Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutari, mindrutzelor !Liniste si pace paici, vad ... sinteti cu trebi sau alergati dupa piticii nazdravani prin casa ?
Noi am fost pe afara, ca din nou a stralucit soarele, am dat o raita de cartier, cam friiig insa, ne-am intors acasa si acu Gizmo inca doarme, drept urmare io mi-s pe aici !
Monica-Cristalina, io ma mir ca inca nu esti alba complet, la ce citesc dun mesajele tale !!! Pupam una bucatica de Botosica nazdravana !
Din pacate nici eu nu pot ajunge miercuri la party, plecam la o alta petrecere si joi avem serbarea nepoata-mii, i-am promis ca ma duc, ca anul trecut io am fost singura lipsa la apel ! Asa ca sa faceti pozeee multe si s-o pupati pe Ema si din partea mea !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He.he...Cristalinule..viu si io cu tine..in lume...Eu din motive de lipsa acuta de somn...In we am facut pe servitoarea si am frecat tot ce se putea freca....duminica am avut musafiri niste vecini americani..si aseara....4 ore..de incercat sa adorm copiul...care s-a trezit urlind dupa 1 ora si juma de la culcare (apropo..Carmencita..tu cum readormi pe belita??)....ASa ca acum ...am "auzenii"...aud copii plingind...so...is nebuna...fara acte
aa....simbata am plecat la frizer cu o fetita..si m-am intors cu un baietel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare, ma bucur ca v-au placut peisajele noastre, e fain aici ca e zapada mereu in munti, da' parca v-am mai zis asta...
andreea, ce bine-mi pare ca si-a revenit portocala, de-acu e spre bine. cat despre tine, eu sper totusi sa fi facut in copilarie si sa fi uitat ai tai...va reintoarcem pupicii cu la fel de mult drag
marcela, bine ca nu mai e laptic, de-acum se obisnuieste ea si cu bibe
pupam pe toata lumea, ies pe afara ca tare e frumos

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oooo, Olivia, patru ore, mama ? Sa inteleg ca a fost o seara fara de romergan ... Pupici si o noapte usoara data viitoare !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Da Alice..fara Romergan...i-am dat citeva zile..si-am zis ca -i ok..nu a fost...Hai mai dati-mi si mie niste idei...cine stie ...poate am uitat eu ceva..desi...Ca sa nu repetati ..uite ce fac eu...papa la 7....apoi mers pe jos juma' de ora..spalat pe dinti..baie ..si culcare la 8.30 (am incercat si ore gen 9, 9.30...nu-i diferenta..).Cind se trezeste il las sa vad daca readoarme..daca nu ma duc la el..il iau in pat..nu vorbesc , nu aprind lumina...CE MAI POT FACE????

Mergi la inceput

Andreea B ..ma bucur ca sintet bine...
Daria..Unde esti? Romergan din Romanika...de unde din alta parte?
Danule..pin' la vara mai este!
Roxi ...ce viata!
Carmencita...nimic ars...?? Ma duc sa vad pozele...
Felicia bine ai revenit..tocami ce intrebasem de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, o adorm si-o readorm leginind-o cu coltul saltelutei, am lasat-o plingind de citeva ori, poate, poate doarme singura si in final a vomat si tot leganata a adormit, asa ca am renuntat pentru moment la educatie in sensu` asta... de dormit doarme numa`n patut, ca am dormit cu unu` pin` la 4 ani si mi-a ajuns
in seara asta am avut accident, s-a fript la degetele la okiu` de la aragaz, cu 3 perechi de oki atintiti asupra ei, ceasu` rau
si-o veste de ultima ora, mi-am arvunit (sau cum s-o zice) fata, adecalea i-am gasit pretendent, dom`le, cu conditia sa poarte si la nunta urechiusele din poza... deh, promisiunea-i promisiune

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, ai frecat tot ce se putea freca, numa` menta nu, io cu ea incepeam prima data cum procedez daca se trezeste? bai, iti spun da` nu stiu daca e valabil si la voi, de exemplu cind am singe-n pistil si-s nervoasa pe ea, o las sa plinga nitel... erau dati cind adormea, erau dati cind mergeam la ea si cu putina apa si mingiiata pe spate se rezolva problema...
mincare n-am ars, da` deshtele belitei da...

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna frumoaselor.
Olivia imi pare rau ca inca aveti probleme cu somnul. Si banuiesc cum te simti tu in dimineata asata, cand ar trebui sa fi fresh dupa weekend.
Carmen , placut soricelul. mai ales ca e asa razaret. (hei iepurasul are urechile lungi, ce zoologie sti tu - sau e vreo mutatie genetica?) Si pupam soricelul pe degetelele ei parlite.
Andrea ma bucur ca Stefi si-a revenit, si ca acum iar iti rastoarna casa cu fundul in sus.
Marcela frumoasa, ce bine trebuie sa fie cu Liuta acasa. Ptr cate zile e acasa?
Roxi, cam petrecareata, deja de acum.ce faci pana de sf Ion, ca la romani atat tin sarbatorile parca.
Felicia bine v-ati intors acasa.
Monica mama, iar cu vomitaturi? Si acum numai tu faceai smotru? Sotul unde era sa te ajute? Ca parca asa lucrati, in echipa la frecat dupa Mariuca.
VA pup.

Liliana

Mergi la inceput

Carmen multam de rapunsuri...menta ..o sa-o frec si pe aiai daca trebuie..De lasat il las si eu sa plinga..numa' ca acu' nu mai mere.....poate sa plinga ..pin' nu mai rezist io. Asa ca ai noroc cu belita!. Si aporopo..pin' la urma este soricel sau iepuras...???
Imi pare rau de incident..noi ne-am autoeducat..nimic nu se mai gateste pe ochiurile din fata aragazului..le consideram inexistente..Ai dat cu un spray pt arsuri? Pupici sa treaca!
Liliana tot zapada?

Mergi la inceput