mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hey dar unde sunteti frumoaselor? Ce e cu linistea asta aici? Eu am stat pe messenger cu sora-mea pana acum asa ca am mai uitat de dureri putin " Si stand asa privind la luna sau stele?" glumesc am simtit ceva umed , prea umed acolo joooos si cand m-am controlat am gasit ceva...nu stiu cum sa va spun , destul de scarbos la prima vedere, exact parca era albusul unui ou la mine pe chiloti o fi dop nu o fi...? Eu una nu mai stiu ce sa cred , ca secretia care o am de obicei nu arata asa...la voi cum e? ma lumineaza si pe mine careva cu vre-o parere ?

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE si pe mine m-a durut azi burta ca la ciclu, dar am constatat ca se zvarcoleste bebelina,asa ca am considerat ca-i de la ea!
Si cat am fost plecata am fost cu burta beton,ma si durea,cred ca de la efortul cu imbracatul/incaltatul. Si degeaba cu tot cu No-Spa sau Gynipral, tot un drac e!
Si nici eu nu suport deloc caldura...

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

BOMBONICA si dac-ar fi dop cica poate dura o zi sau...chiar o saptamana pana...
La mine e un fel de albus... galben. O data s-a facut... maro , dar a revenit la galben dupa 2 zile...

Mergi la inceput

Mai sa nu dati cu rosii ca sunt la al 2-lea copil si eu nu stiu nika dar acum 6 ani cand am fost gravi eu nu am stiut ce sunt alea dureri de nici o culoare, daramite dop si alte alea... m-am dus bine merci cu sacosica in mana si tzopaind de bucurie sa nasc ca fusesem programata la cezariana . Asa ca nu prea ma pricep la "practica" ca teorie mi-a iesit pe nas de cat am citit si in plus cand esti pus in fatza faptului implinit nu mai stii ce si cum

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica, musacaua ta chiar ca e moartea fierei! Numai cand ma gandesc ma ia cu leshin! La mine bebelusha a fost chiar cumintzica azi. Cred ca de la stres. Si burta nu mi-a fost mereu tare, doar in contractii. Si a fost asha de nashpa. Acum parca n-am mai numarat nici una de minute bune
Bombonica, tocmai intrebam de tine. Cred ca te lamuresti tu intr-o zi, doua daca a fost dop sau nu. Sau parca spuneai ca mergi la control luni, nu? Itzi zice nenea doctorul. Sper sa nu nasti chiar pana atunci.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Pai mai Moni ma uit si eu ca gasca-n lemne ca nu e incolor dar nici galbui ... e asa incolor si cu ceva ca niste ate ( sa le spunem asa) albe ... daca ar fi sa fac o comparatie ar fi una urata de tot (parca-s muci) Sorry daca v-am facut greata !

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Bee saraca de tine si tu cu dureri? Sper sa-ti treaca ca pe mine una tare ma sacaie .
Fetelor stati la schimbul doi?

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bombonica, fii atenta, ca la nasterea lui Razvanel al Ioanei, DEnisa (nu?) a spus: "un bebe la trei zile". Si a fost? A fost! Azi Irina zicea (cobea)ca dupa fetele cu T, ar fi unele cu B dornice si numai bune de nascut (desi mie mi se pare cam repede). Concluzia: Pana luni mai tb sa stai!
Fetele, am venit eu cu chef de scris, dar ma dus si eu sa ma imersez putin in cada, ca taaare rau ma simt si poate mai imi trece!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

BEE imersare placuta1
BOMBO daca dai cautare la google "culoare dop nastere..." rezulta ca ar ttrbui sa fie de la galben spre maro, eventual firicele rosii...eu zic sa mai astepti sa se coloreze...
Dupa aia va dau voie la amandoua cu "B"
Eu mai stau ca am treaba ...si chef de ea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

De ce ma nu e timpul pt cele cu B ba e numai bine : Bombon, Bee, Bumbitza sau ceva de genul asta deci numai bine.
Bombon cred ca era dopul ca si Ioana tot niste "muci" de astia a avut. Deci ... stai calma.
Monica ce as manca si eu o musaca de vinete.
Irina 37+

Mergi la inceput