Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 6
iren spune:
Seara, fetele!
Io am trecut numa sa va salut, shi sa va zic cc ca beau vin fiert pe care mi l-am facut singura, da m-a cam luat somnu
Sintem bine, Juli vorbeshte toata ziua shi repeta tot ca papagalu, faza e ca shi retzine ce repeta shi zice inainte sa faca kk, tre sa-i iau o olitza neaparat, sa nu scap momentu, cum am facut la Bogdanel, de m-a apucat 3 ani shi 4 luni cu scutec...
Gata cu aberatu, pup shi-o zi/noapte mijtoaca shi linishtita sau nu va urez
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
polux spune:
Buna dimineata.
Olivia, da inca e zapada...si frig bineinteles.Dar pe starzi si pe trotuare au maturat tot. Cum a fost azi noapte?
Iren, sa inteleg ca te-i lasat de lapte ca ai aflat ca nu e folositor la adulti, si te-ai apucat de vin fiert?
Carmen cum mai sunt degetelele Ilincutei.
Marcela, cand pleca Liuta la bunici?
Eu azi iar am vizionat casetele din Romania cu Adeluta si am bocit de nu am mai avut aer.
Ma intrebati de bb2. Inca se munceste la el. Asa ca am avut un weekend tare greu...ptr sot, ca l-am alergat cu matura prin casa.Nu de alta, dar imi iesisera doua liniute pe testul de ovulatie...si daca vrea bb2 trebuie sa munceasca.
Acum imi trag un pic sufletul si trec la asaltul final.
Hai sa aveti o zi buna.
Liliana
roxanaz spune:
neatza neatza
Olivia uufff ce rau imi pare de obiceiurile astea ale marmotei la somn! eu chiar ca nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca asa as fi facut si eu. daca imi vine vreo idee....o zic! testul era ala de groundhog day ca tot l-am vazut in zapada! (ce poante imi vin si mie in caaap!!!)
Carmen uff ce nasol cu arsurile Ilincai. pupi sa treaca repede!
Liliana asa suntem noi, stam cu lunile fara social life si cand se
aduna toateee.......nu mai stim pe unde sa ne ascundem!
hahahahaha Ireeen ce coincidenta! si noi tot vin fiert aseara....hai noroc!
Monicule aaauuuuuuuu si io cred ca eram alba si in okisori daca aveam o Botosica din asta acasa! felicitari si ai de la noi diploma si medalia "nervi de otel"!
va pupam si va dorim o zi super!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Philip - vazut pozeleee ! Vrem si noi saniush :-)
Carmenp - pupam buba sa treaca repede !
Kim - si nu pui poze cu tunsoarea ? Cu somnul ... noi avem un luuung ritual si nu pot face nimic ...
Iren - spor la cumparari de olita :-)
Cristalina - io te inteleg
Polux - tinem pumnii sa iasa bine !
O zi frumoasa sa aveti, la noi e un frig ...
Mamici care chiuliti, mai dati si voi un semn !!!
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
`neata.
olivia, sa stii ca si eu gatesc pe ochiurile din spate ale aragazului da` uite aseara nu-sh ce-a fost in capul meu, alea erau ocupate si-am zis ca pentru citeva secunde sa fim atenti la ea, si-am fost... n-am avut spray in casa, am dat-o cu neopreol, s-a linistit imediat dupa aceea, sa vedem astazi cum arata degetelele ei cind s-o trezi... ce vroiam sa te intreb, care e programul de masa al lui luca? is curioasa pentru ca ultima masa a ilincai este pe la 9 si ceva si ne lungim pina spre 10, iar tu vad ca-l culci devreme seara si banuiesc ca noaptea nu maninca...
liliana, au suferit mutatie genetica. cum a fost asaltul final? l-ai asediat au ba? mai vroiam sa zic ceva da` nu ma stiu ce
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Vazut iepurasul vesel! Dulcica foc, nici nu ma mir ca ai gasit deja ginere. Pupacim degetele!
Olivia, imi pare rau. M-as gindi la dinti, dar parca Luca ii are deja pe toti (sau ma insel). Aseara si Stefi s-a foit gramada, la ea in pat, eu doar am stat langa ea, i-am spus povesti, i-am cintat, am mangaiat-o, pana la urma a picat lata. Eu sunt fericita ca a adormit in cele din urma in pat la ea si neluata in brate.
Liliana, spor la fugareala, sper ca l-ai prins in cele din urma
Felicia, bine ati revenit! Gata pe anul acesta sau mai reveniti de sarbatori?
Iren, chiar m-am intrebat unde ai disparut. Gata a trecut raceala la intreaga familie?
Monica, chiar ca ai o rabdare de fier! Stefi a vomitat doar o data o singura data si mi-am pierdut cumpatul.
Daria, voi sunteti OK, nu? Ai fost tare scurta azi.
Chiar, mamici care chiuliti, haideti, treceti la scris! Ce stiti de mamicile insarcinate, Ochiverzi si Carmenutaa? Cred ca ar trebui sa nasca de acum, nu? Papdie, cum te mai simti!
O zi frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
vrabiuta spune:
buna dimineata
mai intai despre petrecerea de maine:
am vorbit ieri cu diana (diana21), vine cu ianca (care este o frumoasa si jumatate).
o sa vina si ramona, cu sara (are sara niste ochi de un albastru incredibil).
cu voia dvs, va mai veni un baietel de 9 luni, alexandru, un suflet mic si scump, a carui poveste o sa v-o spun maine seara la party.
acum despre noi:
lia pui a facut vaccinul ieri, a fost viteaza si nu a plans, dar nu voia sa o mai vada pe tanti asistenta la noi in casa aseara tarziu am dus-o inapoi la bunici, de unde am plecat in dimineata asta inapoi spre bucuresti. si bineinteles ca iar am prins o ceata de nu vedeai la 10m (toata apa de la inundatiile din toamna trebuie sa iasa din pamant cumva). sper sa fie ok si sa nu apara reactii la vaccin.
cam atat de la noi, asteptam vesti de la lumi.
foto
g_ioana spune:
Neatza mamici curajoase!!!Eu cand citesc de bb2 ma apuca invidia dar si dorul de somn.Eu am zis ca inainte de a ne apuca de treaba(peste vreo cativa ani),ma duc undeva sa hibernez ca sa recuperez somnul pierdut.
Olivia si noi ne inscriem in clubul "insomniacilor" cu specificarea ca noi adormim relativ repede dar ne trezim foarte des si readormim repede cu un pic de ceai sau tinuta de manuta!In schimb pana adorm eu, se trezeste ea iar....
Carmen pupam degetutele iepurasului si sa fie intr-un ceas bun arvunirea,i-ai gasit tot un iepuras sau un soricel?Eu nu prea am sanse mari sa scap asa de repede de fata, pentru ca taticul a zis ca deja isi cumpara o pusca pentru ca un baietel din parc i-a pupat fata pe obraz
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
Mimilinca spune:
Neata fetele ! O zi buna tuturor !
Ma limitez la 2 vorbe, si revin later, dupa ce va citesc: am fost aseara la eVIS si am discutat pe oferta lor si concluzia este ca in afara de inchiriat sala (3 mil.lei pentru 3 ore) plus ceva de ale gurii nu mai avem alte pretentii. Erati interesate de facepainting ? asta insemna inca 1,2 mil.lei (aici intra si ploaie de confetti) si nu stiu care dintre copilasi ar sta cuminti la pictat? Incaperea in care se joaca copiii are niste balansoare, o casuta de plastic, piscina cu bile. Era si un bradut impodobit...frumusel.
Cat despre meniu, eh, aicea please sa ziceti daca-i bine ori ba ca eu nu stiu ce preferinte are fiecare poznas, ce mananca seara..
Deci am zis asa:
- covrigei, saratele (astea poate rontaim noi;
- cascaval (ca sa-mi iau de o grija cu Ilinca);
- ciocanele cu cartofi la cuptor;
- chec.
E mult, e putin?
De baut, nu-i problema au tot timpul apa plata, minerala, Santal, Teddy, cafea, ceai..
De asemenea, se pot comanda tot felul de chestii care nu necesita gatit: mezeluri, branzeturi..
Am zis ca tort nu ne trebuie.
Doriti altceva:chiftelute, ficatei, snitele, salate, placinta cu branza....?
Ei gatesc maine, deci se poate modifica lista fara probleme.
Oricum, mai discut diseara cand trebuie dat si avansul.
Va pup si acum ma duc sa citesc ce ati mai scris
Mimilinca spune:
Marcela , iarta-ma ca nu am raspuns aseara la telefon, nu l-am auzit si cand l-am scos din poseta acasa, deja era trecut de 10 si nu am vrut sa mai deranjez.
Vad ca lista s-a mai marit. Foarte bine. Abia diseara, batem palma ca sa zic asa cu cei de la eVIS, si pana atunci asteptam inscrieri si propuneri.