Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi sint mai bine...nu fugiti ca nu ma pling de nesomn
Dormit 10ore si juma..si l-am trezit io...ca am intrat in camera...
Roxi ..m-am lamurit ce-i cu testul:)
Carmen ce bine ca a trecut repede arsura Luca papa dimineata lapte si mic dejun, apoila 10 fruct, la 12 un fel de mincare si uneori desert, apoi la 4 (iaurt, sau budinca ...etc) si la 7 avem cina (si laptele)..la 8.30 mergem la baie si nani..fara laptic...
Daria si noi iesim seara..si de fiecare data ma gindesc ca si tu bintui la ore din astea:)..Iar seara este frig...dar tot ne plimbarim...O sa pun poze ,cred ca miine cu tunsulica..parca este copil de 3 ani acum
Petrecere frumoasa miine si astept poze!
G_Ioana..imi pare rau ca si voi va treziti...pitica doarme singura in camera sau cu voi?Asa facea si Duracell ..si a durat de la 5 la 9 luni (pe atunci nu ne citeai)...si am rezolvat problema lasindu-l singur in camera si facind ..cry it out training..
Despre brad...niciodata nu am fost de acord cu bradul artificial si/sau mic .....Dar....vom avea un brad artificial(dar cu tepi:)...siinalt de 1.70. Nu am cum sa-l ancorezpt ca nu am calorifere...Nu am cum sa-l blochez cu fotolii ..pt am musafiri de Craciun (si stau 3 zile la noi)....Asa ca ne-am gindit..si vineri cin Duracell doarme montam bardul (care are incluse si luminile) si avem we la dispozitie sa se obisnuiasca...daca este OK atunci il si decorez..daca nu...la anu'...

Mergi la inceput

Stati ca nu am terminat...Monica bine faci!
Cristalinule...meriti diploma!
Danule..la voi ma car stiti ca sinteti in proces de invatate ....va tin pumnii..iar tie rabdare!
Andrea ..tot asa se trezeste Stefi?
Adela bine ai mai dat pe la noi!
Liliana ...asteptam vesti..bune!
5. si ceva ..cred ca v-ati speriat un pic...bine ca nu a fost mai mare!

Mergi la inceput

Azi ma roade curiozitatea...mai este vreum copilas care nu are rabdare sa se uite pe carti, sa-i arati diverste obiecte din carte..sau care nu sta cind i se citesc povesti? Fotbalist il face mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Olivia, pai andrei ma innebuneste cu carticelele - vine cu cite una la mine sau la taica-su si ni le arata, apoi ne ia de mina si ne duce pe fiecare pina la covorasul unde se aseaza sa ii citim si daca il refuzam er groasa, ca incepe sa miaune ... si nu se lasa pina ce nu stai sa ii citesti ! Eu il fac bibliotecar !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Alice mie imi vine sa ma las se servici...poate si copilul meu ar fi fost altfel ..daca as fi stat cu el...si nu cu cineva care sta la TV ..si puiul meu trebuie sa se intretina singur... cite procese de constinta imi fac

Mergi la inceput

... mie imi vine sa ma apuc de servici !!!!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Ok..pt compromis...servici de 4 ore ..super! Dar platit ca pentru 8!!
Andrea tu intrebai de filme..este unul superb..House of sand and frog...

Mergi la inceput

Ei, Olivia, poate la voi sa existe asa un servici ... sau nici acolo ?.. O sa ma uit si eu de filmul acesta, sa vad daca il gasesc ... vad ca are o cronica faina ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Olivia si Alexia e la fel cu carticelele,ia cate una si vine si ori ii povestesc eu ce si cum,ori o intreb unde e catelul,purcelul,pisica,etc si ea mi le arata,ori o intreb aleator,un animalut care e pe alta pagina sau in alta carte sa vad daca retine ceva sau doar de forma...si sa sti ca ea chiar participa la joaca asta si o vad cum cauta cu privirea cand nu gaseste animalul,e super haioasa,dar si veselia ce o apuca atunci cand il gaseste
...te cred ca-ti faci procese de constiinta si eu mi-as face,dar si daca stai acasa tot iti faci...asa ca,,,cum o dai tot nu-i perfect...las c-o sa aiba si marmota rabdare,probabil ca s-a obisnuit sa se joace singurel!?

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Nu exista..stai linistita...sa te uiti la film.....eu l-am trait..la o alta intensitate..fiind emigrant..o sa intelgi ce vreau sa spun cind vei vedea filmul...

Mergi la inceput