Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna,
vad ca se organizeaza party si eu nu stiam nimic...normal daca nu am mai intrat de atat timp
Spuneti-mi si mie va rog unde e si cat costa de persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata! sau ziua ca e aproape 12...
In sfirsit m-am mai eliberat si eu si am si timp sa intru pe forum. Inteleg ca party-ul a ramas pe miercuri - eu am sa ajung in jur de 18:30, mai devreme nu pot pentru ca vin de la servici, trec sa-l iau pe pitic si abia dupa aia vin...dar sper ca e ok asa.

Duminica a fost petrecerea de Craciun pentru piticii de la sotul meu de la servici. Stefanutz a fost si el, l-a intilnit pe Mosu' care i-a adus jocul de Lego (cu care s-a jucat vreo 10 minute adunate de atunci pina acum...) - sper ca masuta Modo sa aiba mai mare succes... Oricum petrecerea a fost super - ei o fac tot timpul la Marriott - atmosfera frumoasa, de sarbatoare, pitici emotionati si fericiti despachetind cadouri - ma rog, va inchipuiti si voi cam cum a fost!

Tot mai am de cumparat cadouri, dar sper ca saptamina asta termin cu toate...Simbata ma duc sa cumpar si bradul, iar duminica dimineata ne ducem pentru ultimele cumparaturi de papica...

Gata, fug sa va citesc din urma!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

monica - tocmai praslea sa lipseasca? va asteptam cu mare drag maine de la 17.30 la eVIS: http://www.dreamparty.ro/locatia.htm
pretul este de ~500 mii/pitic.

gabi - e ok, vino cand poti tu! promitem sa mai face o tura de poze frumoase cu pitici (poate de data asta avem mai mult succes sa ii strangem pe toti intr-un cadru langa brad)

nicole - ce zice oana?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

luam si cate o jucarioara pentru pitici?
de ex am vazut la mini prix niste ursuleti mici cu 30.000. cine mai are idei sa spuna aici!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare !
Pentru ca e marti si treishpe, am una bucata durere de cap care cred ca o sa se accentueze si o sa dea intr-una din alea nashpa ! Sau ma insel ?... (wishful thinking !) ...
Noi plecam afara vreo ora, o ora juma si apoi revenim ! Pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Am mai citit una alta si vad ca sunt copilasi cu degetele fripte ooooooofffff - Carmen degetele Ilincutei, cu degetele "belitei" (sa nu-i mai spui asa )
Olivia, tare imi pare rau de chinul tau nocturn. Eu inca stau linistita, si desi Ilinca doarme in mare parte cu noi (se trezeste peste noapte, sus in picioare, striga "mami" si nu rezist sa nu o iau langa mine), nu mi-am luat inima in dinti sa o las sa planga in patut. Asa ca sfaturi sau idei, ioc...
Liliana pupici de alinat dorul pentru Adeluta ta. Si succes cu bb2!
Monica nervii tai, dar ce m-a dat pe spate este datul de lapte cu lingurita !!!!
Gabi, uau ce frumos la Marriot! Cred ca a fost super. Bravo!
Ah, nici noi nu cred ca vom fi superpunctuali, pentu ca si eu plec de la servici, ma duc acasa si apoi venim la eVIS.
Alice, plimbare placuta si sa te lase durerile

O zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

va scriu pe fuga, ca vreau sa spal geamurile de la balcoane !
Lumi, eu zic ca e ok meniul, dar ce m-a dat pe spate e faptul ca trebuie sa dam avans in seara asta, chiar trebuie? poate ii suni si le spui ca achitam maine tot, ca e cam dificil sa strangi bani de la mamici, vezi si tu ce zic ...spune-le ca de mers, sigur mergem la ei!

Monica, eu am tot zis ca-ti dau sms sa te intreb de party, daca vreti si voi sa veniti, dar am uitati, scuze! abia astept sa ne vedem!

poate va scriu mai mult dupa amiaza, acum fug la treaba ...

pupacim pe toata lumea

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Nicole, nu-i problema cu avansul. ei cer minimum 500.000 lei, deci cam cat ar fi contributia/persoana. Ii dau si eu mi-am luat de grija banilor .

Spor la treaba! Doamne, da' toata ziua speli la geamuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vaz ca va pregatiti de chef, ma bucur, sper sa va simtiti bine!
marcela, ai cumva vreun nr de mobil de-al emei?
mey, pretendentu` ilincai, zice duamna ma-sa, ca maninca cu lingurita, lucru bun macar unu sa fie-n grafic da` cica la somn e Jale, `om videa ....

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bonjour again de la mine !

Fetele, am o problema : am primit un brad super fain, da` are niste tepi de mori, mi-e frica sa nu pateasca ceva Giulia. Asa ca voi cumpara unul artificial. Voi cum faceti ? Stiu ca artificialul este ... artificial si nu are acelasi farmec, dar chiar mi-e frica sa nu-si scoata asta mica ochii

Rain - spor la treaba, cam asta voi face io peste o saptamana.

DuoamnaBibi - ce faceti, cum sunteti ???

Carmenp - cum e Ilinca ? Mai pune linkul ca io n-am vazut ...

Si inca ceva: o petrecere frumoasa maine, asteptam pozeee !!!

Ieri am cumparat si eu pentru Giulia caruciorul de papausi, cica tata`so ii aduce papusa (deh, el stie de care -i trebe lu` febletea lu` atat), o masuta mijtoaca rau de tot si cartulii. Si gata. Am vazut sania, bengoasa rau, da` rau-rau, cu spatar cu tot ajunge la 3.300.000 si inca nu am luat-o ... , da` era faina, portocalie ... da` parca e scumpa, da` e mijto. Deci ma mai gandesc.

M-am lungit, va pup pe toti si abia astept sa ajung acasa !
Inca ceva: la noi sunt seara pe la 9, nu stiu cate grade minus si inghet bocna si mai iesim, e ok ?

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput