Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
mitzura spune:
Salut fetele!
Io sunt una dintre chiulangioace! Da am motive foarte intemeiate ca am avut niste saptamani in care de abia am rasuflat; we asta de exemplu am fost plecata....piticu a fost tot in grija lui buni ("bodi").
Acu m-am mai eliberat si eu. Am citit ceva din urma, o gramada de chestii noi, vad ca va pregatiti de petreceri....
Pupam si noi bebelusii bolnaviori si le uram sanatate. Cristalina mama, un gand si pentru tine, ca mare rabdare ai...lapte cu lingurita, mama-mama .
Despre Tudor ce sa va zic, e bine, e un nazdravan, de azi dimineata vad ca are iar unul din episoadele lui de mucisori, care il tin o zi, dar de data asta,sunt blindata, am pompa care se pune la aspirator. Sa vedem ce parere o sa aiba el despre ea.
In rest, am trecut la propozitii din doua cuvinte. Prima lui propozitie a fost "Mami nu-i!". O zice intr-una, saracul copil, de cand muma-sa nu mai prea sta pe acasa. Daca il intrebi cum il cheama are loc urmatorul dialog:
-Cum te cheama pe tine?
-Pupa (popa)
-Si mai cum?
-Dodo (Tudor).
Asa ca el e Dodo. Se recunoaste in poze, in oglinda, daca isi vede umbra de la bec sau de la soare zice de asemenea Dodo.
Aseara am sarit peste masa de seara, ca mancase de amiaza destul de tarziu si dupa aia a mai tot papat mer, portocala, asa ca l-am pus la culcare si i-am dat doar lapte. L-a halit rapid dupa care s-a ridicat in patut si-a inceput sa zica "papa". Daca a vazut ca ma fac ca nu aud (ca eu ma gandeam ca zice si el asa in joaca), a inceput sa zica " Dodo papa" (si uite asa a facut copilu a doua propozitie....) L-am dus la masa, la ora zece seara si a mancat un castron de mamaliguta cu cascaval si smantana.
E foarte fain, in fiecare zi ne uimeste cu cate ceva nou, si mie imi pare rau ca nu stau mai mult cu el.
Ma duc ca se scoala imediat si trebuie sa-i pregatesc ceva de mancare.
Va pup, poate mai intru.
Doamna Bibi spune:
Din pacate nu are cine sa vina cu el acolo, tanti care sta cu el nu e prea "iesita in lume" asa ca n-am incredere...in rest nu are cine , plus ca joi e petrecerea la sora mea...offofff ce inseamna sa fii mama singura, esti legata de maini si de picioare.
Iar eu ca o mama denaturata ce sunt, in timp ce piticu e la petrecerea de mos cu sora mea eu sunt la concert la Banica,am primit o invitatie si nu pot sa nu ma duc.Sa mai zic ca sambata am fost la Iris??? Si ca duminica merg la un party???? Iar de revelion las baiatul cu bona si eu ma duc sa petrec la restaurant??? Halal mama...
carmenp spune:
munique, pai pe ala din 2006 sigur il simti ca cica se lasa cu zgilitiala mai mare... ai o mare bulina rosha di la mine, la sectiunea "sa dam cupilului lapte cu lingurita", io n-as avea rabdare...
pen` cine nu stie, ilinca seamana la frumusete si dragalasenie cu ma-sa
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
monica, foarte bine faci, io-ti doresc distractie maxima
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Mitzura - Giulia isi zice Giuiia Po (de la Pop)
DoamnaBibi - bine faci, ce m-as distra si io, Doamne, ce mi-ar placea, pot sa vin cu tine ???
Crmenp -
Cristalina - da` Botosica a avut reflux de bebica ? Ca pe noi ne-au apucat vomitaturile de la 5 luni, cand mancam deja muuult si aveam si forta de tapetat
BlueAngel - helllouuu ce faceti ???
Adema ?????????????
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata de la noi
carmen, pupacim iepurasul pe degetele, sa zic pernute? sa ne spui cum arata...
pupam si ceilalti copilasi si va dorim petrecere frumoasa, celor care va petreceti maine.
intrebare (unele din voi au raspuns deja): unde instalati bradul anul asta? nebuna de mine voiam sa-l pun afara, in fata usii la bucatarie. mama zice ca-s nebuna si ca pupi va trage doar acolo....
please, astept sugestii, eu si vad toate globurile sparte, sa cumpar ceva ornamente de plastic? nici nu stiu cum sa fac
cate grade a avut cutremurul?
andurska, nu ne mai prindem vad, si yahuu imi facve figuri azi
philip&andreea
copilasi dragalasi
leeloo2004 spune:
Eu tot brad natural iau, nici nu ma gindesc sa iau artificial ca nu imi place - iar cum am sa-l ancorez, la asta chiar nu m-am gindit inca.
Andreea, 210 pentru masa Modo mi se pare cam mult - eu am luat-o de la Chicco direct si am dat 150, la Carrefour era 140...
Iar cutremurul l-am simtit si eu - vorbeam cu mama la telefon si imi dadea raportul despre pitic...Am inteles ca a avut 5.3 grade Richter...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Asa am inteles si eu ca a fost - de 5,3 grade ... si am realizat ca al meu sot care era plecat de acasa nu ne-a dat nici un telefon sa vada ce facem ... ca stie cum sint la etajul zece cutremurele, ca nu avea de unde banui ca eram pe afara, si chiar si asa ... Si m-am intristat, ca imi povestea mai adineauri cum se legana cu scaunul acolo unde era ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Doamna Bibi spune:
Va iau, pe bune...Chiar daca vreti de revelion eu merg cu mai multi prieteni la un restaurant,foarte frumos,daca vreti oferta dati-mi un mail si vi-o trimit.E la Golden Tulip,4 stele...misto.
Intr-un fel ma simt vinovata ca-l las pe piti dar simt si eu nevoia sa ma distrez,mai ales prin cate am trecut anul asta...asa ca o sa ma ierte.