Mamici de mai-iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Amonar spune:
Ama
Felicitari cu vestile de la spital! Sper sa nu trebuiasca sa ajungi la cerclaj. Eu nu am date de doctor si spital pt ca aici se naste cu moasa si am vreo 4 si nu stiu care se va nimeri cand va trebui sa nasc. De spital...sper din inima sa ajung la unul..aici de abia de la 4 cm ai voie sa mergi la spital. Pana atunci zaci acasa.....
leistra
Felicitari pt sarcina! Si eu traiesc in Olanda si ma mira faptul ca tie ti-a prescris doctorul medicamente!!!! De obicei nu primesti nimic aici si esti trimis acasa sa te refaci singur....Deci nu stiu din ce motive ti-a prescris doctorul aceste medicamente. Mai ales in timpul sarcinii! Ei sant foarte precauti cu medicamentele in timpul sarcinii, nici paracematol nu te lasa sa iei.
In ceea ce priveste greata, ameteala , oboseala si alte cele....cred ca trebuie sa te astepti la momente mai putin fericite....cel putin in primul trimestru. Noi toate am trecut prin asta. Eu una nu pot sa spun ca a fi gravida e cea mai frumoasa experienta din viata mea...dar asta e foarte personal. Iti doresc succes si "putere"! In trimestrul doi va fi mai bine!
19+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
virgi spune:
Buna dimineata fete dragi!!!
Astazi m-am trezit asa cum un chef de sarbatoare. mi-am aranjat putin prin casa...si imi e atat de drag..sa stau in living..sa ma uit la bradut si sa ascult muzica...afara e asa de frig...
mie mi-a revenit gustul la toate mancarurile de altadata...am mancat peste crud, caracatita...fara nici o stare de disomfort...asta inseamna ca-s pe drumul cel bun, sper...
astazi sper sa-mi duc sotul..la o mancare koreana,,,,,ca n-am mai poftit la ea..de cand avem 6 saptamani de sarcina....
va urez si voua...sa aveti o saptamana cat mai buna..sa faceti bradutul de craciun..si sa papati tot ce-i mai bun...ca nimic nu se compara cu mancarea romanesca gatita de craciun..mai ales..cozonacul...hmmmmmmmm
am citit intr-o revista ca mancarea condimentata ajuta sa nasti usor...asa ca in luna a 9 a..mancati cat se poate de iute...eu am inceput de pe acum....
toate bune..
florypop spune:
Ama eu am vazut spitalul. Nu pot sa zic ca e groaznic. E ok. Andrei al meu s-a nascut acolo si am vazut si saloanle de la copii si saloanele de la gravidute. Pentru 5 zile e ok.....Oricum cine stie poate pana la final ma razgandesc dar in acest moment sunt multumita de doctorita mea deci voi ramane aici.
Mai mult daca reusesti sa vorbesti cu doctora si sa prinzi o rezerva e chiar foarte bine.
Fetelor sambata seara am
de 7 ori. Nu mai puteam de durere de stomac. Ieri si azi vad ca mai usor dar probabil ca nu mai am ce sa dau afara.
Pupici si sa aveti o saptamana excelenta. Eu incep examenele....
Flory
12+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
adib spune:
Ama
raspundem si noi:
Timisoara, Maternitatea Bega, D-na Dr. Bernad.
sanatate multa tuturor
adi si
ela 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
camelia.t spune:
Ama, raspund si eu :
Baia Mare, Spitalul Judetean, Dr. Rednic Gabriel.
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
ama_kaly spune:
Amonar.. zi unul din spitale si trec la dr medic de garda.Saptamana asta vin rezultatele de la amniocenteza..iti tinem pumnii sa fie totul bine si o fetita frumoasa pe drum ca stiu ca asta iti doreai!!
flory te-am intrebat pentru ca si eu vreau tot acolo sa nasc ca am gasit o dr foarte calumea,dr Constantinescu..insa auzisem de spital multe.Merci pt raspuns! 
Bafta cu examenele si sa scapi cat mai repede de greturi!!Poate astea prevestesc o fetita mica si dulce
virgi de abia astept si eu atmosfera aia de sarbatoare,craciunul..cat despre cozonaci deja mi-ai facut pofta
Iti dorim o saptamana cat mai buna si tie,bradutul saptamana asta se impodobeste?camelia si adib imediat va trec datele pe listuta!!io
20+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
nastad spune:
Buna dragelor!
Ma bucur ca suntetzi foarte active...spre deosebire de mine care nu mai apuc sa deschid calculatorul.
Am avut un WE foarte obostitor: smotru, spalat rufe, calcat rufe, am facut carnatzi si am carat-o pe Onitza in brate ca e tare maraita ( cred ca o sa ne "bucure" cu o raceala.
Am luat rezultatul analizelor si maine ma duc la doctor.
Nu mai promit ca intru mai des ca nu stiu daca pot sa ma tzin de promisiune.
SPITAL SI DOCTOR
CANTACUZINO CIUREL OCTAVIA
VA PUP PE TOATE!
SARCINA USOARA!
Doina
10+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
adib spune:
Ama
Multumim pt completari la lista.
cele care cunoasteti sexul bb, v-ati apucat de mobilat o camera, ati cumparat patut, ...?
ceva preturi, modele?
tuturor
adi si
ela 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
adib spune:
mai nou, lunea e zi libera pentru voi?
nu prea aveati obiceiul sa shomati ![]()
adi si
ela 16+