Mamici de mai-iunie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare tuturor!!!

Ama_Kaly, abia asteptam sa vad ce-ai facut si ma bucur ca ai scapat de cerclaj! Am vazut si pozele, esti o frumusete!(am si eu fusta ca a ta, e crapata si in fata si in spate, asa-i? e f. sexy).

Alia, felicitari pentru fetita!!! Cred ca sunteti foarte fericiti, mai ales ca mai aveti un baietel!

Mihaela.f, eu am facut deocamdata testul combinat (langa maternitate, la Genetica). Insa acest test se evalueaza impreuna cu rezultatele de la translucenta nucala, facute de dr. tau ginecolog. Proba de sange si aceste rezultate sunt trimise la Bucuresti - la GeneticLab si de acolo vin rezultatele finale. Triplul test de asemenea se face pe baza unor masuratori impreuna cu testul sangelui, deci nu poti merge doar sa-ti ia sange, trebuie sa te trimita dr. tau ginecolog, dupa ce ti-a facut in prealabil niste masuratori cu ajutorul ecografului. Triplul test se face la 17 saptamani, iar eu inca nu m-am decis sa-l fac, parca nu m-as mai stresa si cu asta, insa totodata l-as face, sa stiu ca e totul in regula. Voi vedea...

Sambata am fost la control si bebele meu e mai mic cu o saptamana decat ar fi trebuit... Mai este cineva in situatia asta? oare ce inseamna? dr. meu mi-a spus ca este in parametri, si deocamdata nu trebuie sa ne facem griji... dar totusi... am vazut ca la majoritatea sunt bebelusii chiar mai mari. Nu este din cauza ovulatiei mai tarzii, pentru ca pana acum corespundea varstei de la UM. Ufffff!!!! Alt stres!

Amonar, abia astept sa ne dai vesti bune de la amniocenteza! Este saptamana cea mare!

Leistra, si eu am luat amoxicilina, chiar 4 pe zi si nu afecteaza sarcina!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Simona 15+

Album poze

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;28/st/20060602/dt/7/k/fa44/preg.png

Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Simona,

nu te mai stresa pentru ca bebe simte si il vei nelinisti si pe el. Probabil ca a dormit mai mult in ultimele zile; Lasa ca ai sa vezi ca data viitoare cand vei merge din nou la control va fi mult mai bine! Ai incredere in tine si in bebelusul tau!

Si eu am primit trimitere pentru triplu test(de fapt am intrebat medicul daca imi da si ...iata-ma cu ea). Si eu tot la 17 saptamani o voi face, adica prin prima saptamana din an. Probabil ca tot la Ginemedica o voi face si eu; sau la policlinica de diagnostic rapid(ca se poate face si acolo si e mult mai aproape de casa). Sau poate Medsana direct. Multam de ajutor!

tinem pumnii ca va fi bine!

Noi ne pregatim de plecare la Bucuresti: analize de sange si eco la Iosup. Sper sa vin cu vesti bune!

Va pup
Mihaela
13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Leistra, bine ai venit si sarcina usoara. Stim multe dintre noi prin ce treci cu gretzurile, dar procedeaza asa: rontaie grisine, sticksuri nesarate, iesi la aer din cand in cand ( nu sta in incaperi inchise, aeriseste de cate ori poti) si, in cazuri rarisime, poti lua metoclopramid. Eu am rezistat cat am putut si am luat doar vreo 4 pastile de metoclopramid pe parcursul primelor 3 luni. De cate ori iti vine sa vomiti, aer curat, inspirat adanc... Suntem alaturi de tine daca mai ai nevoie de sfaturi.

Ama, eu am optat pentru spitalul Elias- dr. Tutunaru Dan. Si la dansul raman, indiferent de ce s-o intampla. Poate am noroc si nasc natural; dansul incurajeaza asta. In acest scop ma apuc de gimnastica si inot. Daca vor fi complicatii, asta e, cezariana...

Va spun la toate ca astept cu emotie rezultatul la triplu test, nu ca as crede ca bebe are ceva, dar daca iese pozitiv probabil ca o sa alerg sa fac amniocenteza, si tare mi-e frica pentru bebe.

Va pup si va doresc o zi frumoasa,

Lyly 14+ (maine 15 fix)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Adib, cat despre mobila, cine are casoaie imensa probabil ca isi va amenaja o camera cu mobila speciala pentru bebe. Eu am fost practica: am luat de la inceput o mobila intr-una din camere de copii, ceva cu albastru si cu niste mamifere pe post de maner... Patut luam de la verisorul Alexandru, care are 1 an si 2 luni... caci si noi am avut grija de el cand s-a nascut, si i-am luat atunci de toate. Ar mai fi si alte detalii: carucior, scaun pentru masina(e prevazuta pentru isofix, si la asta s-a gandit mami, adik subsemnata, asta vara cand a luat masina noua). Sunt insa niste preturi destul de mari pentru scaunele astea...
Si cine stie cate or mai trebui! Cel mai interesant este faptul ca Samburica are in camera calculator, wireless, modem... cand o-ncepe sa traga de firele alea... atunci sa vezi!!!

Lyly 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Mihaela, bafta la echo.
Triplul test poti sa-l faci incepand cu sapt. 15, adik cand ai facut 14 fix de la UM. Eu l-am facut deja. Argumentul meu este urmatorul: daca testul este pozitiv, trebuie sa fac amniocenteza. Rezultatul la triplu dureaza aici o saptamana. Pentru amniocenteza rezultatul dureaza 7-10 zile. Cand aflu raspunsul final sunt deja in sapt. 17.
Nu vreau sa gandesc pesimist, dar dak am ghinion si aflu ceva trist si trebuie sa iau o decizie (adica renuntarea la copil) acest lucru nu se poate face decat pana in sapt. 18 fara cezariana. Eu am deja o taietura serioasa de la o operatie de fibrom. Da, stiu, daca ar sti Samburica al meu ce calcule mi-am facut cred ca m-ar strange de gat. Dar, vreau sa stiu si din timp daca totul este ok, ca sa ma linistesc. Pana la urma tot pentru el o fac. Ca sa nu ma mai stresez atat. Nici nu concep ca nu ar fi ok, dar tot ma stresez... Cam asta e ideea.

Lyly 14+

Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lyly, nu stiu de unde ai informatia asta cu cezariana dupa 18 saptamani dar e gresita.Numai un dr iresponsabil ar putea face asa ceva. Nici vorba de asta, ti se provoaca avort (gen spontan) cu medicamente si ai ca un fel de mini-nastere. Si asta ca sa poti ramane repede insarcinata la loc, sa nu trebuiasca sa astepti cele 6 luni de dupa cezariana pentru ca este rau pentru psihic.
Oricum..discutia mi se pare cam creepy. Noua nu o sa ni se intample asa ceva!!!Am zis!!!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Simona merci pt aprecieri Da,fusta are crapatura si in fata si in spate,si mie imi place mult!
Nu-ti mai face griji pentru bebe,ai sa vezi ca e bine dar fiecare bebelus are prorpiul sau ritm de dezvoltare..iar daca e in grafic nu ai nici un motiv sa-ti faci probleme!nastad multam pt datse,ti le-am trecut pe lista!mihaela bafta la eco!te asteptam cu vesti bune si de abia astept sa aflu ce e bebe al tau din burtica!adib cu placere.Noi vrem sa facem camera in curand bleu,patut inca nu am luat..de fapt nu i-am luat nimic decat o caciulita bleu..de abia astept sa mergem si noi la cumparaturi serioase pentru bebe!salutari sotiei tale,sa ai grija de ea mai ales in perioada asta si sa n-o superi cu nimic! LYLY ti-am trecut si tie datele pe listuta!nu mai gandi negativ si nu mai pune raul in fata.bebe al tau e bine ai sa vezi..nu te mai gandi la prostii!!!io 20+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

fetelor e un frig aici.....sunt -14 grade dar cu vant simtzi ca la
-24 de grade. Daca m-ti fi vazut cum am venit imbracata, dar de frica sa nu racesc ca asta mi-ar trebui. Sunt tare grijulie sa fie bebe bine.
Noi nu-i facem camera pt ca nu avem cum abia in dec anul viitor ne mutam la noul ap. care l-am cumparat asa ca pana atunci bebe va sta cu mami si tati in camera. O sa-i luam totul nou, mai ales ca e primul copil. S-au oferit niste prieteni sa ne dea de la bebei lor carutz si patut dar eu nu vreau. Asta e mandria noastra sa-i alegem noi lui bebe de toate. Sunt aici niste caruturi si patutzuri asa de frumoase. Oricum mai asteptam pana ii luam.
Cat priveste car seat-ul aici este obligatoriu nu te lasa sa iesi din spital daca nu-l ai. Lucru care mi se pare f bun.
Bradutul de Craciun o sa-l facem in weekend, cand o sa ne apucam de facut si toba. Anul asta ne-am propus sa facem de toate de Craciun, mai ales ca suntem singuri doar noi pe aici fara familie. In felul asta ziceam noi ca o sa simtim si noi atmosfera din Romania.
Mai revin
aveti grija de voi.
Diana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor

Astazi chiar ca sunt fericita...m-a sunat doctorul si mi-a transmis ca rezultatul triplului test este in limite normale..deci e ok. n-am cerut explicatii ca oricum n-as fi inteles prea multe....dar am incredere mare in el..si cand spune ok...e ok..nu mai vorbim de seriozitate....m-a sunat cu o zi inainte de termen. oricum vom discuta mai multe cand mergem la echo..peste 3 saptamni...

ama...nu stiu data impodobirii bradului in romania...dar la singapore toti bradutii erau impodobiti inca de luna trecuta..si in toate magazinele se ascultau colinde, iar cand am ajuns in korea..am putut vedea la ferestrele vecinilor mei...siluetele bradutilor din casele lor.

adib ...cat despre amenajarea camerei pentru bb..n-am luat inca nici o decizie..noi avem 3 camere disponibile....sunt mobilate dar le putem modifica cu usurinta...insa avem intr-devar o problema...nu gasim patut de copii....koreenii de regula dorm pe jos...inclusiv copii lor nou nascuti....am gasit numai seturi de dormit pe jos....( un fel de salteluta groasa cat o plapuma si o pilota..intr-devar frumos colorate..dar ar fi culmea.sa-mi culc copilul pe jos.
deja tati a cam intrat in panica..nu stim ce-o sa ne facem....mai e timp pana atunic..si probabil....ca vom merge la un atelier de mobila sa dam comanda.
in rest nu am cumparat nimic..si nici nu vom cumpara pana la nastere..doar ne-am uitat cam ce si cum.....oportunitati sunt multe...mai putin patutul.

o zi buna tuturor

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare!!

Ama uite si datele de la noi: Dr. Paul Wopperer, Sister's Hospital Buffalo, New York.

Diana stiu exact ce spui ca si la noi e un frig.. brr si ninge!!!Sper sa avem zapada de Craciun dar nu prea multa.De fapt suntem cam la doua ore de voi asa ca mare diferenta nu este.

Fetele am facut pomul si noi de ceva vreme ca aici cam asa se fac de pe la inceputul lunii, la inceput nu imi placea chestia dar acum imi place ca ne bucuram mai mult de el!! Ieri am fost pe la magazine si i-am luat si samburicii noastre un ciorapel sa vina mosul!! Ca e foaaaarte cuminte!! Si ca tot vorbeam de magazine noi am mai luat asa cate ceva de imbracat cand gaseam ceva super dragut si la reducere, pana acum a fost asa de placere dar dupa sarbatori probabil ca incepem sa cumparam si noi mai serios. Patut,carucior si scaun de masina mai asteptam putin dar am inceput deja sa ma uit dupa modele si preturi.

Cami 18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput