Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
Mimilinca spune:
Andreea, ma bucur ca sunteti bine si te-ai mai linistit. Inseamna ca puteti veni miercuri la party ??????????
Si Ilinca este bine, multumim celor care au intrebat de noi . Acum chiar a scos un pic nasul pe afara, ca a iesit soarele.
ANDREEABANICA spune:
Lumi,nu venim fiindca mi-e teama ca daca a fost intr-adevar rujeola,nu vreau sa ia si ceilalti pitici...nu vrem sa stricam sarbatorile nimanui...
...dar se pare ca eu nu am facut cand eram mica,asa ca daca a fost o sa vad pe pielea mea
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
carmenp spune:
marcelina, pai cum v-ati hotarit s-o aduceti acasa? ziceai ca sta pina in ianuarie, de aia intreb...
andreeab, ce sa zic, daca a fost rujeola intr-o forma usoara, atunci zi merci ca v-ati luat de-o grija, cit despre tine ca n-ai facut, nasol momentu` acu in prag de sarbatori
io am scris peste tot in poze de iepurash, da` se pare ca e mai degraba shoricel iepurashu`
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Andreea, fromos la snowboarding!
Carmen, pupam urechiusele!
Andreea(B), mey, nu ne intrecem cu voi, ca a noastra e cu pedale, iar a voastra cu botoane si telecomenzi...
Marcela, fac tot ce pot. Diseara aflu daca tati vine maine in Buc sau poimaine.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
pako spune:
Salutare!!
Am venit si noi din vacanta...parca niciodata nu m-am bucurat asa de mult cand am intrat in casa ca de data asta....asta deoarece am facut 8 zile pe drum si 7 le-am stat la parinti.Andreea a fost tare cumintica in masina, a dormit si a mancat bine...d'aia am facut si atatea zile pe drum, ca sa nu chinuim copilul prea mult.
Stiti ce s-a intamplat cu subiectele de la ajutor umanitar?Vreau sa iau si eu legatura cu o fata de acolo(dana 1978)si nu stiu cum sa dau de ea.
Am citi rapid ultimul capitol....am citit de Alexia ca a fost bonlavioara...multi pupici..am vazut poza Vrabiutei...super!! Si am citi de petrecere....mi-ar fi placut sa fi putut veni si eu...asta e!Petrecere frumoasa!si asteptam pozici.
Andreea, am vazut pozele cu snowboardul....
pupici....am multa treaba...ma duc la ea
vrabiuta spune:
lumi - ar fi super super daca ai putea ajunge!!! pupici
carmen - am adus-o pentru vaccin, pe care i l-am cumparat de o luna... a avut mucisori, pe urma am fost eu racita, pe urma am ramas fara bona si in provincie nu a vrut nimeni sa ii faca o injectie mie mi-a fost mila sa o intep, asa ca am adus-o acasa astazi, cu tot cu buni, si am chemat asistenta la vaccin.
ma gandeam sa facem miercuri si o mica tombola de craciun pentru pitici, cred ca s-ar bucura sa vina mosul inca o data! imi pare rau ca nu pot veni mai multe mamici, dana s-ar bucura mult sa va cunoasca, iar lui ricardo sunt sigura ca i-ar face mare placere sa se joace cu pitici de varsta lui.
foto
carmenp spune:
dana, e vorba de melancolie bleaga nu depresie ca nu ma depresurirez io asa repede
marcela, si o mai duci inapoi?
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mimilinca spune:
Uau, ce liniste...
Fetele care veniti miercuri la party aveti ceva dorinte, preferinte, pretentii ???????? Ii dau o mana de ajutor Marcelei si trec diseara pe la eVIS, pentu detalii. Asa ca, please, daca sunteti prin preajma si aveti propuneri, astept. Pretentii la meniu ???, sau ce ma taie pe mine capul? In acest caz vom avea cascaval pe paine ca duduia Ilinca asta mananca fara probleme.
Asteeeept !!!!!
cristalina spune:
Buna ziua!
Grasanele la raport!...:)
Pacat ca nu putem ajunge si noi la petrecere, tare mi-ar fi placut!
Sa faceti poze multe!
Am reusit sa achizitionez al patrulea (4-lea!) carucior!...
Asta dupa ture multe pe la magazine...carucioarele sport 'eftine se gasesc tare greu...ca se vand deja stricate nu mai conteaza...hehehe
Azi am avut mult de munca pe la servici, am intarziat si cand am ajuns acasa tanti Ioana ("tante" a noastra) deja o culca pe Mariuca....era saraca transpirata toata, dar tare mandra ca a reusit...:)))))
Ieri a tras o tura de vomitat la culcare, dupa lapte...eu vorbeam la telefon si Botosica si-a bagat degetele adanc pe gat...ramasese o bucata mai mare de lapte acolo....hahaha
A spalat peretii, aparatorile de la patut, patutul cu asternuturile, cosul de rufe de langa pat, cu rufele curate in el...are si gauri mari, jucariile de plus, hainele toate de pe ea...un pic din doamna muma'sa...
Cand am terminat de spalat si am trecut la a doua tura de lapte aproape chior dat cu lingurita (un castronel...albesc cate putin in fiecare seara pana il termina), l-am anuntat pe taica'su ca eu plec d;acasa!...:)))
Imi venea sa fug in lume, noroc ca era frig rau afara....hehehehe
Pupam...urla!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici