Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
andreeab, multumesc, e bine, sunt urmele acolo pe burice da` vaz ca a fost in forma astazi...
explicatie a la ionut" bradu` artificial este bradu` cu artificii"
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Roxa - nu ma tenta, ca am bradu` aici si e gratis Da` are niste tepi ... ala fals nu are tepi, zic io .
Carmenp - am vazut soricica frumoasaaa !!!
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Buna ziua.
1. S-a dovedit ca vine tati. Deci..... venim la partyyyy! dragele mele, o explicatie, mai pentru cei lipsa de neuroni aveti? Adecatelea, cam cum explica Nicole data trecuta si Marcela pentru magazinasul din pta galati Abia astept sa va vad
2. Carmen, pup belita pe deshte....
3. Oliviaaaaa, ce au mama cupii astia? Si Vicu adoarme greuuu (e si perioada de invatat ca trebe sa adoarma in patut si singur)
4. Bradul... io vreau natural, dar ma gandesc cu disperare ca trebe sa-l ancorez de un calorifer, ceva, ca s-o apuca Vicu sa-l darame de curiozitate...
5. Nicoooleeee... ce ai cu geamurile? lasa-le in pace ca le-o fi frig...
Mai aveam , dar am uitat...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
roxanaz spune:
mai eu am zis ca iau brad natural. o manca n-o manca...asta e. si am sa il ancorez din 2 parti.
roller025 spune:
Roxane, io nu cred ca mananca. Mie mi s-a parut cam amar...
Monicaaaaa, mey, io cred ca tu meriti medalia de mama eroina. Daca aveam un cupil ca Botosica eram de mult pe lista cu persoane disparute sau ambalate la spitalul 9....
Daria, sania aia are aur pe talpi? 3 milioaneeee?
Si io is in grupa de nerecunoscatori, anu' asta. N-am luat nici un cadou, iar inspiratia m-a parasit ca vantu' si ca gandu'
pupeli
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Doamna Bibi spune:
Asa devreme e petrecerea???? Pai eu la 18 abia ies de la munca, pana ajung acasa sa iau piticu...as ajunge la 19 si ceva, ceea ce inseamna ca stau juma de ora si plec...sorry, dar nu pot veni, asta e situatia, poate alta data, dar sa puneti si voi petrecerile in weekend sa poata veni mai multa lume...muncitoare.
Astept pozele...oricum piti o sa mearga la cateva petreceri in perioada asta,una la mine la servici, iar alta la sora mea la servici...ambele cu mosi, clovni si alte alea...
BLUE ANGEL spune:
Salut ..sunt eu ..Blue ghost mai degraba
cand e petrecere ?
ziceti-mi si mie amanunte
pls
pup
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
vrabiuta spune:
petrecerea e maine la 17.30 la eVIS party. invitat special este dana (ema), care a venit pentru cateva zile in romania cu ricardo si cu serban. petrecerea va fi aici:
http://www.dreamparty.ro/locatia.htm
am pus petrecerea la 17.30 ca sa nu fie piticii prea obositi, ca pe urma nu ne mai intelegem cu ei.
monicaaaaa - nu poti sa vorbesti cu cineva sa vina la eVIS cu bobo si sa vii direct la party?
dana - ne vedem maine
foto
cristalina spune:
Ajunsei acasa si era "tante" a noastra alba la fatza...
Zice, a facut kk si s-a umplut pe toate hainele...:)...Zic, nu e prima data, de ce e alba la fatza!?
Zice, a vomitat, dar numai un pic...zic, nu-i nimic, am prins noi vremuri si mai bune!...:)
Cand o aud ca spune cu un glas subtire de tot...a fost cutremur..zic, am auzit, dar eu n-am simtit nimic!
Era biata femeie speriata rau...sa se imbolnaveasca sireaca de inima...nu putea sa iasa afara din casa ca era cu mandra...
Eu si omu' nu am simtit nimic! Mi-au zis niste colege ca a fost cutremur...(ele erau la 1 metru de mine...cred ca mi se trage de la atata zgaltzaiala cu Maria in brate, tre' sa fie d'ala serios ca sa-l simt...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
cristalina spune:
Vai cat de scumpa e ilinca cu urechile alea....hehehe...dulce foc!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici