ce spun babele
Raspunsuri - Pagina 11
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by aurelia1278quote:
Originally posted by rodicaosoian
super subiectul
dupa ce lai botezat sa vi acasa si sai faci baita ,in cada trebuie sa fie: flori, ca sa aiba o viata frumoasa,bani ,sa fie bogat si miere sai fie viaat dulce si apa sa fie aruncata la radacina unui copac
rodicaosoian
Nasa lui David tanara si nepriceputa in ale "babelor" nu a stiut ce si cum, si atunci s-au bagat matusile si bunicile si rubedeniile...si cadita de la botez a fost umpluta imediat cu tot felul de minunatii...ca parca faceam ciorba nu baie:
-frunze de flori
-ulei
-argint
-aur
-bani
-boabe de grau
-miere
si multe am uitat...dar pozele de la baie arata ca si cum am fi vrut sa facem mancare din copil!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
mariussimiuc spune:
Starnita cumva de atatea superstitii,azi dimineata mi-am zis sa verific veridicitatea acestor "babisme".Asa ca,mai in gluma mai in serios am "taiat aerul" dintre picioarele lui Robert,ca e prea smecher ori prea puturos si nu vrea sa mearga.Si nu va spun ca dupa vreun ceas al meu copil a luat-o la plimbare prin camera?!? Sa fie oare pura coincidenta sau chiar e adevarat? Oricum,nu prea conteaza,bucuria e prea mare! Fac si io o cruce mare....si gata!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Monique spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Starnita cumva de atatea superstitii,azi dimineata mi-am zis sa verific veridicitatea acestor "babisme".Asa ca,mai in gluma mai in serios am "taiat aerul" dintre picioarele lui Robert,ca e prea smecher ori prea puturos si nu vrea sa mearga.Si nu va spun ca dupa vreun ceas al meu copil a luat-o la plimbare prin camera?!? Sa fie oare pura coincidenta sau chiar e adevarat? Oricum,nu prea conteaza,bucuria e prea mare! Fac si io o cruce mare....si gata!
aissa spune:
Eu ti-am zis ca si eu am facut asta, cand mi-au zis si o baba de pe scara si sor-mea am taiat aerul dintre picioare. Dar la mine nu a avut efect imediat, a mai durat pana a plecat in picioare.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
mariussimiuc spune:
ei...acu sa nu va inchipuiti ca zburda prin casa.Merge doar cativa pasi fara a mai sta agatat de mine,ceea ce e foooarte important...
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by energy
[- sa umpli capul copilului cu leucoplast sau scotch, sa nu aiba urechile clapauge.................
Apai mie imi zicea doctorita de familie sa-i lipesc urechile cu leucoplast de cap ca sunt clapauge si nu e frumos pentru o fetita. Dar mie mi-a fost mila de ea si acum are o mandrete de urechi... clapauge. Las' ca-i creste parul si i le acopera.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by loredanap
[brlucrez la o scoala de deficienti mintali si atunci cand faceau crize ma scotea medicul din cabinet sa nu ma uit la ei.
Asta probabil pentru ca se gandea ca emotiile tale negative ar putea influenta bebeul din burtica.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
happymumy spune:
[quote]Originally posted by ver@
Cum,nu stie nimeni de chestia asta???Nu creeeeed
Se zice ca e "murdar"(spurcat).Doamne ce de superstitzii!!!
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
[
Ba pe asta o stiam si eu, si m-ai ales daca nu s-a spalat dupa ce a facut.Si eu m-am intrebat mereu cum as putea verifica chestia asta, ca sa nu-i dai voie sa vada pe bebe? Ar fi culmea fiecare persoana care -ti intra in casa sa te puna la curent cu ce a facut cu o seara in urma?Oricum subiectul e super, am ris cu lacrimi. Sint citeva pe care nu la stiam.
Happymumy= Ayla(15.01.2004)
jone spune:
apropo de urechile clapauge
eu eram prietena cu sotu (ca m-am maritat cu el) de vreun an si jumate si ma trezesc ca imi zice ca el are urechi clapauge iar eu nici macar nu observasem
jo si alexandra
diana11 spune:
Am mai cules cateva!
-Cand vii cu bb de la spital trebuie sa fie o masa incarcata cu toate bunatatile.Asa trebuie sa stea 3 zile ca vin ursitoarele sa tocmeasca viata bb si daca nu sunt multumite de ce au pe masa s-ar putea sa urseasca de rau. Este un obicei din Oltenia (Mehedinti), si cum cumnatul e de acolo...sora-mea a asteptat ursitoarele.
-Si tot de acolo-daca copilul vorbeste tarziu trebuie purtat intr-un sac pe ulitele satului- si cine a patit-o pana pe la 5 ani (tot cumnatu) s-a saturat sa-l tot duca babele in sac si s-a apucat sa vorbeasca, ce-i drept nu-i mare vorbaret dar stie ce zice.
Multa sanatate
Alexandra si mama ei.