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Irina ar fi fain sa gasesc cozonac la cumparat ca as scapa de-o grija, dar netrebnicii astia nu stiu sa faca asa ceva, decat cu scortisoara...bleah...iar de racituri poate si-ar face singur saracul, dar parca vad ce ciorba i-ar iesi de nici mitele nu ar manca-o

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica ciocolata, cacaoa si cafea nu sant recomandate cat timp alaptam, agita copilul! varza, mazare, tot la fel, provoaca dureri de burtica. Irina baga la cap ca tu vei fi prima care va tine regimul asta

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki, da, calcatul e o munca grea, mare consumatoare de calorii si-ti solicita muschii abdomenului! Iar burta mea a fost coborata de muult. Cred ca de la inceput, ca eu cu respiratia n-am prea avut probleme.
Irina, ciocolata cica agita bebelul! E mai nociva cand alaptezi, decat in sarcina!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee pai stii ce tre sa faci? Bate la fiecare vecin la usa si propune-te sa le faci tu curatenia de craciun moca. Ca sigur te apuca.
Calcatul pai aia e munca ma? Calca Maraki ca doar stai pe scaun cand calci nu tragi de fiare.
Monica joci Zuma?
Mai cand alaptezi bagi ce ai mancat si in timpul sarcinii ca bebe e obisnuit. Deci de toate.
Irina 38

Mergi la inceput

MARAKI hai ca tu te mai pricepi! La mine a fost tot timpul sarcina jos si zicea una ca nu mai urca. Acum altele zic ca nu-i mai asa jos,ca a urcat ( si adevarul e ca de vreo saptamana-doua o simt pe bebelina si deasupra buricului pana sub sani ceea ce nu se intampla inainte. ) Ai mai auzit ...sa urce? Sau o fi efectul NO-Spa ului ca s-a mai destins uterul putin?
Si la mine calcatu-i munca grea ca nu-l suport!
BEE ce grabita esti...42 nu-i bine?

Mergi la inceput

Florini, tu si Irina cu bunatatile de sarbatori sunteti intr-o situatie dificila.
Pe Maraki o salveaza socrosenia, in caz de ceva!
In schimb eu si Moni ne laudam cu mame! Asa-i? Mama a facut carnatii de ieri, ca sa apuc sa mananc si eu pana nasc!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ups nu am zis eu de ciocolata ca nu prea sunt mare fan . Da cine stie?
Iar de calcat asta chia rnu stiam . Ca arzi calorii nici atat. Pai atunci urcar si coborta etaje, mancat pereti sau mai stiu eu ce alea ce mai sunt? Munci usoare?
Irina 38

Mergi la inceput

Mai bine faceti o lista cu ce nu-i voie sa mancam dupa canu se mai grabeste nimeni atunci sa nasca...

Mergi la inceput