mamici de ianuarie-februarie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nu mi-am masurat-o. Moasa mi-a zis cat am dar am uitat .
Fetele am pus 2 poze de cam acum o luna pe contul nostru.

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Giova, pana maine o sa mai ai 2 cap de citit . Relaxare placuta la film.

Ana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am intrat de control sa vad activitatea, vad ca tot ati scris 2 pagini, si schimbul 2 se odihneste!Ca mai am de aspirat parterul si sa termianm luminitzele d epsu afara de Craciun si apoi in vizita.
Bee- Doamne Ajuta sa nasti dupa 38 de saptamini!
Bombonica-
eu zic ca fetitza ta nu va iesi mai devreme de 38, nu ne-ai ami zis cand e cezariana programata? Cica maien mai vin vreo 5 cm de zapada..
Monica- tu ce faci?Tt cu actele sau azi gatesti?

Maraki- sper ca nu esti cu socrosenia, ci sa iti faci ultiemel cumparaturi!
Ana-sa-ti fie de bine conopida si zi-en cat are burtica ta,eu am masurat-o ieri ca si Irina, si ale noastre sunt mici eu am 87cm circumferintza si 21 cm de la osul pubian pina intre sani, nu de sub sani.Si a ta cred ca e mica dc ai pus asa putine kg.
Ursulina- ai scos culoarea la hainutze sau sunt bleu, pt orice eventualitate
Irina- eu vreau sa nasc cam in jur de 7-10 ianuarie, deci nu iau inainte la nimeni, sper sa ma asculte Emma.
Giova- vizionare placuta!
Alina
-spor la gatit -si eu fac pt toata saptamian,dar maxim 3 feluri de mincare, suntem la regim

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara gagici!
Am fost in vizita la prietena ce-a nascut in octombrie, sa-i vad bebelina...e atat de dolofana deja!
Am si mancat niste sarmale aduse de mami ca eu n-am gatit nimic azi. Am reusit insa sa calc hainutele si m-am obosit de zici ca am tras la sapa! Am pregatit si doua plase: una cu cele in care o voi aduce acasa de la spital, una cu cele pentru cat stam in spital. Mai am sa le sortez pe marimi,dar probabil ma ocup luni.
Merg sa ma intind putin, mai citesc ceva si revin!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

DENISA deci esti in inspectie! Pe unde mi-ai bantuit azinoapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana am vaezut pozele fain ca ai o burtica mica ca a mea. m_am mai linistit ca eu aveam impresia ca nu mai eu am burta asa mica.
Denisa iar aspiri? Pai ieri ce ai aspirat. Asa iti trebuie dc ai casa cu etaj.... munceste.
Monica pai dc zici asa si eu am tras la sapa azi ca am spalat si calcat perdele in toata casa.
Ma duc si eu sa vad de ce ma lipesc mai intai de baie sau de film.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele m-am intors!!! vai ce balamuc era pe unde am fost!!! Cum stiti ca este in Carrfour de sarbatori si nu ai loc sa treci, asa era la Marien Platz astazi, toata lumea venise sa cumpere cadouri pt. sarbatori.Trebuia sa am grija sa nu ma loveasca cineva la burta plus ca abea mergeam... Am cautat la n magazine si in final am gasit ceva sa imi placa si sa fie si masura mica( 56 ) la 25 € si am mai luat un scutec gros...atat ca restul le am
Irina socrosenia imi aratase o salopeta de iarna intr-o oferta...era....naspa raaauu...si i-am spus sa nu se bage sa cumpere ca eu am pretentii si nu imi place oricePlus ca era vroia sa i-a nr. mare, pai nu am nevoie sa fie mare pt. ca nu vreau sa inoate bebelinul in ea cat tine iarna asta A mai ramas sa imi cumpar pompa si vreo 2-3 cearceafuri de schimb pt. saltea.
Ana sa imi spui cum ti-a iesit musacaua
Fetelor la cat am umblat astazi, vad ca ma cam doare burta si mijlocul! Revin,

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ok Maraki , am sa iti spun .Sper sa imi iasa. Am mai citit si alte retete si am sa o adaptez umpic, cu ce mai imi aduc aminte cum facea bunica.
Restul pe unde sunteti ? Inca e prea devreme pt voi , nu ?

Ana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Pe unde sunteti fetelor? CA nu va prea inghesuiti la scris. Am venit si de la socrii si de la cumparaturi (nimic spectaculos, mai mult mancare pt casa + un uscator rufe). Si am fost intr-un loc neaglomerat si aierisit si tot era sa leshin pe acolo.
Acuma' eu cred ca sunt coincidente doar. De pe la ora 5 am contractii multe si dureroase. AM luat un NoSpa pe la 7, dar nu ma prea lasa. Bebelusha agitata rau. Eu nu pot nici sa merg. SI in m,agazin sa mi se faca rau, am senzatia ca "de la stomac". E drept ca azi am facut ciuperci cu maioneza si usturoi! De asta zic eu de coincidente! Mi-o face figura bila mea ocazional lenesha de am starea asta de leshin.
Maraki, ce consecventa esti tu cand e vorba de cumparaturi!
Ana, in ciuda gabaritului pe care ziceai ca il ai dinainte pare-se ca nu ai asa o burta maare (din poze). Tot e bine c-ai luat foarte ok in greutate! Eu nu mai zic nimic fiindca ........., le-oi da jos! Va zic eu, de la schimbul 2, eu sunt Godzilla (daca nu e Deea cu bebelusha Daria cea mare si burtica pe masura).
DEnisa, tu weekend sau nu, ocupata, ca de obicei! Emma o sa aiba o mama tare activa.
Bombo, unde esti sa mai zici de simptome?
Restul fetelor .

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Cam devreme, da ,ANA! Dar azi nu cred sa mai fie asa activitate la schimbul 2 ca-i week-end. Eu am terminat de citit ziarele...si mai batui putin pe-aici,apoi ma culc!
Daca vrei, si eu am o reteta de musaca de vinete...preferata mea.As manca dar nu am mai pus anul asta in congelator vinete pentru musaca, eventual ma uit daca n-au pe la Metro sau Selgros din import.
Uite reteta:
Se curata,se taie felii si se prajesc in ulei vinetele si apoi se lasa la scurs putin.
Intre timp pui intr-o tigaie ceapa taiata si carne macinata sa se rumeneasca putin in suc propriu,mai pui acolo si ceva sare si piper.
Intr-o tava sau vas de sticla, pui un strat de vinete, unul de carne,unul de rosii taiate felii,apoi iar de vinete etc. depinde de cantitatea pe care o faci (de cantitati eu ma orientez...cat am).
Si pui toata afacerea la cuptor, cu folie de aluminiu sau capac. La sfarsit,eventual il iei putin sa se rumeneasca. Eu mai pun si niste patrunjel deasupra si ...smantana in farfurie! Numai sa te tina fierea
Cred ca merg sa-mi cumpar vinete cat de curand! Tot cam asa se face si musacaua de dovlecei (doar ca se fierb in loc de prajit), dar mie nu mi-a placut asa de mult.Si de cartofi e la fel, din asta n-am facut inca.
Sper ca nu v-am facut iar pofta.....prea mare!

Mergi la inceput